יומי

Mandyִ

New member
../images/Emo9.gifכן , אני שמיניסטית..

איתי- זה בסדר, סוציולוגיה זה תורת החברה. לומדים על מבנה החברה, על קבוצות, תרבות ואנתרופולוגיה. זה דווקא יכול להיות מאוד מעניין...
אור-אם אתה מתעניין בצד היותר הומני ופחות טכני (כמו מחשבים למשל) אז אתה יכול למצוא שהנושא הזה מאוד מרתק. היום המורה שלנו הסבירה לנו שלהיות במגמה כזאת דורש השקעה, ראש טוב ומבין,כי מדובר על דברים דיי עמוקים,זה לא פילוסופיה, אבל זה להבין באמת התנהגויות של בני אדם וכו´. אם אתה רוצה יותר לדעת, תשלח מסר...

Mandy

איזה כיף לך את מסיימת בית ספר אני מקנא בך (או שאת ממשיכה ליג´ יד´ דודים שלי החכמים
האלה עשו את זה) מישהו פה מתכוון לעשות את זה חוץ מקרוביו של איינשטיין.................. (אור וj.lo freak הכוונה)

Mandyִ

New member
חחח נראה לך???../images/Emo12.gif

אני כבר מחכה ליום שבו אני לא אצטרך לשבת בכיתה חנוקה
ולסכם שטויות במיץ פטריות
....אני כבר מחכה ליום שאני אוכל לצעוק על המורה לתנ"ך בחזרה והיא לא תוכל לעשות לי כלום...
ולהגיד לה: אני נרדמת בשעורים שלך!!
אני מרחמת על הילדים שלה...מסכנים!

JLO freak

New member
אתה לא קצת בכיתה ט´?

למה אתם בוחרים מגמות מעכשיו? רוצים לדעת קצת ציונים שלי אז הנה: אנגלית:96,90,91,A,A,A,A,A+ מתמטיקה:98,91,90,78,64 לשון:64,85,78 תנ"ך:100,93 משפט עברי:95,93 חינוך גופני:40-לא הייתי באף שיעור מתחילת השנה-זה בדוק! ביולוגיה:70,73,100,100 פיזיקה:85,71,100 ספרות:90,94 ערבית:86,92,49(ה-49 לא נחשב כי עשיתי למורה סיפור אז היא ביטלה לי) חינוך+אקטואליה:100 מיומנויות למידה:80 מידענות:? כן כן זהו, יש כאן מישהו שמכיר חמשוש(כיתה ט´) מבצפר בליך?

אור P

New member
JLO FREAK

בוחרים 4 מקצועות לשנה הבאה (י´) ובכיתה י´ מתוך ה-4 במקצועות בוחרים מגמה ליא´... בספורט אני קיבלתי 01, ממש ככה, בגלל שלא הייתי בהרבה שעורים!! עד שנה שעברה לא היה ציון מתחת ל-40 אבל עכשיו עשו שיהיה לנו הרבה מתחת....

אור P

New member
OFF שלי היום... תקראו!!

היה לי יום מה זה מעצבן.. קבלתי לפני איזה שבוע את הציון שלי בהבעה - 88 - אבל מה? הגשתי לה עבודה והיא אמרה שהיא תעלה לי... היום אני בא, שואל את המורה שלי כמה עלה לי הציון.. מה היא אומרת לי?? כלום. התעצבנתי אחושרמוטה - אני מכין עבודה שהיא היתה הכי יפה בכיתה וככה היא באה - ולא העלאתי לך!!! אני לא סובל את כל המורים האלה - כולם אותו דבר!!! ולJENNI FROM THE BLOCK: זה הולך לי בקלות, אז למה לא?

J To The Lo

New member
שאלה..

איך אפשר לקבל נכשל בספורט???? אני אישית מכורה לשיעור,והוא הכי כיפי בעולם אני אשכרה מחכה שהוא יגיע ולהבריז עליו ממש נחשב חטא.. במיוחד עכשיו שהשעות של הספורט מתחלקות לשעות של הלהקת בית ספר בריקודים ושאר מקצועות הספורט,דרך אגב הריקוד שלנו (הכיאוגרפיה שלי)היא למיקס של ג´ני פרום דה בלוק עם בוניטה דה מאס מהמורדים משהו פצצתי נשמע יחד.. וכמובן אנחנו משחקים כדורגל ורצים, שזה הכי פצצות.. יש פה מישהו שמכור לכדורגל/אוהד קבוצה מסויימת?

אור P

New member
עזוב זה בי"ס דפוק!!

הם אומרים שככה עושים גם בתיכון, ומהשנה הם כבר נותנים יענתו חוקים של תיכון..

התכוונתי שאצלנו זה מכיתה י´ מחלקים

יעני שנה הבאה אבל מה אכפת לי אני גם עוברת בית ספר וגםסוגרים אותו שנה הבאה איזה כיף ודרך אגב אני מרוקאית כמעט שלמה 2סבים וסבתא ממרוקו וסבתא מספרד

this is me then

New member
מה את עדין ביסודי?

אם כן, אז את מה-זה מסכנה, אני סבלתי מאוד ביסודי, זה חרא.

סיפורי טל (אני) בבית הספר!

אני בכיתת "מופת" כיתה מואצת (יש 42 כיתות כאלו בארץ) ו...זה כאילו הכיתה של החנונים אז זהו שאנחנו מזה לא חנונים טוב נו יש ויש... אנחנו הכיתה הכי מופרעת בבצפר ופיטרו בגללנו 3 מורים
אז... אנחנו שמים פססססס על המורות! למה מי הם?! אנחנו מדברים אליהם בחופשיות! אנחנו לא מפחדים מהם או משהו כזה... יש לנו מורה ממש פגומה!! קוראים לה לריסה והיא מורה למתמטיקה.. עברית - היא בקושי יודעת! היא לא יודע איך אומרים בעברית חלון! היא קוראת לזה דלת מרובעת
בקיצור... יש לה כל מיני יציאות לא במקום לפעמים.. אני כמובן מחזיר לה! למה מי היא?! אז שנה הבאה יפטרו אותה גם! ---> בגללנו! חחחח טוב עזבו... אני לא אמשיך עם הסיפורים שלי....

Mandyִ

New member
שחרחר...../images/Emo26.gif

אתם עושים משהו כמו 15 יחידות מחשבים, לא?? (חח "דלת מרובעת"?? היא יכולה לצאת ממנה אם היא רוצה כל כך...
) תמשיך עם הסיפורים!! זה נשמע כאילו בכיתה שלך יש הרבה קטעים...

אור P

New member
חחח... המורה שלי...

למתמטיקה מתחילה לספר לנו סיפור, זה מתחיל ככה ע"פי שפתה: "מלח רצה עוז שירד לו"(!)... כאילו וואטס אפ איתך?? והפירוש הוא מלך רצה עז שיבוא לעזור לו... דפוקה אה?

JLO freak

New member
סיפורי בליך....

אצלנו בבליך הולך שוק כזה שלא נראה אי פעם..... דבר ראשון:כל הבצפר(חוץ מהחננות) ואני לא מגזים כווווולם במחששה! וגם למורות\מורים אצלנו יש מין מזל רע: 1.מורה למתמטיקה ביב´ חטף התקף לב פרפר ומת באמצע הכיתה 2.מורה ללשון כשהיא יצאה מבצפר היא נתקלה בברז כיבוי...את יודעים איפה. 3.עוד מורה ללשון נפלה את כל המדרגות ושברה את האף 4.מורה לביולוגיה נדרסה מאחת ההסעות(שאני הייתי בתוכה) וזהו....

למעלה