יומי

Mandyִ

New member
וואו...../images/Emo122.gifדבר אחד ברור לי..

אם אני אי פעם אהיה מורה (מה שלא נראה לי) אני בטוח לא אלמד בבליך.... מסכנה המורה ההיא ללשון! שתיהן בעצם! (איזה נהג דפוק
) על המורה למתמטיקה אני חושבת שקראתי בעיתון...

וואי... מה עשינו היום....

באה אלינו מורה ממלאת מקום - הספרנית היא מ-ש-ו-ג-ע-ת-! יש הרבה קטעים שאנחנו סתם מדברים וזה... ופתאום היא קופצת עלינו ומתחילה לצעוק כזה בטון של אחת שמשתגעת שהיא אמרה שנהיה בשקטטט ומה היא רוצה?! היא לא אמרה כלום! או שהיום ראינו סרט (סתם סרט..) אז שיגענו אותה.. חחחחח היא באה לכבות את האור חחחח אז ילד אחד זרק ספר מ-זה חזק! שזה עשה בום כזה חזק והיא בדיוק כיבתה את האור והיא מ-ז-ה נבהלה חחחחחחחחחחחחח הייתם צריכים לראות חחחחחחחחחח היא קפצה כזה חחחח מזה נבהלה... אצלנו המורה למחשבים כל זמן קופצת מתנדנדת מתפללת עושה זין (בלי לשים לב) וכל מיני דברים כאלו מוזרים חחחחחחח עזבו... נראה לי הפכו את הבצפר שלנו למרכז קליטה חחחח אשכרה בצפר של עולים חדשים...

J To The Lo

New member
אתם מתים מה קרה לי היום..

היה לי בוחן בלשון,טוב יושבים מתחילים לכתוב,פתאום המורה ללשון שהיא בהיריון חודש שישי באמצע מתחילה לצעוק בהתחלה חשבנו התמג´ננה,טוב ממשיכה לצעוק,עושה:"ירד לי המים...יש לי צירים..."וכולם מתפוצצים מצחוק חושבים היא עובדת עלינו כי בחודש שישי באמצע לא סביר פתאום צירים..קיצר כזה היא לא מפסיקה פתאום קלטנו היא רצינית,קראנו לרכזת והיה אמבולנס ובאלגן,פתאום הרופא יוצא מהאמבולנס(הוא עשה לה בדיקות בפנים לא נעים..) הוא בא עושה לרכזת- זה היה רק אזעקת שווא,זה קורה הרבה לנשים בהיריון ראשון,זה היה כזה מצחיק... יקח לה הרבה זמן להתגבר על הפדיחה אבל חפיף..הפסדנו בוחן...

Mandyִ

New member
וואי איזו היסטרית!! חח

חמודה, אם לא רואים מים על הרצפה, את לא הולכת ללדת!!
חחח...

אצלנו בבצפר גם יש מחששה וכל...

המפגרים שהציונים שלהם ניראים כמו הצרות שלי הולכים לשם (יעני כמעט כל השכבה) פעם אחת המנהלת המעפנה תפשה אותם שם והיה קטעים
....... המנהלת הקול שלה היא צועקת ואז לוחשת ושוב צועקת ושוב לוחשת (ילדה אחת אמרה לה פעם אני אוהבת את איך שאת מדברת כל הכיתה על הריצפה
***טמבלית***, וההיא תודה. יש לנו מורה לאנגלית רוסייה שאומרת במקום ה´,ע´,א´ היא אומרת ח´ צאו לחפסקה=הפסקה חידן=עידן חני=אני כחלה=כאלה והיא מה זה משעממת היום כמעט נרדמתי בשיעור שלה אחרי השיעור ילדים שאלו אותי מה ישנת? המורה לטכנולוגיה הכי הורס לא עושים כלום בשיעור שלו הוא מתחיל ללמד אותנו מה זה סכך ומה צריך שיהיה בסכך (הוא דתי) גובה אורך רוחב הוא מתחיל לספר לנו את סיפור חייו יש לו 8 ילדים ועל אישתו(הסוסה הזאת) ועל אבא שלו (שנפטר) בקיצר משגע לנו את השכל וכשהוא מלמד הוא מתחיל ללמד אותנו על מנוע ובוכנות וזה משעמם רצח...........

אור P

New member
איזה קטעים איתכם...

הבי"ס שלי גם הפך לצערי לבית ספר לעולים חדשים... מה שאמרת על המחששה - גם אצלנו אותו דבר! היום היה סתם יום - נקווה שמחר יהיה קטעים בבי"ס שלי..

אצלנו יש כנתת עולים חדשים "מופת"

כן גם אצלנו יש ואצלנו כמעט כולם רוסים וחנונים ואצלי בכיתה יש רוסייה אחת שבאה לארץ בגיל שנתיים ומה הקטע למופת הזאת התקבלו גם הילדים (רוסים) שכל התעודה בייסודי הייתה נכשל NP-SERA PORQUE TE QUIERO

אני במופת../images/Emo13.gif אבל הכיתה שלנו

הכי מופרעת בבצפר! חחחחח אצלנו הכי קטעים.. יש כמה חנונים אבל הרוב מזה אחלה! וזה לא לעולים חדשים!! אולי במקרה באו לשם כל העולים החדשים חחחחח אבל זה לא

אני רק רוצה להגיד

שאני לא ממליץ לאףףףףף אחד להיכנס למסלול "מופת" פשוט חרא של מסלול! ביסודי היו לי ציונים כ"כ טובים! לא היה לי פחות מ-85 וכשהגעתי למופת.. 40,55,60,80 וכו´.... יש מורים גרועים!

Mandyִ

New member
ואי אפשר לעבור כיתה?../images/Emo42.gif

אם אתה רואה שהציונים שלך לא מוצאים חן בעיניך, והמורים גרועים, אז למה לא לעבור?

ת´אמת.. יש לי בעיה רק עם מורה אחת!

עם לריסה ה#@$&$^& הזאת! שתמות! כולם שונאים אותה! היא לא בנאדם! ביסודי הייתי מעולה במתמטיקה אבל מאז שהתחלית ללמוד עם לריסה קופרשלק (מישהו מכיר?) הציונים שלי ירדו ממש! כי סה"כ יש לי תעודה נחמדה! ורק מתמטיקה הורסס

כאילו? חחחח

איך השפענו על המורה למחשבים שלנו.. חחחחחחחח איזה בלאגנים אנחנו עושים לה....... אני וידידה שלי השפענו עליה שאם מכבים את האורות כולם נרגעים.. חחחח היא כיבתה אותם! וכל פעם היא מכבה את האורות.. וזו סתם השפעה.. או שאם שרים: "שה שה שה שקט בבקשה" זה מרגיע את כולם.. ואנחנו שרים את זה לפעמי כל הכיתה ביחד חחחחח היא מבקשת!!! או שאנחנו משחקים איתה: מי שמדבר הוא הכלב השחור ! חחחח איך אנחנו משפיעים עליה... יום אחד ידידה שלי שיגעה אותההה חחחח היא מחקה כל מיני קבצים כל פעםםם והמורה השתגעה בקיצור.. בסוף היא הוציאה את כל הכיתה מחדר מחשבים ו..עשתה כל מיני דברים חחח

../images/Emo4.gif אבל התגברתי../images/Emo13.gif

ת´אמת.. זה לא היה כואב
אני סתם רוצה צומי
חחחח אבל אמרו שאחרי כמה זמן זה מתחיל לכאובבבב ותכננתי לצאת למועדון סלסה! (בקרוב) מבינה?

Mandyִ

New member
סלסה ../images/Emo26.gif

סלסה יכולה לגרום לך לשכוח מהכאב.. לא?

../images/Emo32.gif

היום היה לנו את הגרוע מכל בוחן פתע באנגלית בטוח נכשלתי והיום שעלוש שעות ישבנו עם מורות מחליפות ולא עשינו כלום (שעות חופשיות) בגלל שהיה צריך להיות לנו שיעור אחרי זה לא שחררו אותנו ובסוף לא היה את השיעור הזה ושחררו אותנו לא טמטום מוחלט? מחר המבחן אז מי שלא אמר לי בהצלחה עדיין יש זמן (חחחחח סתם) ומי שאמר תודה

למעלה