יומי....

JLO freak

New member
../images/Emo32.gif יומי....

אני מתחיל כאן מן מסורת שבכול יום נעשה כאן מן
יומי שבו כל אחד יספר את החוויות שלו מהיום איך היה בבצפר וכל שאר החוויות שאתם רוצים לספר לנו... אז הנה אני מתחיל... קיבלתי בביולוגיה:100 פיזיקה:72
וזהו יש לכם מה לספר?

Azar Azar

New member
בביצפר היה משעמם כמו תמיד

אפילו שלמדתי רק שעתיים ומחר אני בצו 2 ועוד יומיים אני נוסע לטיול לאילת

JLO freak

New member
רכילות חמה מהצהובון האהוב על אור:

הסיבה לפרידה של בריטני וג´סטין היא: בן אפלק!!! קראו בקישור המצורף את הכתבה(קצרה)

אור P

New member
הצהובון האהוב עלי?!

אני לא סובל את הסטאר! סתם מז***ים את השכל!!

אור P

New member
מה היה לי היום...

סבלתי במתמטיקה
וחוץ מזה לא היה משהו מיוחד. שימו לב, שימו לב! כבר שבוע שאני לא מעשן... אני מקווה להפסיק, יפה, לא? אני בטוח שאני יחזור לזה, אבל אני מקווה שאוכל להיות בלי זה כמה ימים..

J To The Lo

New member
חחחחחח...אם זה נכון...

אז זה גדול!!!! הוא לא קצת גדול עליה? מה היה לי היום?לא רציני...חרשתי למבחן ללשון כל היום גם בשיעורים,וגם עכשיו אני הולכת לחרוש,המבחן מחר,אז תאחלו לי בהצלחה...סתם,ביי.

jlo9

New member
....

קמתי בעצב רב לבי´´ס....כמו בכל יום והייתי צריכה לסבול 7 שעות בבית ספר המסריח שלי!

מרב881

New member
יפה!

ניסיתי לעשן פעם, זה לא מגעיל או משהו זה פשוט לא טעים... אז בהצלחה!

JENNY2000

New member
הסיפור המדהים שלי היום...!

היום לא הרגשתי טוב(נראה לכם? אני האלופה בלעשות את עצמי חולה! אני יכולה,גם שירדו לי דמאות...) הקיצר..התחיל לכעוב לי הראש(בכאילו) בארך ב- 12:00, הלכתי לאחות והיא מדדה לי חום ולא היה לי, התחלתי לבכות לה...ואז היא אמרה שאני אהיה בכיתה ואז אם אני לא ארגיש עדיין לא טוב היא תשלח אותי הביתה...! בארך ב- 12:15 הלכתי לי שוב לשגע את האחות...ואז האחות אמרה לי לחכות לה בחדר..חיכיתי איזה... 20 דקות,ואז היא באה וסוף סוף היא שחררה אותי, כשבאתי הביתה אחי(שכבר סיים ב"הס) היה באמצע שיעור גיטרה ואז גיליתי שיש לי גם שעור מוסיקה ואני צריכה ללמוד שיר של שלוש דפים,אז התחלתי ללמוד,ואז גיליתי שאני באמת לא מרגישה טוב, ומדדתי חום וגיליתי שיש לי 38.1 שתתי תה,ורציתי לראות "קטנטנות" אבל אז האיתי נורה איפה,ואמרתי לאחי שיקליט לי,אז הלכתי לישון והתעוררתי בארך תוך שעתיים,אחי שכח מההקלטה ואז כפיצוי הוא החליט שננגן ביחד שיר של ג´ן הוא אם הגיטרה ואני אם האורגנית וזה יצא פשוט מדהים,(זה שיר 15 בדיסק לפני החדש,הספרדי הזה) הקיצר בערך ב-6:30 ראיתי אם אחי כדורסל וב- 7:00 ראיתי "המורדים...ואחרי זה היה לי משעמם ולהכתי לאינטרנט...שעכשיו אני כאן...זהו זה בארך מה שעשיתי היום!!!! אה ולאור...איכס אתה מעשןןןן!!!! אני בחיים שלי לא אכח ת´דבר המגעיל הזה ואכניס לעצמי אשן לגוף שזה ממש מגעיל ורוב האנשים מתים מזה...(אני נשמעת כמו אמא שלי) אור! תאמין לי שלעשן לא יעשה אותך מגניב...אתה גם ככה מגניב גם בלי זה(אני טובה בלהיתחנף) אז אור הצלחה!!!!

אור P

New member
כן, כן... אני יודע

שזה לא עושה ת´בנאדם מגניב ו... בלה בלה בלה בלה... הפסקתי בנתיים!!

JENNY2000

New member
אל תתעצבן או משהוא רק רציתי לעזור..

משעמם לללייייייייייי....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo32.gif../images/Emo32.gifהסיוט של החיים ../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

מחר יש לי שתי מבחנים במדעים ובאנגלית

למעלה