הסיפור המדהים שלי היום...!
היום לא הרגשתי טוב(נראה לכם? אני האלופה בלעשות את עצמי חולה! אני יכולה,גם שירדו לי דמאות...) הקיצר..התחיל לכעוב לי הראש(בכאילו) בארך ב- 12:00, הלכתי לאחות והיא מדדה לי חום ולא היה לי, התחלתי לבכות לה...ואז היא אמרה שאני אהיה בכיתה ואז אם אני לא ארגיש עדיין לא טוב היא תשלח אותי הביתה...! בארך ב- 12:15 הלכתי לי שוב לשגע את האחות...ואז האחות אמרה לי לחכות לה בחדר..חיכיתי איזה... 20 דקות,ואז היא באה וסוף סוף היא שחררה אותי, כשבאתי הביתה אחי(שכבר סיים ב"הס) היה באמצע שיעור גיטרה ואז גיליתי שיש לי גם שעור מוסיקה ואני צריכה ללמוד שיר של שלוש דפים,אז התחלתי ללמוד,ואז גיליתי שאני באמת לא מרגישה טוב, ומדדתי חום וגיליתי שיש לי 38.1 שתתי תה,ורציתי לראות "קטנטנות" אבל אז האיתי נורה איפה,ואמרתי לאחי שיקליט לי,אז הלכתי לישון והתעוררתי בארך תוך שעתיים,אחי שכח מההקלטה ואז כפיצוי הוא החליט שננגן ביחד שיר של ג´ן הוא אם הגיטרה ואני אם האורגנית וזה יצא פשוט מדהים,(זה שיר 15 בדיסק לפני החדש,הספרדי הזה) הקיצר בערך ב-6:30 ראיתי אם אחי כדורסל וב- 7:00 ראיתי "המורדים...ואחרי זה היה לי משעמם ולהכתי לאינטרנט...שעכשיו אני כאן...זהו זה בארך מה שעשיתי היום!!!! אה ולאור...איכס אתה מעשןןןן!!!! אני בחיים שלי לא אכח ת´דבר המגעיל הזה ואכניס לעצמי אשן לגוף שזה ממש מגעיל ורוב האנשים מתים מזה...(אני נשמעת כמו אמא שלי) אור! תאמין לי שלעשן לא יעשה אותך מגניב...אתה גם ככה מגניב גם בלי זה(אני טובה בלהיתחנף) אז אור הצלחה!!!!