האלבום בנוי מהיפ הופ וכולל דואטים על האומנים הכי גדולים כיום כגון: ג'ניפר לופז, שאחרי שהיא שיגעה אותי שאני ייעשה איתה דואט הסכמתי כדי שהיא תרד ממני, בריטני ספירס ששילמה לי בשביל שאני יסכים ועוד מיטב זמרים שרצו שאני ייקדם את הקרירה שלהם, כי כמו שאתה בטח כבר יודע אני הדבר החם ביותר בארה"ב וכל זמר רוצה איתי קשר...
באתי להיפרדז לשבועעעעעעעעע.. אירלנדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד יאייייייייייי הולך להיות הטיול הכי מדהים EVERRRRRRRRRRRRRRRRRR וווואיייייייייי אני רישמית מתרגשתתתתתתתת טוב קיצר אנשיםםםםם חולה עליכםםםםםם בה בייייייי
ותשקני הרבה דברים נדירים של ווסטלייף ואולי תלכי לאיפה שהם גרו... ובגלל שאני זמר לוהט בארה"ב יש לי קשרים גם עם ווסטלייף וסידרתי שהם ייעשו לך הפתעה במלון, אז תהניי שם
והדיסק שלי עולה שם מאוד בזול אז תקני.... ותחזרי בשלום
וברור שאני יקנה תדיסק שלךךך!! *אם ישאר עודף מהמוצרי ווסטלייף חחח* ואין מצב שתאמין לי אם אני מספרת לך שאין לנו מלון??? חחחחחח סידרנו מלון רק ללילה ה1 חחחח רצינייייייי חפיף שיבואו לשםםםםםם
תהניייייייייייייייייייייייייייי ותרשמי כל דקה שעברה ותספרי כמה פעמים הזכרת את המילה ווסט בטיול אל תשכחי זה חשוב(?) ותספרי איך היה.. ואיך חירפנת את אחותך אם היא באה.. ותני טיפים לאלה שנשארו בארץ איך לעצבן אחיות.. וכשתחזרי נעשה לך מסיבמבה בין הגדולות בתפוז!!!!!!!
זה לא נכנס לאייסי ולצאטים... ולאבא לא היה סבלנות גם לנדנודים על אירלנד וגם לטענות על המחשב אז הייתי חייבת לוותר על משו חחחחחחח עוד שבוע ככה אני יוכל צאטים וכאלה ותודה רבההה ))))
too happy & too excited כדי לבתווכח על שירשורים חחחחחח ואת יודעת שגם אם אני ירצה אני לא יצליח לעצור את עצמי מלזיין תשכל על כל דקה ודקה מהטיול הזה חחחחחחח וואי אמאלה אני כנראה יהיה בTHE POINT מבפנים *האולם הכי שווה EVERRRRRR* ויראה את גריזזזזז *אם היה לכם מושג כמה אני חולה על הסרט והשירים וכל פיפס שקשור בזה* עם סיימון קייסי *זמר שיא המותק שאת אחד השירים שלו שיין כתב על ג'יל ויש לו עוד שיר שבריאן כתב* אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני מתרגשתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ואני מבטיחה לך שאני יגיד ווסטלייף יותר ממספרים שאת בכלל יודעת לספור אליהם חחחחחחחח... ביומיום זה מגיע לכמה אלפים אז באירלנד וואי בכללללל חחחחחחח ויאפ אחותי הקרצייה באה... היא ואבא שונאים תיאטרון אני ואמא כנראה נלך לבד לגריז חחחחח יאללה שיגיע מחרררררררררר
אין לך מושגגגגגגגגגגגגגגגגג.. ואני צריכה עזרהההההההההההההה לא קשורה יש לי אירוע יום שני הבא או רביעי לא זוכרת קיצר אני חושבת להסתפר ואני צריכה להתייעץ עם חצי עולם.. אם את זוכרת איך אני נראית *שיער חלק חום בהיר פסים מדורג עד אמצע הגב בערך*..
במיוחד שזה קיץ וtoo much שמש עושה תשיער בעעעעע... תדרגי אותו ותעשי פן זה פשוט כזה ויפה דירגתי תשיער שבוע שעבר ויצא ממש יפה קצר יותר ממה שחשבתי אבל אני אוהבת את זה )) והיום בת דודה של אמא עשתה לי פן. חח בשדה תעופה בדאבלין יש שלט ענק של ווסטלייף.... וברור שאני יצא ג'יפה מהטיסה אבל לפחות השיער יהיה חלק חחחחח
ואממ אין לי מושג מה זה פן טוסט.. anyway נראה לי שאני ידרג ויעשה משהו הספר הוא קרוב משפחה איכשהו הוא אוהב לדרג לי כל פעם שאני באה אליו חח.. גם אם אני לא אומרת לו..
לפן... אבל זה יפה ביחדדד זה יענו לוקחים כמה פסים בשיער ויש מכונה שעושה אותם זיג זג כזה וכשעושים את זה על פן *יענו פן וכמה פסים בשיער.. רצוי 2 או 4 לדעתי* זה יוצא מהמם.. אמממ אין מצב שאני ימצא תמונה של זה עכשיו... אממ.. אגם רודברג הלכה עם זה הרבה בעונה ה1 של אהבה מעבר לפינה ויאאאאא קרוב משפחה ספר? שווההההההה