ladies and jantelman boys and girls please wellcome the one and onlyyyyyyyyyyyyyyy איתי!!! שנמצא איתנוווווווווו הוא פההההההההההההההה האחד והיחיד איתי (תלמיד\לימוד\למד??לא זוכרת)קבלו אותו בראיון סופר בלעדי!!! ניהל פעם את הפורום הזה שעבר כל כך הרבה מנהלים ועכשיו הוא התקמבק ומנהל אותו שוב קבלו אותו בראיון הבלעדי עם השאלות שאתם שלחתם..!! איתי יש לך כמה מילים להגיד לפני שאתה מתחיל את הראיון???
האלבום בנוי מהיפ הופ וכולל דואטים על האומנים הכי גדולים כיום כגון: ג'ניפר לופז, שאחרי שהיא שיגעה אותי שאני ייעשה איתה דואט הסכמתי כדי שהיא תרד ממני, בריטני ספירס ששילמה לי בשביל שאני יסכים ועוד מיטב זמרים שרצו שאני ייקדם את הקרירה שלהם, כי כמו שאתה בטח כבר יודע אני הדבר החם ביותר בארה"ב וכל זמר רוצה איתי קשר...
זאת באמת שאלה מענינת, הרגשתי קצת עצב כי מצד אחד נהנתי לנהל את הפורום אבל מצד שני המצב לא יכל להמשך ככה, היו ריבים והרגשתי שאני לא יכול להמשיך יותר ואחרי שפרשתי הרגשתי חופשיות כזאתי....
לא שיש לי קשר לשליישיה ואני צד ניטראלי לחולוטין.. אבל האם השלישייה באמת היו הגורם לפרישה או שסתם חיפשת מי להאשים?? *אל תדאג אני לא אשאל עוד שאלות דומות..*
יש לי הופעה לקידום הדיסק ואני תכף נפגש עם מעריצה שהכינוי שלה זה j.lo.... מישהו מכיר אותה
היא שווה לדעתכם
כדי לי ללכת
ואל תשכחו לקנות את הדיסק המושלם והנמכר ביותר בהיטוריה... למעריצות השוות בלבד, תפתחו את האלבום ובספר רשום המספר טלפון שלי למעוניות... תודה רבה למראינת ותקני גם את את הדיסק שלי... ביי לכולם