יאללה מי פה??

עעעעעעעעכשיו!!

ladies and jantelman boys and girls please wellcome the one and onlyyyyyyyyyyyyyyy איתי!!! שנמצא איתנוווווווווו הוא פההההההההההההההה האחד והיחיד איתי (תלמיד\לימוד\למד??לא זוכרת)קבלו אותו בראיון סופר בלעדי!!! ניהל פעם את הפורום הזה שעבר כל כך הרבה מנהלים ועכשיו הוא התקמבק ומנהל אותו שוב קבלו אותו בראיון הבלעדי עם השאלות שאתם שלחתם..!! איתי יש לך כמה מילים להגיד לפני שאתה מתחיל את הראיון???

itay is back

New member
אהםםםם

אני רוצה להגיד שאני מתרגש ותודה למעריצים שקנו את האלבום המדהים והמוצלח שליייי

שאלה ראשונה

מ-חנן דרוב המדרוב-אמממ אני לא קניתי את הדיסק שלך ואני אפילו לא ממש זוכר איך קוראים לך.. בא לך לספר לי מה יש בדיסק??

itay is back

New member
אז ככה....

האלבום בנוי מהיפ הופ וכולל דואטים על האומנים הכי גדולים כיום כגון: ג'ניפר לופז, שאחרי שהיא שיגעה אותי שאני ייעשה איתה דואט הסכמתי כדי שהיא תרד ממני, בריטני ספירס ששילמה לי בשביל שאני יסכים ועוד מיטב זמרים שרצו שאני ייקדם את הקרירה שלהם, כי כמו שאתה בטח כבר יודע אני הדבר החם ביותר בארה"ב וכל זמר רוצה איתי קשר...

אוקיי.. בוא נשאל את השאלה

שבאמת מעניינת את כוווווווווווולם... הגיעה אלינו מפאטימה מעזה-איך הרגשת כשהחלטת לפרוש מניהול הפורום של ג'ן???

itay is back

New member
אהםםםם

זאת באמת שאלה מענינת, הרגשתי קצת עצב כי מצד אחד נהנתי לנהל את הפורום אבל מצד שני המצב לא יכל להמשך ככה, היו ריבים והרגשתי שאני לא יכול להמשיך יותר ואחרי שפרשתי הרגשתי חופשיות כזאתי....

שאלה דומה..

לא שיש לי קשר לשליישיה ואני צד ניטראלי לחולוטין.. אבל האם השלישייה באמת היו הגורם לפרישה או שסתם חיפשת מי להאשים?? *אל תדאג אני לא אשאל עוד שאלות דומות..*

itay is back

New member
התשובה:

זה תיסכל אותי לריב עם השלישיה
אבל כבר הכל מאוחרניו וכיום אני לא בריב עם אף אחת מהשלישיה
סורי שזה לוקח הרבה זמן פשוט תפוז הטיפש עושה לי בעיות

itay is back

New member
אהםםםם

דווקא בסדר, בזכות הפפארצי יש לי הרבה בנות
אבל מצד שני הם מציקים ופעם הם צילמו אותי איך שקמתי בבוקר דרך החלון ואיך לומר בעדינות,.....לא נראיתי במיטבי

אממ.. ראיתי את התמונה נוראית ממש...

חחחח.. *לא אישי* ואמממ איך אתה מסתדר עם כל האוכלים בתחת שמנסים לפתות אותך.. ויש הרבה כאלה שמעתי....

itay is back

New member
אהםם אין הרבה כאלא... כי

כשהעיתון "sun" רשם שאמרתי שאני מעדיף לשתות דם של חזיר והעיקר שלא יהיו לי מעריצים ממין זכר
אחרי המשפט שאמרתי יש לי רק מעריצות

זה לא קצת העליב את האוכלסייה הגברית

???????? דווקא את הכתבה הזאת פיספסתי.. לא אמרו לך שאסור להפלות את הגברים או הנשים כי עלולים לצאת נגדך??

itay is back

New member
טוב אני צריך לזוז....

יש לי הופעה לקידום הדיסק ואני תכף נפגש עם מעריצה שהכינוי שלה זה j.lo.... מישהו מכיר אותה
היא שווה לדעתכם
כדי לי ללכת
ואל תשכחו לקנות את הדיסק המושלם והנמכר ביותר בהיטוריה... למעריצות השוות בלבד, תפתחו את האלבום ובספר רשום המספר טלפון שלי למעוניות... תודה רבה למראינת ותקני גם את את הדיסק שלי... ביי לכולם

אני הייתי אומרת שהיא נשואה למדי..

והיא לא במצב לסטוצים מהצד.. אז תעזוב את האישה הזאת בשקט... וחוץ מזה אתה לא יודע עם אתה עושה דואטים??? פור גאד סייק..

למעלה