טופיק

Mystic Circle

New member
../images/Emo32.gif טופיק

זה משהו חדש שהחלטתי לנסות. השרשורים בזמן האחרון מפוצצים. לאנשים יש תמיד הרבה מה להגיד, ולא תמיד קשור לנושא. אז פה בשרשור הזה אתם מוזמנים לדבר על כול מה שלא קשור לנושא. אם יש לכם קישור למשהו מעניין שאתם רוצים לחלוק. סתם משהו שאתם רוצים לספר, לימודים, עבודה, חופשה, תמונה יפה שראיתם, ציור שציירתם או ספר שקראתם. לפה

מעבר דירה....../images/Emo82.gif

אז אתמול קיבלתי את המפתחות
ועוד שבוע אני נכנסת לדירה... היום הלכתי וצבעתי את אחד הקירות לסגול
אבל
למה אף אחד לא אמר לי שצריך לערבב את הצבע עם מים???
סתם עבדתי כל כך קשה
יש לי יבלות בידיים....
ונגמר לי הצבע מהר
עכשיו אני יודעת....!
ובקרוב אחזור לשם ואצבע את מה שנשאר... אבל תגידו לי איך לעזאעזל אורזים הכל? למי יש כח?????????????????

את רצינית?

זה צבע מדהים, אבל מה גורם לך להגיד את זה?.... מעניין... היום שכחתי את הנייד בבית אז לא צילמתי, אבל פעם הבאה שאהיה שם אצלם ואראה לך את הצבע...

Mystic Circle

New member
אני ענבר מאיה הסגולה

ועוד כמה...כולנו אוהבים סגול. דברנו על זה באיזה שרשור פעם. צבע סגול זה הצבע הכי רוחני. הרבה אנשים רוחניים אוהבים סגול. אנשים מיניים נוטים לאהוב יותר צבעים חמים כמו: אדום, כתום, צהוב. ואנמיניים יותר צבעים קרים.

Ford Huxley

New member
אני מתה על אדום דווקא.

בספק אם אפשר להכליל ככה מיניים וא-מיניים.

אני גם אוהבת אדום........

למעשה אני אוהבת את כל הצבעים....לכל מצב רוח יש לי צבע אחר.............

וואלא, גם אני אוהבת סגול! ../images/Emo6.gif

אבל אני לא א-מינית, רק "דמי" (לפחות, עד להודעה חדשה)

גם אני אוהבת סגול (אבל אוהבת גם עוד צבעים...)

הכול תלוי בנסיבות. מה שכן, סגול הוא לא בהכרח צבע "קר", הוא הרי צבע מעורב, ויכולים להיות גוונים שונים של סגול, קרים יותר או חמים יותר, בהתאם לכמויות שעורבבו. הגוון האהוב עליי הוא "סגול חציל" שהוא סגול חם יותר, נוטה קצת לחום (יש בו יותר אדום מכחול).

Mystic Circle

New member
אה ואם כבר מדברים על ירקות

לא רק חצילים הם סגולים. יש גם תפוח אדמה וגזר סגול

snoopytush

New member
../images/Emo2.gifגזר סגול?

זה בארץ? בחיים לא ראיתי אחד כזה יפה יפה...

Mystic Circle

New member
חיפשתי תמונות של צבע סגול

בגוגל ובטעות נתקלתי בזה. על תפוח אדמה סגול ידעתי כבר לפני. לי ולחברה שלי הזדמן לאכול צ'יפס סגול מהתפוח אדמה הזה
. מוכרים אותו במחיר מופקע בכול הסופרים ובשקית אימתנית. היה מגעיל ביותר
. לא סיימנו אפילו חצי שקית

בטוחה שזה היה *תפוח אדמה* סגול?

כי לרשת השופרסל יש מותג בית שבו מוכרים לאחרונה שקיות צ'יפס מירקות שורש (בטטה, גזר, צנון, סלק וכו') וחלקם פשוט סגולים (והסגול באמת לא טעים). לעומת זאת הצ'יפס בטטה טעים לי לאללה. רק חבל שזה גם יקר לאללה...

Mystic Circle

New member
כן בטוחה

זה לא היה של שופרסל. זה היה מחו"ל והיה כתוב מאחורה שזה נוצר מזן מיוחד של תפוחי אדמה סגולים.

p019

New member
זו אמירה קצת כוללנית, לא?

זה לא שחקרת את הנושא. אני אישית אוהבת כחול (בהיר) ודי מתעבת סגול - יש בסגול משהו אלים לדעתי.

inbardaf

New member
בסגול יש משהו אלים?!?!

הכיצד? הייתי מבינה אם היית אומרת שבאדום יש משהו אלים, כי הוא לרוב מתחבר עם דם, מלחמות ו... אהבה, או בקיצור עם יצרים חזקים, אבל סגול? כחול זה אכן צבע מרגיע ומכנס. וזה נכון שהאמירה כוללנית. אין פה עניין באיזה מחקר מדעי. פשוט פעם דיברו כאן על דברים משותפים ועלה נושא המוזיקה, הצמחונות והצבע הסגול.. ברור שלא כל הא-מיניים חובבי מאטל, אוכלים צימחוני והצבע החביב עליהם סגול. פשוט היו כאן בפורום לא מעט אנשים שהתחברו להכל או לחלק. סתם - אל תקחי את זה כמחקר מדעי, כי ברור שזה לא. זה פשוט משעשע..

Mystic Circle

New member
../images/Emo45.gif

סגול זה הצבע הכי רגוע שקיים בעולם
ורונית, אם את אוהבת כחול שוב הוכחת שאסקסואלים אוהבים צבעים קרים!

למעלה