טופיק

בזהירות ובסבלנות בעיקר...

אני זוכרת כמה מפחיד זה... עולים מדרגה מדרגה, קב אחרי רגל אחרי קב.... או שפשוט זוחלים
(מה שעשיתי בהתחלה מרוב פחד...) ותודה! שאלה- מה זה להט"ב?

Mystic Circle

New member
זה הקהילה המאוחדת של

לסביות, הומואים, ביוסקסואלים וטרנסג'נדרים בראשי תיבות.

צילומים!

אז יצאתי הבוקר לצלם עם המון אנשים והיה ממש כיף! ^^ לאחרונה החיים שלי מורכבים באמת כמעט ורק מצבא, צילום וא-מיניות. זה נהדר. בקיצור, צילמתי תמונה אחת שאני ~ממש~ גאה בה, אם מישהו רוצה לראות
http://gaiashirley.deviantart.com/art/The-Beauty-of-Dance-131645281 ועמדתי היום על פוינט בפעם הראשונה בחיי! תמיד רציתי לנסות נעלי פוינט של חברות, אבל הן תמיד חששו להן מידי. אבל הבחורה שצילמתי היום, זו בתמונה, הייתה נחמדה מספיק כדי לתת לי לנסות את שלה. זו התגשמות חלום, באמת. תמיד ריקוד משך אותי, ומרגע שויתרתי על החלום של באמת ~לרקוד~, בהתחשב בברכיים שלי, אפילו המעט הזה של לנעול נעלי פוינט ולשלוש שניות לעמוד בפוינט - התגשמות חלום

את צילמת את זה? מדהים!

תמונה מקסימה!!!! את לומדת/למדת צילום? זה חלום שלי... ואיך חיים מורכבים מא-מיניות ספרי לי...?

תודה! ../images/Emo13.gif

אני לומדת בשטח, תוך-כדי צילום - אבל לא באמת בשיעורים או קורסים. אבל אני רוצה, יום אחד, כשיהיה לי זמן. אני משוכנעת שקורס יכול לקדם אותי ממש :) מחשבות על, שיחות על... ולאחרונה גם כמה צעדים בניסיון לקידום נושא המודעות, שרצים לי בראש [כמו עלוני המידע על א-מיניות שאני מתכוונת, ככה"נ, לחלק באייקון השנה, והצעת ההתנדבות ששלחתי לחוש"ן (ארגון "חינוך ושינוי", שמעביר הרצאות ושיחות בנושאי להט"ב, בעיקר בבתי ספר) תוך ניסיון לדחוף את המודעות דרכם. זה מעסיק
].

queen helen

New member
תמונה מקסימה

עוד קיטש מופלא.
אם את רוצה - אני אתן לך את השבר שלי - מסתבר שיש לי שבר של רקדנים. שאלה צילומית - איך במצלמה דיגיטלית מצלמים שמיים שיצאו כחולים? לא היתה לי שום בעיה במצלמת פילם, אבל מצלמה דיגיטלית ~תמיד~ מלבינה לי את השמיים. פולרייזר יעזור? יש איזה תכנית מסויימת של המצלמה שיכולה לעשות את העבודה?

האמת שאני לא בטוחה איך לענות על זה.

אני לא מומחית בצילום - רחוק מזה, אפילו. מכיוון שאני לומדת הכול בשטח, תוך-כדי, אני יכולה לומר ש [נראה לי ש]: אם מצלמים על מצב ידני, כשהISO גבוה מידי, זה ישר מלבין את השמיים [ולפעמים זה דווקא אפקט שאני שואפת אליו, אגב]. ובאופן כללי, אם השמש חזקה מידי, הרבה פעמים גם כשהISO נמוך השמיים יוצאים לבנים... [ואז עוזר לסגור צמצם.] אבל כשהשמש ~ממש~ חזקה - כל אלה לא יעזרו ובכול מקרה השמיים ייצאו לבנים, כמו שקרה כמעט כל אתמול >< זה היה נורא - כמעט ולא הצלחנו למצוא פינות בהן הרקע לא בהק בצורה מכאיבה! אבל אם מצלמים על מצב אוטומטי, קשה לי לומר איך אפשר לשנות את זה. יכול להיות שיש איזו תכנית מסויימת של המצלמה, אבל אם כן אני לא מודעת אליה - כי זו תהיה תכנית שאני אשאף ליצור את ההגדרות שלה באופן ידני... אבל כאמור, אין לי מושג אם זה בכלל נכון. זה פשוט מה שגיליתי שקורה, מניסוי וטעייה. I may have it all wrong...

היום בעידן הדיגיטלי הכול נעשה קל מתמיד

מה שאי אפשר לשנות בזמן אמת אפשר לשנות אח"כ, בתכנות גרפיות (ואני לא מתכוונת לשינויים כמו להפוך אנשים לרזים וחטובים יותר, אלא ברמה הכי בסיסית - איזון צבעים, קונטרסט, תאורה וכו'). כיום אין כמעט תמונה שאני לא מעבירה בתכנה גרפית, ולו רק כדי לחתוך שוליים מיותרים, לאזן את הבהירות, לחדד או פשוט להקטין את גודלה כדי שיהיה אפשר לפרסם או לשלוח בקלות ברשת בלי להכביד יותר מדי.

queen helen

New member
ניסיתי פעם עם פוטושופ

די חירבשתי תמונות של טיול שלם.
אני חייבת ללמוד איך ~באמת עושים את זה~

יש עוד הרבה תכנות גרפיות חוץ מ"פוטושופ"

שהיא נועדה בעיקר לאנשי מקצוע ודי מסבכת ת'חיים למי שרוצה לעשות דברים פשוטים ברמה הבסיסית (כמוני למשל). יש תכנות פשוטות בהרבה, חלקן אפילו חינם. ואין מה לחרבש, הרי את יכולה לשמור מחדש את התוצאות בלי לקלקל את המקור...

queen helen

New member
את יכולה לתת שמות?

אני מאד אשמח אם תהיה לי איזה תכנה (פשוטה).

inbardaf

New member
אם קנית מצלמה דיגיטאלית

לרוב, יחד עם המצלמה מגיעה גם תוכנה לעריכה. התוכנות האלה בדר"כ מאוד פשוטות ולא רעות בכלל!

יש ל"חלונות" תכנת עריכה גרפית בסיסית

שאני מודה שאיני זוכרת את שמה (לא ה"צייר", משהו קצת יותר מתוחכם); אני הורדתי תכנה חינמית בשם PhotoFiltre - חבר המליץ לי עליה, היא מספקת פונקציות בסיסיות+ באופן נוח למדי, וזה מספיק לרוב צרכיי. למי שבאמת מחפש עיבוד גרפי מתוחכם יותר היא לא תספיק.

אהבתי יותר דווקא את הקודמות

אלה שצילמת בכיכר לבנה בת"א. בזו יש משהו מלאכותי מדי, והיא נראית חצי קפואה חצי ישנה ובפוזה שלדעתי פחות מחמיאה לידיים (הן נראות נורא נוקשות). נעלי פוינט זה באמת נראה תמיד מגניב, אבל זה כואב לאללה... זה נחשב לסיוט לרקדניות. על חלומות הריקוד שלי ויתרתי בגיל 7 (לפעמים צריך להיוולד עם הגנים המתאימים... הייתי די איומה, אפילו בגיל הזה) אבל אני אוהבת מאוד מחול, הולכת לפעמים להופעות ובעיקר צופה בסרטים שקשורים בנושא (לא רק "ריקוד מושחת" וכאלה, אלא גם "הנעליים האדומות", Center Stage, סרטים תיעודיים על מחול או על ג'ין קלי וכו').

queen helen

New member
את יכולה לסרוק כהה יותר?

מאד קשה לראות מה מצוייר בשתי התמונות הראשונות (אלא אם זה בכוונה...)

Mystic Circle

New member
אני ינסה...

זה פשוט כי אני מציירת בעיפרון. אם תעתיקי את זה למחשב ותפתחי תראי את זה טוב. לא יודעת למה בתפוז זה לא יצא טוב.

למעלה