אחחח אני אוהבת לקטר
בעיקר על בי"ס.... בכל מקרה, היו לי כבר שתי מתכונות, במתמטיקה ובטכ"מ, ציונים סבירים... אבל השבועיים הקרובים צפופים בצורה לא אנושית!!! - יום שני (7.5) יש לי מתכונת בהיסטוריה (וזה פול חומר, והרגע התחלתי ללמוד, וזה משעמם וכל השנה היו לי ציונים נמוכים....) - יום חמישי (10.5) יש בגרות (!!) בטכ"מ, ויש נושא אחד שעוד לא הבנתי, וממש לא בא לי שהוא יהיה בבגרות... ובכלל זה מלחיץ לי, והוא מגיש אותי רק על 86, ובא לי יותר (למרות שזה באמת לא מגיע לי.... אבל בכל זאת, מקצוע מגמה, צריך ציונים גבוהים..) - יום שני שאחרי זה (14.5) יש מתכונת בצרפתית, ואין מספיק זמן ללמוד אליה, כי אחרי הבגרות בטכ"מ יש יום צופה, שלושה ימים לשכב"ג... - יום רביעי 16.5 יש גם פרויקט אש מטורף עם שבט נוסף בהנהגה לכבוד יום ירושליים, וגם יש לי יומולדת, שכנראה לא תהיה שווה השנה יותר מדי התייחסות בגלל כל הלחץ הזה... - יום חמישי 17.5 בגרות בע"פ בצרפתית. מה לי ולצרפתית לעזאזל?!?! ואז המפגרים האלה תקעו לי שבוע ר-י-ק. למה לעשות שבועיים שיש שלושה ימים בין מתכונת לבגרות ובין בגרות למתכונת, ואז לעשות שבוע שלם ריק? הא?!?!?! מפגרים!! אוחחחחחח לא בא לי מתכונת בהיסטוריה, לא רוצה להיכשל!