טוב הכל טוווב =]]

ליזיגי

New member
../images/Emo32.gif טוב הכל טוווב =]]

ככה אבא שלי היה אומר לי ולאח שלי שהיינו קטנים ולמי שלא הבין עוף טוב הכל טוב ! אוקי פתחתי באופן רישמי שרשור קיטורים על בצפר והנה אני פתחתי אז יש לי את הכבוד להתחיל איזה כיף ! מתמטיקה כזה מקצוע בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעע תקשיבו אנשים אל תעשו את הטעות שאני עשיתי... גם אם שמים אתכם 5 יחידות וגם אם בסוף כיתה י' אתם על מאה... רדו רדו מהר ל-4 יחידות ! תברחו מהאימה שקוראת לעצמה .... 5 יחידות!!!! אוקי זהו פרקתי את העול שלי ... אני לא מסוגלת יותר לראות מתמטיקהההה..... בטח שלא לפתור חחח בלעעעע תאחלו לי בהצלחה !!

MayLuvsDoug

New member
מה? בצפר? חהחה.

היום התחלתי ב10 ,באתי לשעה לשון המורה לתנך החליט להבריז משעתיים אז לא עשינו כלום שעתיים ואז שעה מתמט והביתה:) אה ומחר שביתה ויש רק שעה במתמט. ומה אמרת על מתמטיקה? מתמט זה כיףD: ואני ב5 נקווה שאני אשאר עד הסוף><

ליזיגי

New member
לא הייתי היום בבצפר

הייתי לי חופשת מתכונת מיום שלישי שעבר לי הייתי בבצפר ! הכוונה היא שזה שרשור קיטורים על בגרויות/מתכונות/מועדי ב' שיש בבצפר ! פשוט זוועההההה ולשון? חח אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי=]] חחח איך שנאתי שאמרו לי את זה שנה שעברה אבל זה נורא כיף להגיד את זה מתמטיקה?! כיף ?!!! זה לדוגמא 2 מילים שהאקדמיה המלכותית ללשון בישראל הייתה צריכה לאסור להגיד אותם ביחד! חחחחח העיקר שאת נהנת =]]

MayLuvsDoug

New member
היי מגניב לשכבה שלך קוראים אפיק

אני בשבט אפיק>< פשוט שם מדהים.D:

ליזיגי

New member
את צודקתתת =]]

בואי נמציא מורלים יחדדדד אופס ישבתי על מסטיק זוהי הנהגת אפיק מי לקח לי את התיק? זוהי הנהגת אפיק לבנים שלנו יש נרתיק =]] חחחחחחחח זוהי הנהגת אפיק סתםםם פכרה עליהם :)) אההה וד"א עברתי את המתכונת, אפילו 2 =]] חחח 006 ו-005 למי שבאמת יש כוח לקרוא ממש מוזמן כי לי יש כוח להגיד את הכל חחח אוקי אז זה התחיל ב-9 בבוקר היום שהייתי בלחץ כי המורה שלי עברה בינינו ואמרה לא לבחור טריגונומטריה במרחב. לא הבנתי למה... האמת זה קצת הלחיץ אותי.. כאילו למה שהיא תגיד כזה דבר? מה אז האפשרויות בחירה שלי מצטמצמות? אהההההה ננכנסתי ללחץ.. ואז כמובן שהגיע הטופס, לא הצלחתי לענות על כלום.. עברתי משאלה לשאלה.. אבל זה לא הכניס אותי ללחץ ללאלאלא זו רק מתכונת... ואז התחלתי לפתור, וכן פתרתי טריגנוטמרטיה או איך שלא כותבים את זה :) במרחב.. והלך לי אפילו די טוב! ואז נכנסתי לזה ופתרתי עוד שאלה... ואז את הראשונה שלא הצלחתי וטאדאדםםם גם סיימתי לפני כולם וגם הצלחתי! ואז שאלון 005 אחרי שעה וחצי הפסקה.. הלך ממש טוב.. כאילו בהתחלה כמובן שלא הצלחתי את הגיאומטריה- הצלחתי סעיף בכל שאלה.. יופי חבל שלא חיברו את 2 הסעיפים שהצלחתי לשאלה ואז הייתי מקבלת את כל הנקודות=]] ואז הלכתי להסתברות ונראה לי שהצלחתי, אף פעם אי אפשר לדעת בזה.. ושוב חזרתי לגיאומטריה והצלחתי בסוף ! קיצררר הלך יחסית סבביש ... אבל ידוע שב-006 אני מצפה לציון נמוך... כי זאת אני חח מי שקרא עד לכאן אז הוא מלך
ועכשיו אני זזה לאכול כי הרעב מציק לי חהחה

YogevLevi

New member
יאללה שירשור קיטור!

בית ספר מעצבן >_<" תכלס...אין תלונות על האיך שהם מלמדים וכל זה (או שסתם יש יותר מדי דברים ואין לי כוח לחפור
) אבל, יש משהו שממש ממש ממש ממש ממש מאגיז. משום מה הגרעין הח"ל של הנוע"ל מעביר לתלמידים פעולות במסגרת בית ספר.....רבאק....מה נסגר? מה נראה לבית ספר? את הצופים הוא סינן ולא זרק לנו אפילו עצם ולהם הוא נותן להעביר פעולות בבית ספר? לא שיש לי משהו אישי נגדם (או שכן) (או שלא) (לא יודע...>_<" יותר מדי רגשות מעורבים.....) פשוט מה שהולך פה....איך נגיד......גורם לזה שיש כעס........ קיצר.....מעצבן ממש.... ולמי שלא הבין אותי כמו שצריך, אין לי שום בעיה עם התנועה עצמה, פשוט המועצה, הבית ספר והגרעין שלהם לכלכו לא מעט וזה חלק גדול מזה שסגרו את השבט אז אני לא יכול לומר שאין לי בעיה איתם........(הגרעין שלהם)

hadarinke

New member
לנו היה הפוך ביסודי..

המנהלת שלנו הייתה בצופים וגם הבנות שלה.. היא לא נתנה לנוער העובד להכינס לבצפר ולצופים היא הייתה נותנת הפסקות פעילות ומבנים וזה.. זה לא בסדר...צריך להיות שווה ל2 התנועות לא משנה במה מהם אתה נמצא..כי בכל צד יש אותם רגשות שיש כזאת הפליה..

Godamit

New member
תורי

מתמטיקה 5 יחידות זה סבבה לרב 1.בפיזיקה המורה המעצבן אמר שייתן במבחן 4 שאלות בסוף נתן 6 המניאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק הספקתי רק 5 2. אין מדעי המחשב כי יש שביתה אבל המורה המעצבנת בכוונה תעשה שיעור מערכות מידע כי אותו אפשר לעשות, איזה |זין/בולבול/שמוק| 3. המורה לתנך עושה לי "מקרנה" חצי שיעור אז לא מספיקים חומר!

ליזיגי

New member
וואו גם פיזיקה גם מחשביםםם כל הכבוד !

חחחחח מורים לתנ"ך ומקרנה זה הולך האאא? גם אצלי לא הייתי בשיעורי תנ"ך מפברואר כי תמיד עשיתי על זה "חזרות" חחח.... באמת חלק היו חזרות וחלק היה סתם =]] וגם לא היה לי את החומר אבל קיבלתי 95 במבחן באופן פלא מוזר הציון הראשון הטוב שלי בתנ"ך! כל השאר על הפנים מסקנה- לא ללמוד למבחנים בתנ"ך =]]

hadarinke

New member
אוקיי:)

-יש שביתה וכל היום חרשתי עם דניאל על עבודה באזרחות(כן בטח) שהיינו צריכות להגיש מחר.. -בגלל שלא הייתי ביום א' אז אני צריכה אישור רופא למבחן בספורט.. -מועד ב' ברפתית.. -אני שונאת את המורה למטמתיקה!! היא נותת 456890 תרגילים ליום!! -המורה לתנ"ך בת 104..עושה פרצוף של חלוץ שנחוש בדעתו לעקור עץ אקליפטוס... -למורה לאנגלית יש זוג מכנסיים אחד ופיאה(?) -למורה להבאה יש חור במכנסיים:)

hadarinke

New member
ועוד משהו חשוב..

אמא שלי מאוסה עלי! היא אומרת שללמוד זה עדיפות ראשונה וצריך ציונים יותר גבוהים מ92!(תלוי במה:p) יש לי אחלה ציונים אני לא מבינה אותה!! גם כיתת מוכשרים

ענבל317

New member
ועל כל זה נאמר...

"אין בנאדם שגומר לימודים, יש לימודים שגומרים בנאדם!!" פשוט השבוע הבנתי כמה שהמשפט הזה נכון... וכרגע יש לי רק תלונה אחת כי זה כל מה שעובר לי בראש מבחינת בצפר- היסטוריה זה השטןןןןןן!!! אני לא יכולה יותר לראות סיכומים... (מחר מגן.) אבלל דייי תהיו אופטימייםםםם!! היום הראשון במאי, שימו לב כמה מהר זה עבר עד עכשיו ותבינו שהחודש וחצי שנשארו יטוסוווו!!:]

למעלה