חשוב ומרגש...

Dawson girl

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

*חיקוי של טל וקרין כשאני עוזבת את הצ´ט* טוב עכשיו ברצינות: למההההההההההה??........... למה?..... מה עשינו לך?... אני לא רוצה לחשוב בכלל מה טל תעשה (רק שלא תחתוך את הוורידים!!!) כשהיא תשמע על זה... לא הייתי רוצה להיות במקומך!! אה וסיפור קטן: אני לומדת אמנות. לומדים איתי הרבה פריקים, וכמה מהם מעשנים. עכשיו- אני לא מבינה מה התועלת בלעשן. זה מגעיל, זה מסריח, זה מכער, זה מזיק לתדמית, זה רע לבריאות, והרשימה הולכת וממשיכה... המעשנים אומרים שזה מרגיע. מה?..... לא יכולתם למצוא דבר אחר שירגיע אתכם? מדיטציה?.. פרק של דוסון קריק?.... ויש עוד! הרבה! קרינוש... החזקת מעמד כמה חודשים, את מסוגלת להמשיך! ומה קרה שחזרת לעשן?.... בבקשה תנסי שוב.... בשבילי ובשביל טל... נמש

אז זהו...

שטל יודעת... התאכזבה ממני יו נואו... אבל יש לי סיבות ... תאשימו את כריסטינה אגילרה !!! הקליפ החדש שלה גרם לי לחזור לעשן... כשחושבים על זה הקליפ החדש שלה עלול לגרום לאנשים להתאבד... : ) או וול... ביי...

natalyrst

New member
אני הולכת ואתם לא

ואני יודעת שטל לא תעודד את ההודעה הזו... אבל בכל אופן... אני הולכת להופעה של אביב גפן יואאו!!!

natalyrst

New member
שכחתי לשים: ../images/Emo3.gif

אני הולכת ואתן לא!!! נה נה נה נה!!

natalyrst

New member
תודה... אם רק הייתה לי

מצלמה דיגיטלית!!! אבל אין לי אגב, טל בואי לאי סי קיו

../images/Emo32.gif חשוב ומרגש...

חב´רה עשיתי זאת... היום בשעה 18:52 בערב הגשתי טופס לניהול פורום חדש בתפוז !!! תאחלו לי הצלחה !!! * לחכות שבועיים עד לתשובה עכשיו ?!?!? * * נסקלת * ותודה רבה למנהלת המקסימה שלנו לי שהסכימה להמליץ עליי...
... Love You ביי...

../images/Emo12.gifהיי! Wath´s up?......

גם אני רציתי להציע רק לא ידעתי לאיזה נושא...*בנתיים* חחח על מה את עושה??... איזה פורום????...

הנה חידוןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה אתה יודע על העונה ה-5 1. באיזו אוניברסיטה לומדת ג`ואי? אוניברסיטת ייל אוניברסיטת קליפורניה אוניברסיטת בוסטון אוניברסיטת הארוורד 2. היכן מתגוררת ג`ואי? בקייפסייד על היאכטה עם פייסי בבית של סבתא של ג`ן במעונות האוניברסיטה 3. היכן עובד פייסי? במסעדה על היאכטה בספרית האוניברסיטה במשטרה 4. כיצד נהרג אביו של דוסון? ממחלה קשה הוא התאבד בפיגוע המוני בתאונת דרכים 5. מה שמו של החבר של ג`ן? צ`רלי שון ג`ורג` צ`נדלר 6. מה שמה של אחות של דוסון? מימי לילי ויוי לולה 7. על שם מי נקראה אחות של דוסון? על שם אמא של ג`ואי על שם סבתא של דוסון על שם אמא של ג`ן על שם דודה של דוסון 8.איך קוראים לשותפה לחדר של ג`ואי? אנדי דידרי אן אודרי 9.איך קוראים לבחורה שפייסי מאוהב בה? קרי קארן כריסטין קתי 10.מי מהחבורה הופך להיות זוג? ג`ק וג`ן ג`ואי ופייסי דוסון וג`ן ג`ק וג`ואי תשובות 1.אוניברסיטת בוסטון 2.מעונות האוניברסיטה 3.במסעדה 4.בתאונת דרכים 5.צ´ארלי *מנגבת דמעות* 6.לילי 7.על שם אמא של ג´ואי 8.אודרי 9.קארן 10.דוסון וג´ן את\ה צריך\ה ענות על כ-ל התשובות נכון!!! ולא, תחזור\י ותענה מח-ד-ש!!!

Dawson girl

New member
יש בעיה אחת קטנה:

ג´ואי לא לומדת באוניברסיטת בוסטון, אלא באוניברסיטת וורתינגטון. היא נמצאת בבוסטון. אבל אוניברסיטת בוסטון היא אוניברסיטה שונה לגמרי. אגב סחה על ההשקעה בחידון! ועניתי על כולן נכון..... חחחחח בייי נמש נ.ב- מצטערת שלא באתי לצ´ט... אני לא יכולה כרגע..

Dawson girl

New member
היי קרינוש!!!

אהלן... מזל טוב! איזה פורום תנהלי?... תתחדשי על החתימה של רוקסט! אני מתה על השיר שלהם משנות ה-80, ברח לי השם כרגע... ושוב: אל תעשני! ע´´ע הודעה קצת למעלה, בשרשור הוידוי שלך. נמש נ.ב- שמתם לב שלי נעלמה לכמה ימים?.... מה קרה לה?...

קרינוש!!! מזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo105.gif

בהצלחה!!! *מחזיקה לך אצבעות* עניתי על החידון! כל הכבוד!!! כמובן ידעתי הכול... :*)

Digi Lista

New member
מזל טוב ובהצלחה!../images/Emo13.gif

על מה הפורום?אם תירצי גם אני יכולה להמליץ עלייך(כבר המלצתי על שתי בנות שפנו אליי ורצו לנהל פורום),רק תבקשי. וכמובן שאם הפורום יפתח אז אני אראה אותך גם בפורום מנהלים(כלומר בעוד שני פורומים לפחות,ראיתי אותך כאן,בבנות גילמור ונדמה לי שבעוד אחד אבל אני לא בטוחה).

תודה לכולכם...

אני רק צריכה לחכות עכשיו שבוע וחצי לתשובה מהנהלת תפוז... ודי ג´י ליסטה לאב יו !!! אבל כבר המליצו עליי 3 מנהלי פורומים ( מנהלת פורום בריטני ספירס - בת אל, מנהל פורום משינה - אופיר ולי המקסימה שלנו ) בקשר לפורום בנות גילמור - לראות אותי שם אל תבני על זה יותר מדי... * שיעול * לא רצו להמליץ עלי * שיעול * תודה לכולכם על הברכות... אוהבת את כולכם... ביי...

אמממ בזמן האחרוןן

מנסה להשתתף... אחרי שאני רואה את לילוש משקיעה ככה אם כל הספויילרים וקרין אם *היכל התהילה*
ואנשים אם תמונות חדשות מפרקים
אני חושבת שאני לא עושה מספיק בשביל הפורום הזה!
זה הפורום שאני אישית הכי אוהבת!

למעלה