חשוב ומרגש...

BlueyedQT

New member
מה קורה בפורום?../images/Emo6.gif

המון זמן לא הייתי פה.. די יבש לא?

בוכה ! *סניף* בוכה! ../images/Emo7.gif

אני מסרבת שתמותי בגיל 52 *טפו טפו טפו* ולא תספיקי לחכות עד העונה העשרים וחמש של דוסון קריק *למען צורך מטרת השיחה הזאת, דוסון קריק ממשיך להישדר* ואז גם לא תספיקי לראות את הבכורה של הפרק שבו את השתתפת, אם ג´יימס שאירגן את זה כי באותו יום הבכורה רוצה להציע לך נישואים! ואת תזרקי את כל זה?????...
רק בגלל סיגריות?????.. שוב
בוכה *סניף, סניף*

היי!!! ברוכה השובה! *נראה לי ככה או

אומרים* והנה נראה לי כיף: תמיד יש מישו בבית. תמיד יש מישו בבית. תמיד יש מישו בבית. תמיד יש מישו בבית. תמיד יש מישו בבית. תמיד יש מישו בבית. תמיד יש מישו בבית. תמיד יש מישו בבית. תמיד יש מישו בבית. תמיד יש מישו בבית. תמיד יש מישו בבית. תמיד יש מישו בבית. תמיד יש מישו בבית. תמיד יש מישו בבית. תמיד יש מישו בבית. תמיד יש מישו בבית. תמיד יש מישו בבית. תמיד יש מישו בבית. תמיד יש מישו בבית. תמיד יש מישו בבית. תמיד יש מישו בבית. תמיד יש מישו בבית. תמיד יש מישו בבית. תמיד יש מישו בבית.

ד י י ז י

New member
חובבת?! תנסי "אובססיבית , מטורפת

לא נושמת , לא אוכלת כלום מבאפי".. זה יותר הכיוון..

אני לא אתפגר מסיגריה...

אל תדאגי !!! בפעם האחרונה שבדקתי - אני דווקא מאוד חיה... : ) חזרתי רק לפני שבועיים לעשן ... חצי קופסא ביום... *נסקלת* אבל לא לקחת את העניין קשה מדי... ביי...

ד י י ז י

New member
מהסגריות...

מילא אם היה להן טעם של משהו טעים כמו.. אממ.. תבשיל כפרי או מסטיק אורביט ורוד או קרמבו , הייתי מבינה , אבל ה מגעיייייל ומסריח , ועושה שיניים וצפורניים צהובות , וכמובן מחלות מכל הסוגים והצבעים.. אז כן , יאאאאאאאק!

טעם מעושן ושרוף...

שיניים צהובות - פעם אחרונה שבדקתי השיניים שלי ממש לבנות... ציפורניים צהובות - אין לי ציפורניים... חחחה... ביי...

למעלה