חם חם מהתנור!!!!

icy rain drop

New member
לא עושה לי את זה....

... הייתי ממליצה על משהו יותר... מממ... לוידעת טוב זה תלוי בך....

duvdevan058

New member
תגידי..

את יכולה להסביר לי בבקשה את הקטע של הקעקועים? אני לא כל כך מבין למה יש אנשים שרוצים לעשות דבר כזה !?

BreezeR

New member
../images/Emo127.gifתודה רבה אני שמיח

חג הצמאות שמיייח לך ולבנות משפחתיך

BreezeR

New member
פרופיל 21 נפשי../images/Emo36.gif

בן 20 בבית נו אז מה אתם רוצות מההההההה

liran b

New member
שאלה אחת שלא קשורה לפורום..

אתה מתגאה בזה שיש לך פרופיל 21 נפשי?

opcode01

New member
למעשה כן ../images/Emo3.gif

21 הוא פרופיל המשתמטים הידוע-לשמצה. אלא אם, כמובן, הסיבות הן בריאותיות גרידא, אבל הסבירות של זה נמוכה...

אבל הוא אמר 21 נפשי

אולי באמת יש לו בעיות נפשיות. (למרות שההודעות שלו נראות לי כמו סתם הצגה).

opcode01

New member
21 זה סעיף נפשי

זה השם הרשמי של הפרופיל. אבל אי-אפשר לדעת מה עומד מאחורי זה - גם אם תגיד "אם תגייסו אותי אני אתאבד" ישחררו אותך על סעיף נפשי.

אל תתווכח על נושאים שאינך בקיא בהם.

פרופיל 21- יש רפואי ונפשי. מי שיש לו פרופיל 21, רפואי או נפשי פטור משירות צבאי, אך יכול להתנדב(עושה טירונות מיוחדת של מתנדבים). ותאמין לי שלא כ"כ קל לקבל פרופיל 21 נפשי, למרות שיש הרבה מאוד מתחזים בקטע הזה, אבל עדיין, יש לא מתחזים. אם תגיד "אם תגייסואותי אני אתאבד" לא ממש יזרקו עליך, הרבה איימו לפניך, ורובם התגייסו. מי שממש לא רוצה להתגייס ימצא את הדרך להוריד פרופיל אבל לא צריך להכליל את כולם, יש גם אנשים עם בעיות נפשיות אמיתיות.

STIVENZ 426

New member
אל תתוכח אל נושאים שאינך בקיא בהם 2

לפרופיל התנדבותי יש מספר אחר. 24. פרופיל 21 הוא גם התנדבותי- אבל נפשי. אין דבר כזה 24 נפשי. ואין דבר כזה 21 רפואי. יש 24 רפואי. ויש 24 נפשי. אה כן. ואני חובש בשירותי הצבאי.. ככה שאני די בקיא בעניינים הללו.. הייתי בשמחה מביא לך הוכחות, אבל זה א. סודי רפואי. ו ב. מסווג כ"סודי" ככה שאין באפשרותי. אבל תאמין לי כשאני אומר. מה שכן, הרבה אנשים מתבלבלים בין השניים.. יש מבין? בידידות. סטיב

STIVENZ 426

New member
תיקון קל.

פרופיל 21- מי שמקבל אותו לבטח לא ירצה להתנדב לצבא.. ודבר אחד שאני לא סגור עליו- לא זוכר בדיוק אם יש אופציה להתנדב עם פרופיל 21.. סה-טו. ס.

סטיב ידידי(בידידות לא?)

קודם כל, ה"אל" השני שלך צריך להיות עם ע'. "לפרופיל התנדבותי יש מספר אחר. 24." "פרופיל 21 הוא גם התנדבותי..." אתה סותר את עצמך. "אין דבר כזה 24 נפשי" "ויש 24 נפשי" שוב סותר את עצמך. נתעלם מכל זה, לעניין בקשר לטענה שלך "אין דבר כזה פרופיל 21 רפואי", אני ממליץ לך לעיין בלינק הזה, וזאת דוגמא אחת מתוך אלפים לדברים שמקבלים עליהם 21 רפואי. פרופיל 21-אי כשירות לשירות(מסיבות רפואיות או נפשיות). מי שמקבל את הפרופיל הזה פטור משירות ויכול להגיש בקשה להתנדבות שבד"כ מכובדת ע"י הצבא(אלא אם כן הבעיה שלו ממש חמורה או נפשית, במקרה של בעיה נפשית הוא יכול להתנדב לשירות מילואים). פרופיל 24-אי כשירות זמנית(מסיבות רפואיות או נפשיות). מי שמקבל את הפרופיל הזה בד"כ מקבל דח"ש(דחיית שירות) ואחרי כמה חודשים(בד"כ, תלוי ברופאים\קב"נים) נבדק שוב ע"י ועדה רפואית, ואז מעלים לו את הפרופיל, שולחים אותו לעוד דח"ש, או שמורידים לו את הפרופיל ל-21 ואז הוא פטור משירות ויכול להגיש בקשה להתנדבות(שתכובד אלא אם כן הבעיה שלו ממש חמורה או נפשית, במקרה של בעיה נפשית הוא יכול להתנדב לשירות מילואים). הוכחות אתה לא יכול להביא לי כי אין, אני לעומת זאת אביא לך כמה. פה למשל. אגב, המידע הזה הוא לא סודי רפואי כי אין הוא שייך לאף פציינט, הוא רק שיטה שבה משתמשת מערכת הסיווג הרפואי הצבאית. הפרופיל וממה הוא מורכב(כולל סעיפי פרופיל למינהם) הם מידע בלמ"סי(בלתי מסווג). וכל הכבוד לך שאתה חובש, בהצלחה בהמשך שירותך הצבאי.

STIVENZ 426

New member
אתה טועה..

אגב, תהיה קטנוני בעניין שגיאות הכתיב? בכיף. אני דיסלקט.. תמשיך לצטט מאתרי אינטרנט, בת'כלס, המידע הוא לא נכון. 24 נפשי- אין דבר כזה. יש 24 רפואי. זמני, אבל איך אומרים? זמני בתחת שלי. חוץ מזה- המידע הוא כן מסווג. תעשה שמיניות ותתהפך על הראש, ועדיין ישאר מסווג. ספר פרופילים וסעיפי ליקוי הוא דבר מסווג. נקודה. ולא נתווכח על זה, כי זה יהיה ויכוח דבילי על לא כלום. יודע מה? עזוב.. תקרא את מה שאתה כתבת ותבין בדיוק מה שכתבתי. " שתכובד אלא אם כן הבעיה שלו ממש חמורה או נפשית, במקרה של בעיה נפשית הוא יכול להתנדב לשירות מילואים" זה אומר- לא יכול להתגייס. אקיצר- עייפתי. בוא נחליק. בידידות כן?
סטיב

לא ידעתי שאתה דיסלקט, מצטער.

ואתה מוזמן לשאול את השאלה הזאת בפורום מתגייסים\סדירים ולראות. הויכוח הזה כבר נמאס ואתה נחמד מדי.. וגלשנו יותר מדי מהנושא הראשי של הפורום... פות לך ידידי(חוזרים למסלול
)

STIVENZ 426

New member
אני נחמד מדי? אני?../images/Emo6.gif

אגב, טעיתי , מודה. ספר הפרופילים מסווג כ "מוגבל", ולא כ"סודי". סטיב יצא
.. שתזכה למיצפות.
ס.

לא, אתה אחלה אחי ../images/Emo13.gif

וסורי על הנימה המתנשאת משהו מ-2 ההודעות שלי, הייתי קצת עצבני. זכה למצוות, במיוחד למצוות "פרו ורבו", ואגב מה הקשר שלך לפורום 426?(שלא כתבו בו אף הודעה כבר כמה חודשים
(נראה לי))

STIVENZ 426

New member
חחחחחח.. אין שום קשר!!!

תנסה לשאול את פשר השם 426 בפורום 363- משם הוא בא.. סטיב מכור לאופנועים.

למעלה