סטיב ידידי(בידידות לא?)
קודם כל, ה"אל" השני שלך צריך להיות עם ע'. "לפרופיל התנדבותי יש מספר אחר. 24." "פרופיל 21 הוא גם התנדבותי..." אתה סותר את עצמך. "אין דבר כזה 24 נפשי" "ויש 24 נפשי" שוב סותר את עצמך. נתעלם מכל זה, לעניין בקשר לטענה שלך "אין דבר כזה פרופיל 21 רפואי", אני ממליץ לך לעיין
בלינק הזה, וזאת דוגמא אחת מתוך אלפים לדברים שמקבלים עליהם 21 רפואי. פרופיל 21-אי כשירות לשירות(מסיבות רפואיות
או נפשיות). מי שמקבל את הפרופיל הזה פטור משירות ויכול להגיש בקשה להתנדבות שבד"כ מכובדת ע"י הצבא(אלא אם כן הבעיה שלו ממש חמורה או נפשית, במקרה של בעיה נפשית הוא יכול להתנדב לשירות מילואים). פרופיל 24-אי כשירות
זמנית(מסיבות רפואיות
או נפשיות). מי שמקבל את הפרופיל הזה בד"כ מקבל דח"ש(דחיית שירות) ואחרי כמה חודשים(בד"כ, תלוי ברופאים\קב"נים) נבדק שוב ע"י ועדה רפואית, ואז מעלים לו את הפרופיל, שולחים אותו לעוד דח"ש, או שמורידים לו את הפרופיל ל-21 ואז הוא פטור משירות ויכול להגיש בקשה להתנדבות(שתכובד אלא אם כן הבעיה שלו ממש חמורה או נפשית, במקרה של בעיה נפשית הוא יכול להתנדב לשירות מילואים). הוכחות אתה לא יכול להביא לי כי אין, אני לעומת זאת אביא לך כמה.
פה למשל. אגב, המידע הזה הוא לא סודי רפואי כי אין הוא שייך לאף פציינט, הוא רק שיטה שבה משתמשת מערכת הסיווג הרפואי הצבאית. הפרופיל וממה הוא מורכב(כולל סעיפי פרופיל למינהם) הם מידע בלמ"סי(בלתי מסווג). וכל הכבוד לך שאתה חובש, בהצלחה בהמשך שירותך הצבאי.