חם חם מהתנור!!!!

icy rain drop

New member
בתור הביולוגית המטורפת

גם אני :) אבל אני לא מכירה את השיר המקורי כך ש... באסה

De-Panther

New member
זה הולך כמו השיר...../images/Emo166.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אחד מי יודע נחמד ביותר אהבתי את הקטע שהוא מקבל את הגירוד בביצים ואז זה נראה כאילו הוא מאונן כמו מתורף

לא משהו.

למעשה דודי העיוור יכל לעשות משהו שנראה יותר טוב\משעשע יותר. אבל ח"ח על המאמץ וההשקעה

אני הייתי עם חברה שלי כל הלילהההההה

איזה סבבות היה .. פצצות למרפסות רסיסים לתריסים!!!!! בהתחלה הלכנו לאיזה מסיבה עצבנית ואז לאיזה חוף בהרצליה לא זוכר את השם שלו...

ני3ו3ות

New member
אני הייתי במטרוק../images/Emo47.gif

והיה קטלני!
קמתי לפני שעה וחצי...
הייתה אחלה מוזיקה, לירון תאני (קוואמי דה לה פוקס מעסק שחור בגלגלצ) תיקלט בחדר הפנימי מוזיקה שחורה, וברחבה המרכזית היה 80'-70', האוסים, להיטים ואלטרנטיבי היה מצוין.

WizMaster

New member
אני הייתי ברוקדים עצמאות...

בווינגייט, היה נחמד, רק חבל שמאז לא ישנתי...אני ער כבר 40 שעות רצוף!

amirjak

New member
כמה

כוסיות היו שם!!!!! וסאבלימינל דפקו הופעה סוסה...

AcE666

New member
לירון תאני

וקוואמי דה לה פוקס (בדה) זה 2 אנשים שונים... עסק שחור כל יום חמישי בחצות בגלגל"צ

הדרומית

New member
גם אני רציתי לנסוע לרוזלינדה../images/Emo80.gif

אח"כ אמרו לי שיהיו שם ילדים קטנים אז אמרתי: "יאללה ניסע לאילת". לקחתי כסף, פלאפון, סיגריות ונסעתי.

Kite Cat

New member
בים... מדורה, מהגל, חברות, חברים

היה כ-י-ף! ולפני זה הסתובבנו ביישוב וקנינו צמר גפן מתוק שזה הדבר היחידי שכיף לעשות ביישוב.

למרות שכבר כתבתי...

כל הלילה אני וחברות שלי טיולנו. היינו בחגיגות במגדל העמק היו שם כמה הופעות נחמדות לא משהו הסטרי, אחר כך חזרנו לעפולה עצרנו בבתים של כל אחת ואחת (היינ רק בנות) כל אחת הביאה כמה דברים ללילה, לבוקר וכו'.. הבאנו גם דברים לעשות על האש. אחר כך עצרנו לאכול שווארמה בעפולה ואחר כך נסענו לכיוון טבריה. הגענו לטברייה, הסתובבנו בין החופים, לא ממש מצאנו משהו נורמלי... אחר כך הסתובבנו לנו סתם בכיף בטיילת של טבריה וסתם בכל מיני מקומות, אחר כך החלטנו לנסוע לחוף לבנון/חלוקים הדרך הקצרה הייתה חסומה אין לי מושג למה... אז היינו צריכות לעשות את כל הסיבוב.. אחחחח זה היה מצחיק... בכל הדרך התחלנו לשאול אנשים איפה הדרך השניה, אנחנו נוסעות בדרך שאמרו לנו, בסופו של דבר אנחנו פתאום רואות שלטים "קרית שמונה" "קצרין" וכו'... התחלנו להבהל לא הבנו איפה אנחנו בכלל נמצאות... חשבנו שאיבדנו את הדרך... החלטנו לחזור בחזרה, אנחנו חוזרות בחזרה, שואלות אנשים ומסתבר שהיינו בדרך הנכונה. אז חזרנו ואחר שאלנו עוד אנשים וכן היינו בדרך הנכונה למרות שזה לא היה נראה ככה.. אז אנחנו נוסעות ונוסעות.. וזה היה כל כך הרבה וזה היה באמצע הלילה ככה שלא ראינו כלום, חיפשנו את הים אבל ראינו רק עצים בדרך... בסופו של דבר אחרי כל הנסיעה הארוכה הזאת הגענו לכנרת רק ב-5 בבוקר. פתאום אנחנו קולטות שכל הלילה הקפנו את כל הכנרת! מי שרוצה לדעת מהו היקף הכנרת שילך לראות את הקילומטרג' באוטו של חברה שלי
אז הגענו לחוף לבנון/חלוקים בסוף אומרים לנו "מצטערים אין כניסה!" היו שם מלאאאאאא אנשים מלאאאאאאא מכוניות רצינו רק לעוף משמה כמה שיותר מהר. אז המשכנו לנסוע ובסופו של דבר עצרנו בחוף פתוח כמעט ריק לגמרי.. היו שם כמה אנשים בודדים.. ואיך שהשמש עלתה פתאום אנחנו קולטות שכל העצים האלה שראינו בדרך הם בכלל היו בתוך המים!!! ואנחנו כל הלילה מחפשות ים ורואות רק עצים!
בקיצור היה נחמד... היה צחוקים.. תפסנו התחלות בחוף עשינו על האש, השתזפנו.. כולייייייי נשרפתייי! אבל היה סבבה וזה מה שחשוב! למחרת חזרנו בסביבות 2 בצהריים, התקלחתי ועפתי לישון! והתעוררתי ב-7 בבוקר. ויש לי היום ב-2 בצהריים בגרות בחיבור תאכלו לי בהצלחה!

adiko

New member
בהופעות בפארק ואחר כך בים עם חברים

14. הקפצות טקילה, ים עשן, אוכל,והרבה סוטול!!!

keren201

New member
אז ככה.....קצת עלי..

אני קרן, בת 17 מראשון...... אוהבת לבלות,לעשות שטויות,סנפלינג,צלילה.. אוהבת בריכה,אנשים, ולהתנדב במדא חולון(השולטים:)... אממממ...זהו :) ובתמונה,אני זאת זאתי שמתכופפת...

The Real Ali g

New member
קררןןן מה קורה??? אני מכיר אותך!!

קרן מה שלומך נכון ביסודי למדת בהתחיה??? זוערת את אלון ומירי!! בקיצר תחזרי אליי!

למעלה