למרות שכבר כתבתי...
כל הלילה אני וחברות שלי טיולנו. היינו בחגיגות במגדל העמק היו שם כמה הופעות נחמדות לא משהו הסטרי, אחר כך חזרנו לעפולה עצרנו בבתים של כל אחת ואחת (היינ רק בנות) כל אחת הביאה כמה דברים ללילה, לבוקר וכו'.. הבאנו גם דברים לעשות על האש. אחר כך עצרנו לאכול שווארמה בעפולה ואחר כך נסענו לכיוון טבריה. הגענו לטברייה, הסתובבנו בין החופים, לא ממש מצאנו משהו נורמלי... אחר כך הסתובבנו לנו סתם בכיף בטיילת של טבריה וסתם בכל מיני מקומות, אחר כך החלטנו לנסוע לחוף לבנון/חלוקים הדרך הקצרה הייתה חסומה אין לי מושג למה... אז היינו צריכות לעשות את כל הסיבוב.. אחחחח זה היה מצחיק... בכל הדרך התחלנו לשאול אנשים איפה הדרך השניה, אנחנו נוסעות בדרך שאמרו לנו, בסופו של דבר אנחנו פתאום רואות שלטים "קרית שמונה" "קצרין" וכו'... התחלנו להבהל לא הבנו איפה אנחנו בכלל נמצאות... חשבנו שאיבדנו את הדרך... החלטנו לחזור בחזרה, אנחנו חוזרות בחזרה, שואלות אנשים ומסתבר שהיינו בדרך הנכונה. אז חזרנו ואחר שאלנו עוד אנשים וכן היינו בדרך הנכונה למרות שזה לא היה נראה ככה.. אז אנחנו נוסעות ונוסעות.. וזה היה כל כך הרבה וזה היה באמצע הלילה ככה שלא ראינו כלום, חיפשנו את הים אבל ראינו רק עצים בדרך... בסופו של דבר אחרי כל הנסיעה הארוכה הזאת הגענו לכנרת רק ב-5 בבוקר. פתאום אנחנו קולטות שכל הלילה הקפנו את כל הכנרת! מי שרוצה לדעת מהו היקף הכנרת שילך לראות את הקילומטרג' באוטו של חברה שלי
אז הגענו לחוף לבנון/חלוקים בסוף אומרים לנו "מצטערים אין כניסה!" היו שם מלאאאאאא אנשים מלאאאאאאא מכוניות רצינו רק לעוף משמה כמה שיותר מהר. אז המשכנו לנסוע ובסופו של דבר עצרנו בחוף פתוח כמעט ריק לגמרי.. היו שם כמה אנשים בודדים.. ואיך שהשמש עלתה פתאום אנחנו קולטות שכל העצים האלה שראינו בדרך הם בכלל היו בתוך המים!!! ואנחנו כל הלילה מחפשות ים ורואות רק עצים!
בקיצור היה נחמד... היה צחוקים.. תפסנו התחלות בחוף עשינו על האש, השתזפנו.. כולייייייי נשרפתייי! אבל היה סבבה וזה מה שחשוב! למחרת חזרנו בסביבות 2 בצהריים, התקלחתי ועפתי לישון! והתעוררתי ב-7 בבוקר. ויש לי היום ב-2 בצהריים בגרות בחיבור תאכלו לי בהצלחה!