היייייייי חברה שלי אמרה לי לשים פה תמונה שלה ולשאור מה אתם חושבים אזזזזז.....
F FrooTeLa New member 9/5/03 #113 היייייייי ../images/Emo9.gif חברה שלי אמרה לי לשים פה תמונה שלה ולשאור מה אתם חושבים אזזזזז.....
F FrooTeLa New member 10/5/03 #128 חחחח כן אבל בכלל לא תמונות יפות שלה אההה יש לי תמונה שהיא נראת באמת כמו עצמה (חחח יפה מאוד ) כזה הורידה ת'מכנס עד עד עדדדדדד למטה חחח עשתה פוזה של זונה משו דווקא מה זה יפה.. ועוד מלא... איי ניד טו לסרוק
חחחח כן אבל בכלל לא תמונות יפות שלה אההה יש לי תמונה שהיא נראת באמת כמו עצמה (חחח יפה מאוד ) כזה הורידה ת'מכנס עד עד עדדדדדד למטה חחח עשתה פוזה של זונה משו דווקא מה זה יפה.. ועוד מלא... איי ניד טו לסרוק
A AcE666 New member 10/5/03 #129 אהההה שהיא ניראת כמו זונה היא יפה? ו... אי ניד טו לסרוק? עכשיו אני על הרצפה מזכיר לי את חבר של בפריז וור איז דה יציאה?
אהההה שהיא ניראת כמו זונה היא יפה? ו... אי ניד טו לסרוק? עכשיו אני על הרצפה מזכיר לי את חבר של בפריז וור איז דה יציאה?
F FrooTeLa New member 10/5/03 #133 חחח נו הבנת אותיייי חחח לא היא פשוט שקסית כזאתי בתמונה ההיא... אבל היא יפההה עכשיו הייתי איתה (לא ככה יחרמן!! ) חחחח ככה גם אני תמיד דיברתי עם אנשים שהייתי בחו"ל...
חחח נו הבנת אותיייי חחח לא היא פשוט שקסית כזאתי בתמונה ההיא... אבל היא יפההה עכשיו הייתי איתה (לא ככה יחרמן!! ) חחחח ככה גם אני תמיד דיברתי עם אנשים שהייתי בחו"ל...
F FrooTeLa New member 9/5/03 #120 אחי?!?!??! אחי?!??? אחייייייייי???? אני נראת לך כמו אחחיייייי?!?!?!?!?!?!? הא הא הא??
ה הדרומית New member 10/5/03 #134 מישל לא נעלמה../images/Emo80.gif מישל נמצאת כאן. מישל קוראת, וכשיש זמן- מגיבה. מישל כרגע לא במיטבה. אבל אנחנו מקווים שמישל תחזור לעצמה עד יום שני .
מישל לא נעלמה../images/Emo80.gif מישל נמצאת כאן. מישל קוראת, וכשיש זמן- מגיבה. מישל כרגע לא במיטבה. אבל אנחנו מקווים שמישל תחזור לעצמה עד יום שני .
ט טובא New member 10/5/03 #131 היי כולם מה המצב אנשים אני טובא(ככה כל החברים שלי קוראים לי) השם האמיתי שלי זה רז... אני בן 19 ודיי חדש פה קראתי כמה הודעות שלכם וזה באמת אחלה פורום אז אני שמח להצטרף מקווה שאתם אנשים סבבה כמו שאתם נראים מההודעות זהו..
היי כולם מה המצב אנשים אני טובא(ככה כל החברים שלי קוראים לי) השם האמיתי שלי זה רז... אני בן 19 ודיי חדש פה קראתי כמה הודעות שלכם וזה באמת אחלה פורום אז אני שמח להצטרף מקווה שאתם אנשים סבבה כמו שאתם נראים מההודעות זהו..