לא. רק את 90110.
S Sea Urchin New member 13/8/06 #44 בתקופת החולצה והתקליט של זהו זה בכלל לא היה בבית הורי טלפון. וכשסוף-סוף כן היה איבדתי עניין בתכנית.
ע עורב מזדמן New member 11/8/06 #13 זה עושה לי דוד-אבידניטיס (וזה לא סימפטום נעים, למרות שלזכותו של אבידן עומדות השורות הבאות: מַה שֶמַצְדִּיק יוֹתֵר מִכֹּל אֶת הַבְּדִידוּת, אֶת הַיֵאוּשׁ הַגָּדוֹל אֶת הַנְּשִיאָה הַמוּזָרָה בְּעֹל הַבְּדִידוּת הַגְּדוֹלָה וְהַיֵאוּשׁ הַגָּדוֹל הִיא הָעוּבְדַּה הַפְּשוּטָה, הַחוֹתֶכֶת שֶאֵין לַנוּ בְּעֶצֶם לְאָן לָלֶכֶת )
זה עושה לי דוד-אבידניטיס (וזה לא סימפטום נעים, למרות שלזכותו של אבידן עומדות השורות הבאות: מַה שֶמַצְדִּיק יוֹתֵר מִכֹּל אֶת הַבְּדִידוּת, אֶת הַיֵאוּשׁ הַגָּדוֹל אֶת הַנְּשִיאָה הַמוּזָרָה בְּעֹל הַבְּדִידוּת הַגְּדוֹלָה וְהַיֵאוּשׁ הַגָּדוֹל הִיא הָעוּבְדַּה הַפְּשוּטָה, הַחוֹתֶכֶת שֶאֵין לַנוּ בְּעֶצֶם לְאָן לָלֶכֶת )
S Sea Urchin New member 12/8/06 #21 אני דוקא בעד להוסיף תנועות לשפה העברית. לדוקמא: למה שלא יהיה חטף-חיריק או חטף-קובוץ?
ת תרנגולת ערומה New member 11/8/06 #19 האם מתפתחת בתפוז אופנת הארכת מילים? האם יתירו לשמרניות כמוני לכתוב "כנסי", כמו שהיה נהוג עד כה?
ת תרנגולת ערומה New member 13/8/06 #32 כן. בעידן האינטרנט לא צריחישוקדי* לשחק "ים-יבשה". *מותר מילימחוברות עם שגיאות כתיב?
S shellyland New member 13/8/06 #40 יו, איזו הצטרפות מקרים! ביום שישי שיחקנו ים-יבשה. ידעת שיש היום כללים חדשים, ואם אומרים "מלח", אז צריך להקיף את מתחם המשחק בריצה?
יו, איזו הצטרפות מקרים! ביום שישי שיחקנו ים-יבשה. ידעת שיש היום כללים חדשים, ואם אומרים "מלח", אז צריך להקיף את מתחם המשחק בריצה?
נ נץ666 New member 12/8/06 #24 ובאותו ענין אם וכאשר הלחמת המילים תהפוך לתופעה לשונית יציבה [אני בהחלט יכול לדמיין מצב בו הלחמילים הופכת למילה ככל מילה אחרת] מי השפה שהשפיעה על העברית בענין הזה, בטח לא האנגלית.
ובאותו ענין אם וכאשר הלחמת המילים תהפוך לתופעה לשונית יציבה [אני בהחלט יכול לדמיין מצב בו הלחמילים הופכת למילה ככל מילה אחרת] מי השפה שהשפיעה על העברית בענין הזה, בטח לא האנגלית.