כולנו צריכים למות מתישהו
שימי לב, במצב הזה, כל מה שאיכפת לך ממנו זה את, ואולי המשפחה הגרעינית. לא המשפחה ואל החברים, הוא סבא שלך וזה האבל שלך, לא שלהם. כאב אי אפשר למנוע, אבל אפשר למדר, מה הטעם לכעוס על ההורים שלך, או להאשים את עצמך שלא היית שם מספיק? את חושבת שהוא חשב שאת מזניחה אותו? אני בטוחה שלא. אני מבינה אותך, באמת שאני מבינה אותך. אני נכחתי בלוויה של סבתא שלי כאמור [אגב, הוא נקבר בלוויה יהודית כשרה?], וכמובן שהייתי שבר כלי, אבל החלק שהכי היכה בי היה כשנכנסתי לבית שלה אחרי הלוויה [עשינו שם את השבעה]. אז נכנסתי לחדר השינה שלה, הסתכלתי על כל הספרים [אשת ספר סבתא שלי הייתה], התיישבתי על המיטה שלה, ובכיתי עד שהרגשתי שעכשיו אני בסדר, אמרתי לה יפה שלום בדרכי שלי, עם האבל שלי, ועכשיו הזמן להמשיך לחיות. אני מקווה שזה יוכל לעבוד גם בשבילך, ואל תשכחי שיש לך את גילוי המצבה [שבוע אחרי] ואת האזכרה בשלושים, שניהם יעילים מאוד בתור פרידות. אם את רוצה לדעת מה אני מציעה, אז לדעתי כדאי שתשתדלי להיות בשבעה כמה שיותר, אני הייתי כל יום, ולטעמי זה מראה הרבה יותר איכפתיות ומסירות מאשר הלוויה [מה גם שההורים שלך יעריכו את זה, לילדים זה תמיד קשה מאוד].