בטח |רועד||מזה נפחד|
D D amaged R oses New member 31/8/08 #22 אין כזאת מילה נפחד :O ~מהרהרת~ נראה לי. ואתה גם מקבל מכות ממני, חכה חכה. מה אתה שמח שיש בצפר]:
D D amaged R oses New member 31/8/08 #28 כן? בוא נראה אותך מרביץ לי דרך המסן! אם יש לך אומץ! [ואם תצליח לעבור את המסך:ם]
D D amaged R oses New member 1/9/08 #54 אני רק תלמידת תיכון פושטית! יש גם לי הנחה? עוד חיילים מקבלים משכורת! [אהמ, אני לא.]
M MiRi XD New member 31/8/08 #31 יאאלה אמבוש על רועי1!!!!F5(כנסו)(במיוחד רועי) לאמבוש אני זורקת עלייך:
ר רועי כוכבי New member 31/8/08 #35 אין לך מושג איזה יצור הייתי נראה עם כל הדברים האלה עלי. רק המחשבה גורמת לי להרגיש גרעיני עגבנייה באוזניים, וים סוף באוזן, עם כל דגי הסושי...
אין לך מושג איזה יצור הייתי נראה עם כל הדברים האלה עלי. רק המחשבה גורמת לי להרגיש גרעיני עגבנייה באוזניים, וים סוף באוזן, עם כל דגי הסושי...
B Blue Aura New member 31/8/08 #15 עוד יומיים נגמר לי המלווה! ../images/Emo13.gif../images/Emo131.gif יאיי, ב-2.9.08 נגמר לי המלווה. אני יכולה לנהוג לבד!
עוד יומיים נגמר לי המלווה! ../images/Emo13.gif../images/Emo131.gif יאיי, ב-2.9.08 נגמר לי המלווה. אני יכולה לנהוג לבד!