זה או זה................

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo32.gifזה או זה................

להפגת המתח בו אני שרויה עכשיו...
זה מקבץ של שאלונים שאספתי מכל מני מקומות סודיים וחלק המצאתי.
יאלההההההההההההההה
חלבה או ממרח בוטנים? מנה עיקרית או קינוח? פירות או ירקות? ספגטי או פיצה? עוגת גבינה או עוגת תפוחים? יוגורט בטעם תות או אננס? אגוזים או שקדים? שניצל או המבורגר? עגבניה או מלפפון? תפוחים או תמרים? גבינה מלוחה או צהובה? עוגת קצפת או עוגת טורט? אייס וניל או אייס קפה? סנדוויץ' או טוסט? ריבת חלב או ריבת תות? חסה או כרוב? ירקות כבושים או חיים? דגים או בשר? אוכל אפוי או מבושל? אוכל מטוגן או מאודה?
תחנת רדיו-100 fm,או 103 fm? עכבר או מקלדת? דיסקים צרובים או מקורים? מוזיקה לועזית או אנגלית? מסנג'ר או אי סי קיו? תפוז או וואלה?
שמש או ירח? בריכה או ים? לילה או יום? זריחה או שקיעה? גשם או שמש? שרב או רוח? קרה או חמה? מדבר יהודה או אנטרטיקה? שלג או ברד? סתיו או אביב? שלכת או פריחה?
סינרגיה או משינה? נינט טייב או מירי מסיקה? אוונסנס או דפש מוד? דודו טופז או ציפי שביט? שרית חדד או להקת אתניקס? יעל בר זוהר או סנדי בר? ריטה או רמי? גיטרה או תופים? חליל או קלרינט? מוצרט או בטהובן? חלילית או מפוחית? אורגנית או פסנתר?
סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בריכה או ים? באולינג או מסעדה? סרט או הופעת מוזיקה? בשעות הקטנות של הלילה-לשמוע תוכנית רדיו מעניינת,או לשבת עם בן/ת הזוג בפארק יפה? ספר טוב או סרט? מועדון או פאב?
פוקס או טי אנ טי? קסטרו או רנואר? להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? כפפות או מגפיים? שמלה או שתי חלקים? טוניקה או מיני? שוואל או סקיני? אולסטאר או נייק?
העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? תל אביב או ניו-יורק? חרייה או ג'בלייה? שוק הכרמל או שוק הפישפשים? רמלה או לוד? עפולה או אשקלון? ירושלים של זהב או עיר הקוטג'? ברזיל או קליפורניה? הודו או תאילנד?
לוויתן או דולפין? חתול או כלב? אוגר או עכבר? חפרפרת או תולעת? חולדות או נחשים? סוס או חמור? דבורה או פרפר?
להתאבד-כדאי לי או לא כדאי לי? למה אתה חושב ככה? דמקה או שש-בש?. שיעור חקלאות או מולדת? למות זקן או צעיר? כדורגל או טניס? חנונים או ערסים? אדום או ירוק? להיות רזה או להיות קצת מלא? ידיעות או מעריב? די או מספיק? ליטוף או מילה טובה? מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? מה עדיף-להיות הסמרטוט של כולם,או זה שדורך על כולם? טירוף או שפיות? השיעמום-האם אצליח להיפטר ממנו,או שלא? בר מצווה או חתונה? מכבי תל אביב של הכדורסל או של הכדורגל? "חבל על הזמן" או "סוף הדרך"? עט או עיפרון? זהו......... מוזמנים להשתתף!

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo23.gifהשאלון מוקדש עם המון אהבה לפאנקיפישית../images/Emo19.gif

אוהבת אותך,
תשמרי על עצמך ותרגישי טוב!
מצטערת שאני לא נשארת לקרוא אותך בצאט, צריכה לצאט...

funky n

New member
תודה ציפסוש,גם אני אוהבת אותך!

ובקשה אל תעלבי לי,הרגע חזרתי הביתה ושיגעו אותי מכל מקום

A GIFT OF LOVE

New member
/tapuzforum/images/emo23.gifזה בסדר,

אמרתי לך שאני מבינה אותך או לפחות מנסה להבין. תרגישי בנוח, לכולנו יש מצבי רוח לא מסכנים לפעמים!

MoRoSH11

New member
יאללה

חלבה או ממרח בוטנים? אף אחד, אבל טיפה נטיה לחלבה מנה עיקרית או קינוח?- עיקרית בדר"כ פירות או ירקות? ירקות ספגטי או פיצה?- פיצה עוגת גבינה או עוגת תפוחים?- שניהם יוגורט בטעם תות או אננס?- לא אוהבת בכלל אגוזים או שקדים?- אגוזים שניצל או המבורגר?- המבורגר עגבניה או מלפפון?- מלפפון תפוחים או תמרים?- תפוחים גבינה מלוחה או צהובה?- צהובה עוגת קצפת או עוגת טורט?- שתיהן אייס וניל או אייס קפה?- שילוב סנדוויץ' או טוסט?- סנדויץ' ריבת חלב או ריבת תות?- תות חסה או כרוב?- כרוב ירקות כבושים או חיים?- חיים דגים או בשר?- בשר אוכל אפוי או מבושל?- -- אוכל מטוגן או מאודה?- מטוגן תחנת רדיו-100 fm,או 103 fm?- גלגלצ עכבר או מקלדת?- חחחח דיסקים צרובים או מקורים?- גם וגם מוזיקה לועזית או אנגלית?- מה ההבדל? מסנג'ר או אי סי קיו?- מסן תפוז או וואלה?- תפוז שמש או ירח?- ירח בריכה או ים?- הכל לילה או יום?- לילה זריחה או שקיעה?- שתיהן גשם או שמש?- גשם שרב או רוח?- רוח והרבה קרה או חמה?- קרה מדבר יהודה או אנטרטיקה?- אנט' שלג או ברד?- שלג סתיו או אביב?- חורף שלכת או פריחה?- פריחה סינרגיה או משינה?- שניהם נינט טייב או מירי מסיקה?- כנ"ל אוונסנס או דפש מוד?= אף אחד דודו טופז או ציפי שביט?- ציפי שרית חדד או להקת אתניקס?- אף אחד יעל בר זוהר או סנדי בר?- סנדר בר ריטה או רמי?- ריטה
גיטרה או תופים?== חליל או קלרינט?-- מוצרט או בטהובן?-- חלילית או מפוחית? אורגנית או פסנתר? סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן?- בבית לרוב באולינג או מסעדה? מסעדה כרגע סרט או הופעת מוזיקה?- הופעות ? ספר טוב או סרט? גם וגם מועדון או פאב?- פאב פוקס או טי אנ טי?- פוקס קסטרו או רנואר?- --- להתלבש כמו קיבוצניק או יפים?- כמו קיבוצניק... זה באופי כפפות או מגפיים?- מגפיים שמלה או שתי חלקים?- שני חלקים טוניקה או מיני?- טוניקה שוואל או סקיני?- כלום אולסטאר או נייק?--- העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים?- ברור ברור ברור שהקיבוצניקים ותעזו להתווכח איתי
תל אביב או ניו-יורק?- ניו יורק חרייה או ג'בלייה?- חירייה שוק הכרמל או שוק הפישפשים?--- רמלה או לוד?-- עפולה או אשקלון?--- ירושלים של זהב או עיר הקוטג'?- של זהב ברזיל או קליפורניה?- בא לי ברזיל עכשיו הודו או תאילנד?- --- לוויתן או דולפין?- דולפין חתול או כלב? כלב אוגר או עכבר?- אוגר חפרפרת או תולעת?--- חולדות או נחשים? איכס סוס או חמור?- סוס דבורה או פרפר?---- להתאבד-כדאי לי או לא כדאי לי?- לא! למה אתה חושב ככה? ככה דמקה או שש-בש?.--- שיעור חקלאות או מולדת? חחחחחחחחחחחחח למות זקן או צעיר?- זקן כדורגל או טניס?--- חנונים או ערסים?--- אדום או ירוק?- אדום להיות רזה או להיות קצת מלא?- --- ידיעות או מעריב? ידיעות די או מספיק?- די ליטוף או מילה טובה?- גם וגם מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה?- את שניהם מה עדיף-להיות הסמרטוט של כולם,או זה שדורך על כולם?- שדורך,אם כבר טירוף או שפיות?- טירוף שפוי השיעמום-האם אצליח להיפטר ממנו,או שלא?- כנראה שלא בר מצווה או חתונה?- חתונה מכבי תל אביב של הכדורסל או של הכדורגל?- כדורסל "חבל על הזמן" או "סוף הדרך"?---- עט או עיפרון? - עט

funky n

New member
שאלוןןןןןןן

חלבה או ממרח בוטנים? חלבה מנה עיקרית או קינוח? עיקרית בדר"כ פירות או ירקות? פירות ספגטי או פיצה? פסטה עוגת גבינה או עוגת תפוחים? תפוחים יוגורט בטעם תות או אננס? תות נראה לי אגוזים או שקדים? שקדים נרה לי שניצל או המבורגר? איכככככססססססססססססססס עגבניה או מלפפון? עגבניה נראה לי תפוחים או תמרים? תפוחים אדומים גבינה מלוחה או צהובה? צהובה עוגת קצפת או עוגת טורט? טורט (זה עם תפוחים נכון?) אייס וניל או אייס קפה? קשה להחליט,עכשיו בא לי וניל סנדוויץ' או טוסט? תלוי איזה ריבת חלב או ריבת תות? לא אוהבת ריבה חסה או כרוב? כרוב ירקות כבושים או חיים? חיים דגים או בשר? איכססססססססססססססססס אוכל אפוי או מבושל? אפוי? אוכל מטוגן או מאודה? מאודה,לא מתה על המזון המשומן הזה תחנת רדיו-100 fm,או 103 fm? מאה עכבר או מקלדת? עכבר דיסקים צרובים או מקורים? צרובים
מוזיקה לועזית או אנגלית?אנגלית זה גם לועזי! אנגלית.. מסנג'ר או אי סי קיו?מסנגר תפוז או וואלה? תפוז שמש או ירח? שמש בריכה או ים? את לא תכריחי אותי לבחור בין שניהם,נכון? לילה או יום? בעע זריחה או שקיעה?בעע גשם או שמש? שמש שרב או רוח? ברור שרוח,אבל לא רוח חמה קרה או חמה? חמה זה ירח כאילו? מדבר יהודה או אנטרטיקה? בעעע שלג או ברד? ברד סתיו או אביב? ברור שסתיו,איכס אביב זה עם גוקים באוייר ואלרגיות בעע שלכת או פריחה? שלכת סינרגיה או משינה? משינה נראה לי נינט טייב או מירי מסיקה? בעעע אוונסנס או דפש מוד? תלוי במצב רוח דודו טופז או ציפי שביט? ציפי ברור,איכס דודו שרית חדד או להקת אתניקס? בעעעעע יעל בר זוהר או סנדי בר? יעל ריטה או רמי? רמי גיטרה או תופים? גם וגם,תלוי אם יש כאב ראש או לא חליל או קלרינט? מה זה קלרינט? מוצרט או בטהובן?מה ההבדל? חלילית או מפוחית? חלילית נראה לי אורגנית או פסנתר? פסנתר סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? תלוי עם מי ואיך בריכה או ים? שאלת כבר :-| באולינג או מסעדה? גם וגם סרט או הופעת מוזיקה? הופעה! בשעות הקטנות של הלילה-לשמוע תוכנית רדיו מעניינת,או לשבת עם בן/ת הזוג בפארק יפה? אין לי בן זוג
ספר טוב או סרט? סרט מועדון או פאב? לא יודעת פוקס או טי אנ טי? נראה לי פוקס,אבל עדיף פול אנד ברררררררררררררר קסטרו או רנואר? קסטרו להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? חח
כפפות או מגפיים? מגפיים שמלה או שתי חלקים? שמלה טוניקה או מיני? טוניקה שוואל או סקיני?התכוונת לשרוואל
מעדיפה כבר שרוואל.. אולסטאר או נייק? אולסטאר העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? אף אחד תל אביב או ניו-יורק? לא הייתי בניו יורק אז אני לא יכולה להגיד,אבל נראה לי שניו יורק עדיפה..אבל אין לדעת חרייה או ג'בלייה? איכססססססססס שוק הכרמל או שוק הפישפשים? בעעע שניהם רמלה או לוד? לא ולא עפולה או אשקלון? חחח עדיף עפולה כי אין שם קאסמים! אבל יש להם סניף של ארומה עם אוכל רקוב בעע ירושלים של זהב או עיר הקוטג'? מה זה עיר הקוטג? ברזיל או קליפורניה? ??!!! הודו או תאילנד? תאילנד,בהודו יש ריח מסריח נראה לי.. לוויתן או דולפין? דולפין חתול או כלב? כלב נראה לי,לא סגור אוגר או עכבר? אוגר חפרפרת או תולעת? חפרפרת בעע חולדות או נחשים? איכסססס עדיף נחשים כנראה סוס או חמור? חמור דבורה או פרפר? איכסססס להתאבד-כדאי לי או לא כדאי לי? כןןןןןןןןןןןןןןןן למה אתה חושב ככה? למה לא? דמקה או שש-בש?. שש בש שיעור חקלאות או מולדת? חקלאות חחח למות זקן או צעיר? צעיר כדורגל או טניס? כדורגל חנונים או ערסים? אה? אדום או ירוק? אדום להיות רזה או להיות קצת מלא? באמצע ידיעות או מעריב? מעריב די או מספיק? דיייייייייייי ליטוף או מילה טובה? מילה מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? כאפהההההההההה מה עדיף-להיות הסמרטוט של כולם,או זה שדורך על כולם? שדורך על כולם טירוף או שפיות? טירוף השיעמום-האם אצליח להיפטר ממנו,או שלא? בר מצווה או חתונה? בר מצווה\זה כיף לפגוע לילד בראש מכבי תל אביב של הכדורסל או של הכדורגל? איכס מכבי "חבל על הזמן" או "סוף הדרך"? חבלז עט או עיפרון? עט אחלה שאלון גיפט,נסלח לך שגנבת לי כמה שאלות

MeWithoutU

New member
עונה גם.........משעמם לייי

חלבה או ממרח בוטנים? לא זה ולא זה מנה עיקרית או קינוח? תלוי...... פירות או ירקות? פירות ספגטי או פיצה? וואי בחירה קשה........
עוגת גבינה או עוגת תפוחים? לא זה ולא זה יוגורט בטעם תות או אננס? אממממממ...
אגוזים או שקדים? בעעעעעעע שניצל או המבורגר? טבעוללללל
עגבניה או מלפפון? עגבניה תפוחים או תמרים? תפוחים גבינה מלוחה או צהובה? אממ...צהובה... עוגת קצפת או עוגת טורט? קצפת אייס וניל או אייס קפה? לא זה ולא זה סנדוויץ' או טוסט? אמממ...לא סנדוויץ ריבת חלב או ריבת תות? לא זה ולא זההההה
חסה או כרוב? חסה ירקות כבושים או חיים? חיים דגים או בשר?
בעעעעעעעעעעעעע איכסססססססס אוכל אפוי או מבושל? אממממממממממ אוכל מטוגן או מאודה?מטוגן תחנת רדיו-100 fm,או 103 fm? לא מכירה מספרים עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? צרובים מוזיקה לועזית או אנגלית? אמממ...זה לא אותו דבר???לועזי ואנגלי?חחחחחח
מסנג'ר או אי סי קיו? מסנגר תפוז או וואלה? תפוז שמש או ירח? בחירה קשההה...אוהבת גם וגם
אווףף לא יכולה להחליטטטט בריכה או ים? ים - פשוט יפה.......בריכה - כייף לשחות!
לילה או יום? לילההההההההההההה זריחה או שקיעה? שקיעההה...(רומנטי
) גשם או שמש? תלוי שרב או רוח? שרבבבב קרה או חמה? אמממ מדבר יהודה או אנטרטיקה? מדברררררררררר
שלג או ברד? אוףףףףףף סתיו או אביב? אביב שלכת או פריחה? פריחהההההההההה סינרגיה או משינה? סינרגיההההה נינט טייב או מירי מסיקה? פיכס ופיכס!
אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס דודו טופז או ציפי שביט? איכס ואיכססססס
שרית חדד או להקת אתניקס?
תפסיקו להפחיד אותיייייייייי
יעל בר זוהר או סנדי בר? אמממ...יעל בר זוהר עדיף! ריטה או רמי?
אף אחד מהההםםם!!!!!!!!!!! גיטרה או תופים? גיטרההההה
חליל או קלרינט? אמממ...חליל? מוצרט או בטהובן? מוצרטטט חלילית או מפוחית? אמממממ אורגנית או פסנתר? פסנתרררר סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בבית בריכה או ים? אותה שאלה שוב?
באולינג או מסעדה? תלוי במצב רוח סרט או הופעת מוזיקה? סרט בשעות הקטנות של הלילה-לשמוע תוכנית רדיו מעניינת,או לשבת עם בן/ת הזוג בפארק יפה? לשבת עם הבן זוג בפארק יפה ספר טוב או סרט? סרטטטטטטטטטטטטטטטטטטט מועדון או פאב? פאבבבבבבבבבבבבבבבב
פוקס או טי אנ טי? פוקס קסטרו או רנואר? זובי! להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? אמממ...בעע כפפות או מגפיים? מגפיים שמלה או שתי חלקים? תלוי לאן טוניקה או מיני? מיניייי שוואל או סקיני? WTF???
בעעע...אני לא קורבן אופנה!!!
אולסטאר או נייק? לגכגכגסלךכידגךלכדגכלעךחל העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? אף אחד מהם!!צאו מהסרט אנשים!
תל אביב או ניו-יורק? כל מקום עדיך מהארץ! חרייה או ג'בלייה? איטליה!
שוק הכרמל או שוק הפישפשים? פשפשים - אבל בתאילנדדדדדד
רמלה או לוד? ריו! עפולה או אשקלון? בואנוס איירס ירושלים של זהב או עיר הקוטג'? מיאמי ביץ ברזיל או קליפורניה? ברזיללללללל הודו או תאילנד? תאילנד........ לוויתן או דולפין? דולפין חתול או כלב? חתול אוגר או עכבר? עכברררר חפרפרת או תולעת? איכסססססססס חולדות או נחשים? חולדווווותתתתתתתתת סוס או חמור? חזיררררררררר דבורה או פרפר? פרפר להתאבד-כדאי לי או לא כדאי לי? כדאי ליייייייייייייייייייי
העולם זבלללללללללללללללל
למה אתה חושב ככה? עניתי בשאלה הקודמת! דמקה או שש-בש? דמקה שיעור חקלאות או מולדת? לא זה ולא זה למות זקן או צעיר? צעיר כדורגל או טניס? טניס חנונים או ערסים? אממממ...גוטים עדיף!!! אדום או ירוק? אדוםםםםםםם להיות רזה או להיות קצת מלא? רזההההההההההההההההההההההההההההה ידיעות או מעריב? אינטרנט די או מספיק? דייי עזבו אותיייי ליטוף או מילה טובה?מסאג מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? גם וגםםםםםםםםםםםםם
מה עדיף-להיות הסמרטוט של כולם,או זה שדורך על כולם? לדרוךךךךךךך, לבעוט, להרביץ, לקלל, למחוץ, להשמידדדד
טירוף או שפיות? טירוףףףףףףףףףףף..........
(זה לא בשליטתייי!!!!!!!!) השיעמום-האם אצליח להיפטר ממנו,או שלא? לאאא בר מצווה או חתונה? חתונה... מכבי תל אביב של הכדורסל או של הכדורגל? של כדורגל "חבל על הזמן" או "סוף הדרך"? "מוות" עט או עיפרון? עט

A GIFT OF LOVE

New member
את לא קורבן אופנה??

ולמה בואנוס איירס? במיוחד בשבילך כתבתי עפולה:)

טוב מה זה מגילת עצמאות החדש חחחחח

חלבה או ממרח בוטנים? ממרח בוטנים כמובן מנה עיקרית או קינוח? שניהם פירות או ירקות? שינהם ספגטי או פיצה? ספגטי עוגת גבינה או עוגת תפוחים? שינהם יוגורט בטעם תות או אננס? אגוזים או שקדים? שניצל או המבורגר? שניצל עגבניה או מלפפון? שינהם תפוחים או תמרים? תפוחים גבינה מלוחה או צהובה? צהובה כמובן עוגת קצפת או עוגת טורט? עוגת קצפת יאמי יאמי אייס וניל או אייס קפה? סנדוויץ' או טוסט? טוסט ריבת חלב או ריבת תות? ריבת חלב חסה או כרוב? ירקות כבושים או חיים? כבושים תוצרת בית אין על זה דגים או בשר? אוכל אפוי או מבושל? שינהם אוכל מטוגן או מאודה? מאודה תחנת רדיו-100 fm,או 103 fm? עכבר או מקלדת? שינהם דיסקים צרובים או מקורים? שומעת דרך המחשב מוזיקה לועזית או אנגלית? מסנג'ר או אי סי קיו? שינהם תפוז או וואלה? וואלה שמש או ירח? שמש בריכה או ים? לילה או יום? יום זריחה או שקיעה? שקיעה גשם או שמש? שרב או רוח? איכסס קרה או חמה? איכסססססססססס מדבר יהודה או אנטרטיקה? שלג או ברד? סתיו או אביב? שלכת או פריחה? סינרגיה או משינה? נינט טייב או מירי מסיקה? מירי מסיקה כמובן אוונסנס או דפש מוד? דודו טופז או ציפי שביט? שרית חדד או להקת אתניקס? שרית חדד יעל בר זוהר או סנדי בר? ריטה או רמי? גיטרה או תופים? חליל או קלרינט? מוצרט או בטהובן? חלילית או מפוחית? אורגנית או פסנתר? סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? כמובן בבית בריכה או ים? באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה? בשעות הקטנות של הלילה-לשמוע תוכנית רדיו מעניינת,או לשבת עם בן/ת הזוג בפארק יפה? ספר טוב או סרט? מועדון או פאב? פוקס או טי אנ טי? טי אן טי קסטרו או רנואר? להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? כמו קיבוצניק כפפות או מגפיים? שמלה או שתי חלקים? טוניקה או מיני? שוואל או סקיני? אולסטאר או נייק? אולסטאר העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? ברור עירונים תל אביב או ניו-יורק? תל אביב חרייה או ג'בלייה? שוק הכרמל או שוק הפישפשים? רמלה או לוד? עפולה או אשקלון? ירושלים של זהב או עיר הקוטג'? ירושלים אין עליה ברזיל או קליפורניה? הודו או תאילנד? לוויתן או דולפין? דולפין חתול או כלב? כלב אוגר או עכבר? חפרפרת או תולעת? חולדות או נחשים? סוס או חמור? סוס דבורה או פרפר? להתאבד-כדאי לי או לא כדאי לי? למה אתה חושב ככה? דמקה או שש-בש?. שש בש שיעור חקלאות או מולדת? למות זקן או צעיר? כדורגל או טניס? כדורגל חנונים או ערסים? אדום או ירוק? אדום להיות רזה או להיות קצת מלא? ידיעות או מעריב? ידיעות אחרונות די או מספיק? ליטוף או מילה טובה? שינהם מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? שינהם מה עדיף-להיות הסמרטוט של כולם,או זה שדורך על כולם? טירוף או שפיות? השיעמום-האם אצליח להיפטר ממנו,או שלא? בר מצווה או חתונה? שינהם מכבי תל אביב של הכדורסל או של הכדורגל? כמובן של כדורסל "חבל על הזמן" או "סוף הדרך"? שינהם עט או עיפרון? עט

LiorShap

New member
תשובותת

חלבה או ממרח בוטנים? ממרח בוטנים,חלבה זה אחד הדברים המגעילים.. מנה עיקרית או קינוח? מן הסתם כשרעבים אז עיקרית וכשלא אז קינוח חח פירות או ירקות? פירות ספגטי או פיצה? פיצהה עוגת גבינה או עוגת תפוחים? לא יודע יוגורט בטעם תות או אננס? תות אגוזים או שקדים? שקדים נראה לי שניצל או המבורגר? ברור שהמבורגר עגבניה או מלפפון? לא זה ולא זה תפוחים או תמרים? תפוחים,איכסה תמרים [אגב קיבלת השראה מהשיר קחיי לךך תפוחים ותמרים המתיקי את ליבךך חח] גבינה מלוחה או צהובה? לא זה ולא זה עוגת קצפת או עוגת טורט? לא יודע אייס וניל או אייס קפה? וניל סנדוויץ' או טוסט? טוסט ריבת חלב או ריבת תות? ריבת חלבבב חסה או כרוב? לא ולא ירקות כבושים או חיים? אה? דגים או בשר? בשררר אבל בתנאי שהוא על האש אוכל אפוי או מבושל? לא יודע חח אוכל מטוגן או מאודה? O: תחנת רדיו-100 fm,או 103 fm? לא יודע,אני שומע גלגל"צ... עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? צרובים... מוזיקה לועזית או אנגלית? מה ההבדל? מסנג'ר או אי סי קיו? אייסיקיו תפוז או וואלה? תפוז שמש או ירח? תלוי בסיטואציה בריכה או ים? ים לילה או יום? לא יודע זה משתנה זריחה או שקיעה? כנ"ל גשם או שמש? אין תשובה חד משמעית שרב או רוח? רוח.. קרה או חמה? לא ידוע מדבר יהודה או אנטרטיקה? לא ידוע שלג או ברד? שלגג סתיו או אביב? סתיו שלכת או פריחה? לא איכפת לי חח סינרגיה או משינה? שואלת ברצינות? ברור שמשינה נינט טייב או מירי מסיקה? מירי מסיקהה אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס דודו טופז או ציפי שביט? לא ולא חח שרית חדד או להקת אתניקס? בעע יעל בר זוהר או סנדי בר? מה מבחינת יופי כאילו? סנדי בר ריטה או רמי? חח גיטרה או תופים? גיטרה חליל או קלרינט? מזה קלרינט? מוצרט או בטהובן? חחח חלילית או מפוחית? להלהלהלה אורגנית או פסנתר? פסנתר סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? לפעמים יותר כיף בית לפעמים יותר כיך בקולנוע בריכה או ים? יםם באולינג או מסעדה? מסעדה באולינג זה חרוש סרט או הופעת מוזיקה? פעם זה פעם זה בשעות הקטנות של הלילה-לשמוע תוכנית רדיו מעניינת,או לשבת עם בן/ת הזוג בפארק יפה? ברור שעם בת הזוג חח ספר טוב או סרט? סרט מועדון או פאב? תלוי במצב רוח פוקס או טי אנ טי? לא יודע קסטרו או רנואר? לא יודע להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? לא זה ולא זה כפפות או מגפיים? כפפות שמלה או שתי חלקים? שני חלקים,אני לא אוהב שמלות טוניקה או מיני? מזה טוניקה? שוואל או סקיני? לא יודע אולסטאר או נייק? אולסטאר העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? עירוניים תל אביב או ניו-יורק? תלאביב חרייה או ג'בלייה? חירייה שוק הכרמל או שוק הפישפשים? פשפשים רמלה או לוד? לא ידוע עפולה או אשקלון? אינלי שמץ. ג'ולי גרה בעפולה אז שיהיה עפולה :p ירושלים של זהב או עיר הקוטג'? אה? ברזיל או קליפורניה? ברזילל הודו או תאילנד? הודו לוויתן או דולפין? דולפין חתול או כלב? כלב אוגר או עכבר? אוגר חפרפרת או תולעת? חפרפרת חולדות או נחשים? נחשים סוס או חמור? סוס דבורה או פרפר? פרפר להתאבד-כדאי לי או לא כדאי לי? לא למה אתה חושב ככה? חחח כי ככה דמקה או שש-בש?. פוקררררררר שיעור חקלאות או מולדת? מולדתת למות זקן או צעיר? תלוי כדורגל או טניס? כדורגלללל חנונים או ערסים? באמצע הכי טוב אדום או ירוק? ירוק להיות רזה או להיות קצת מלא? קצת מלא ידיעות או מעריב? מי קורא עיתונים בכלל חח די או מספיק? די!! ליטוף או מילה טובה? לא יודע נו מה אני פסיגולוג מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? גם וגם חח מה עדיף-להיות הסמרטוט של כולם,או זה שדורך על כולם? לא זה ואל זה טירוף או שפיות? טירוףףף השיעמום-האם אצליח להיפטר ממנו,או שלא? לא נרה לי : ) בר מצווה או חתונה? חתונהההההה מכבי תל אביב של הכדורסל או של הכדורגל? כדורגל יום ראשון מלחמההההה "חבל על הזמן" או "סוף הדרך"? לוידעע עט או עיפרון? עטט מי שקרא את זה בבקשה שיסמן "
" חח סתם אני רוצה לדעת אם מישהו קורא את כל זה

A GIFT OF LOVE

New member
/tapuzforum/images/emo45.gif

התפוחים והתמרים אכן בהשראת השיר. טוניקה זה כמו חולצה עד לפני ההברך שלרוב תראה את הדתיות לובשות עם חצאית. מבין למה אני מתכוונת?

LiorShap

New member
נראה לי שהבנתי

אם ככה,התשובה היא מיני... ואני שמח שקראת את זה :)

למעלה