A GIFT OF LOVE
New member
../images/Emo32.gifזה או זה................
להפגת המתח בו אני שרויה עכשיו...
זה מקבץ של שאלונים שאספתי מכל מני מקומות סודיים וחלק המצאתי.
יאלההההההההההההההה
חלבה או ממרח בוטנים? מנה עיקרית או קינוח? פירות או ירקות? ספגטי או פיצה? עוגת גבינה או עוגת תפוחים? יוגורט בטעם תות או אננס? אגוזים או שקדים? שניצל או המבורגר? עגבניה או מלפפון? תפוחים או תמרים? גבינה מלוחה או צהובה? עוגת קצפת או עוגת טורט? אייס וניל או אייס קפה? סנדוויץ' או טוסט? ריבת חלב או ריבת תות? חסה או כרוב? ירקות כבושים או חיים? דגים או בשר? אוכל אפוי או מבושל? אוכל מטוגן או מאודה?
תחנת רדיו-100 fm,או 103 fm? עכבר או מקלדת? דיסקים צרובים או מקורים? מוזיקה לועזית או אנגלית? מסנג'ר או אי סי קיו? תפוז או וואלה?
שמש או ירח? בריכה או ים? לילה או יום? זריחה או שקיעה? גשם או שמש? שרב או רוח? קרה או חמה? מדבר יהודה או אנטרטיקה? שלג או ברד? סתיו או אביב? שלכת או פריחה?
סינרגיה או משינה? נינט טייב או מירי מסיקה? אוונסנס או דפש מוד? דודו טופז או ציפי שביט? שרית חדד או להקת אתניקס? יעל בר זוהר או סנדי בר? ריטה או רמי? גיטרה או תופים? חליל או קלרינט? מוצרט או בטהובן? חלילית או מפוחית? אורגנית או פסנתר?
סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בריכה או ים? באולינג או מסעדה? סרט או הופעת מוזיקה? בשעות הקטנות של הלילה-לשמוע תוכנית רדיו מעניינת,או לשבת עם בן/ת הזוג בפארק יפה? ספר טוב או סרט? מועדון או פאב?
פוקס או טי אנ טי? קסטרו או רנואר? להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? כפפות או מגפיים? שמלה או שתי חלקים? טוניקה או מיני? שוואל או סקיני? אולסטאר או נייק?
העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? תל אביב או ניו-יורק? חרייה או ג'בלייה? שוק הכרמל או שוק הפישפשים? רמלה או לוד? עפולה או אשקלון? ירושלים של זהב או עיר הקוטג'? ברזיל או קליפורניה? הודו או תאילנד?
לוויתן או דולפין? חתול או כלב? אוגר או עכבר? חפרפרת או תולעת? חולדות או נחשים? סוס או חמור? דבורה או פרפר?
להתאבד-כדאי לי או לא כדאי לי? למה אתה חושב ככה? דמקה או שש-בש?. שיעור חקלאות או מולדת? למות זקן או צעיר? כדורגל או טניס? חנונים או ערסים? אדום או ירוק? להיות רזה או להיות קצת מלא? ידיעות או מעריב? די או מספיק? ליטוף או מילה טובה? מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? מה עדיף-להיות הסמרטוט של כולם,או זה שדורך על כולם? טירוף או שפיות? השיעמום-האם אצליח להיפטר ממנו,או שלא? בר מצווה או חתונה? מכבי תל אביב של הכדורסל או של הכדורגל? "חבל על הזמן" או "סוף הדרך"? עט או עיפרון? זהו......... מוזמנים להשתתף!
להפגת המתח בו אני שרויה עכשיו...