אחלה שאלון
חלבה או ממרח בוטנים? ממרח בוטנים מנה עיקרית או קינוח? מנה עיקרית פירות או ירקות? ירקות ספגטי או פיצה? גם וגם עוגת גבינה או עוגת תפוחים? עוגת גבינה יוגורט בטעם תות או אננס? תות אגוזים או שקדים? אגוזים שניצל או המבורגר? המבורגר עגבניה או מלפפון? עגבניה תפוחים או תמרים? תמרים גבינה מלוחה או צהובה? צהובה עוגת קצפת או עוגת טורט? קצפת אייס וניל או אייס קפה? אייס קפה סנדוויץ' או טוסט? טוסט ריבת חלב או ריבת תות? ריבת חלב חסה או כרוב? חסה ירקות כבושים או חיים? חיים דגים או בשר? גם וגם אוכל אפוי או מבושל? מבושל אוכל מטוגן או מאודה? מטוגן תחנת רדיו-100 fm,או103? fm100 עכבר או מקלדת? ?! דיסקים צרובים או מקורים? מקורים מוזיקה לועזית או אנגלית? אנגלית מסנג'ר או אי סי קיו? אי סי תפוז או וואלה? תפוז שמש או ירח? שמש בריכה או ים? ים לילה או יום? לילה ויום זריחה או שקיעה? זריחה גשם או שמש? שמש שרב או רוח? שרב קרה או חמה? לא זה ולא זה מדבר יהודה או אנטרטיקה? במדבר יהודה היתי אולי 100 פעם אז אנטרטיקה. שלג או ברד? שלג סתיו או אביב? אביב שלכת או פריחה? פריחה סינרגיה או משינה? סינרגיה נינט טייב או מירי מסיקה? נינט טייב
אוונסנס או דפש מוד? ? דודו טופז או ציפי שביט? ציפי שביט שרית חדד או להקת אתניקס? להקת אתניקס יעל בר זוהר או סנדי בר? יעל בר זוהר ריטה או רמי? ריטה גיטרה או תופים? גיטרה חליל או קלרינט? חליל מוצרט או בטהובן? בטהובן חלילית או מפוחית? חלילית אורגנית או פסנתר? פסנתר סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בקולנוע בריכה או ים? ים באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה? הופעת רוק בשעות הקטנות של הלילה-לשמוע תוכנית רדיו מעניינת,או לשבת עם בן/ת הזוג בפארק יפה? עם חבר\ה בפארק ספר טוב או סרט? ספר טוב מועדון או פאב? פאב פוקס או טי אנ טי? TNT קסטרו או רנואר? רנואר להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? תלוי במצב רוח ובאוירה כפפות או מגפיים? מגפים שמלה או שתי חלקים? - טוניקה או מיני? - שוואל או סקיני? - אולסטאר או נייק? אולסטאר העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? קיבוץ במרכז תל אביב או ניו-יורק? ניו יורק חרייה או ג'בלייה? מה זה?! שוק הכרמל או שוק הפישפשים? שוק הפישפישים רמלה או לוד? לא יודע עפולה או אשקלון? לא יודע ירושלים של זהב או עיר הקוטג'? מה זה עיר הקוטג'? ברזיל או קליפורניה? ברזיל הודו או תאילנד? הודו לוויתן או דולפין? לוויתן חתול או כלב? חתול אוגר או עכבר? אוגר חפרפרת או תולעת? תולעת חולדות או נחשים? לא זה ולא זה סוס או חמור? סוס דבורה או פרפר? פרפר להתאבד-כדאי לי או לא כדאי לי? היתה לי מחשבה כזו למה אתה חושב ככה? כי היה לי קשה דמקה או שש-בש? דמקה שיעור חקלאות או מולדת? מולדת למות זקן או צעיר? זקן אב לא יותר מדי כדורגל או טניס? טניס חנונים או ערסים? חנונים אדום או ירוק? אדום להיות רזה או להיות קצת מלא? רזה ידיעות או מעריב? מעריב די או מספיק? די ליטוף או מילה טובה? גם וגם מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? בעיטה מה עדיף-להיות הסמרטוט של כולם,או זה שדורך על כולם? משהו באמצע טירוף או שפיות? טירוף השיעמום-האם אצליח להיפטר ממנו,או שלא? כן בר מצווה או חתונה? חתונה מכבי תל אביב של הכדורסל או של הכדורגל? כדורסל "חבל על הזמן" או "סוף הדרך"? סוף הדרך עט או עיפרון? עיפרון