והודעה.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifהיי, _ה לא באמתי;;

אתצ לי את האות אחרי ו' במקלדת>< וגם לא את _את אחרי ר' אבל אני עושה העתק הדבק

fat luey

New member
פופ.

היי, אני בהונגריה. יחד עם אחותי הקטנה ואבא. אני חוזרת ביום שני, אבל זה לא משנה כי יש פה מחשב.
קפצתי להגיד שלום. D: אז, שלום. ^^ אה! ותודה למי שהגיבה בשדח"ם, האינטרנט מהזה איטי פתאום וזה לוקח שנים- אז אין לי כוח להגיב שם.

Stinki Winki

New member
נמאס לי כבר מהבית שלי../images/Emo7.gif

אני לא מסוגלת לראות יותר את המשפחה המורחבת שלי! בחיי שהם נמאסים אחרי שבוע;; אני חייבת קצת אנשים בגילי>>" קצת אנשים שקטים! השעות היחידות שיש פה שקט זה בין 1 בלילה ל-6 וחצי בבוקר (כשאבא שלי מתעורר)|:

morusha

New member
למה הפינות לא נפתחות?

כל יום הייתה אמורה להיפתח פינה וכבר כמה ימים שאין שום פינות! הבנות שלקחו על עצמן את נמיהול הפינות צריכות להיות אחריות ולפתוח אותן!

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifקודם כל..לנשום ../images/Emo13.gif

ספיר חילקה לנו תאריכים מסויימים שמהתאריכים האלה, הפינות יחלו לתפקד, כל הבנות שנבחרו מאד אחראיות, ויודעות בדיוק מתי לפתוח את הפינה, ואני לא חושבת שבכל יום אמורה להפתח פינה... תקנו אותי אם אני טועה
בקיצור, יהיה בסדר P:

אנבלייי

New member
אני נוסעת מחר.

עצובי לי, ועכשיו מתחיל כל קטע השיט הסנטימנטלי ואני בוכה כל פעם שאני רואה את אחותי או את אמא שלי או את אחד מהחברים שלי. אני בתהליכיי אריזה, ואני פשוט תוקעת את כל הבית בתוך המזוודה, ובנוסף כל מיני בגדים שלקחתי מאחותי. מרר.פרר.גרר. כרגע במקום להמשיך לארוז אני מכינה לעצמי שרשראות קטנות וצבעוניות. כל החדר שלי מלא במסקרות ירוקות וגרביוני רשת בכל מיני צבעים ושמלות קטנות וחזיות ותחתונים מנומרים ושקיות קטנות של סופר פארם וקרמים ודובונים, העיקר שום דבר ממה שכתוב ברשימת ציוד. ווהווה.

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifתהני...זה לסאמר סקול נכון?

אני זוכרת שכתבת משו על זה. מאגניב לך. תהני ^^ הכל יהיה בסדר עם האריזה ואת תהני וזה יעבור מהר.

למעלה