הוא מפחיד (מי זה בכלל?)
O o0Invisible0o New member 1/8/06 #130 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ואת לא מכירה את גיזמו? מהגרמלינס?? מה קורה עם אנשים היום..בנאדם שני שחושב שהשתגעתי כי אני מכירה את שני הסרטים וזוכרת סצינות!! [אה כן, כל התוכן מופנה לנעה.. ]
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ואת לא מכירה את גיזמו? מהגרמלינס?? מה קורה עם אנשים היום..בנאדם שני שחושב שהשתגעתי כי אני מכירה את שני הסרטים וזוכרת סצינות!! [אה כן, כל התוכן מופנה לנעה.. ]
ז זוהר נוגה New member 31/7/06 #121 ../images/Emo10.gif../images/Emo211.gif עשיתי קובץ ענקי של פלטות וטיוטים. ממש, כמה אלפים על כמה אלפים. במיוחד ל"שפץ את הדולי". והיום אני מגלה שאח שלי מחק את הקובץ הענק
../images/Emo10.gif../images/Emo211.gif עשיתי קובץ ענקי של פלטות וטיוטים. ממש, כמה אלפים על כמה אלפים. במיוחד ל"שפץ את הדולי". והיום אני מגלה שאח שלי מחק את הקובץ הענק
U UnReAcHaBle 12 New member 28/7/06 #21 ../images/Emo15.gifכל מי שרואה את ההודעה לכאן!../images/Emo41.gif אוקיי. אם את צפונית תמשיכי לקרוא אם לא- אין טעם. יש כאן צפונית כלשהי שיוצאת למחנה חינם הזה בחולון? עם הסופרלנד וימית 2000 והשאר? אם מישהי יוצאת שתשרשר ואולי ניפגש :]
../images/Emo15.gifכל מי שרואה את ההודעה לכאן!../images/Emo41.gif אוקיי. אם את צפונית תמשיכי לקרוא אם לא- אין טעם. יש כאן צפונית כלשהי שיוצאת למחנה חינם הזה בחולון? עם הסופרלנד וימית 2000 והשאר? אם מישהי יוצאת שתשרשר ואולי ניפגש :]
ב באמבוק New member 28/7/06 #26 אני חולנילת, זה עוזר? ../images/Emo122.gif ממ אולי אמא שלי תקנה כרטיסים לימית 2000 אז אני אלך. מה התאריך שלזה?
אני חולנילת, זה עוזר? ../images/Emo122.gif ממ אולי אמא שלי תקנה כרטיסים לימית 2000 אז אני אלך. מה התאריך שלזה?