והודעה.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אמא שלך בכלל ראתה אותי פעם? היא לא חושדת שאני אי_ה פדופיל שעיר?...כי נראה לי שיש לה סיבה לחשוד..|חיוךמטריד| >< נמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמ. איפה את גרה? אולי אני אוכל להגיע אלייך באוטובוס..או משו.D:

אני ראיתי../images/Emo211.gif

רישפון הוא חור. שום אוטובוס לא מגיע אליו|סניףסניף| ואתן יודעות שמחלקת החינוך של חוף השרון רוצים שאימא שלי תחתום על זה שאני לא אקבל הסעה? למה אנחנו לא חיים בהרצליה?

עיני ים

New member
נצל"ש הייי ו.................

הייייייייי וסורי על המגילהה ל'דעת אם הצגתי את עצמי כי אני כותבת פה לעיתים רחוקות אבל אני חן בת 12.6 מאריאלללל שאלה קטנה:יש פה מישהי שתוכל להתכתב איתי במסנג'ר או באייסי ולהסביר לי שלב שלב איך בונים דולי כי הסתכלתי במאמרים ולא הבנתי כלוםם. אני גם לא יודעת באיזו תוכנה להשתמש {לא הצייר}מישהי אמרה לו בפוטושופ אבל הבנתי שלא אז במה כן?????????????????? אודה לכל מי שתהיה מוכנה לעזורר

InvisibleTouch

New member
../images/Emo32.gifוהודעה.

בנות, אני חושבת שאני ממש נמנעת מ'דיקטטורה' כלשהיא בפורום, אבל אם ביקשתי מכן לא לדאוג- אל תדאגו, אני לא רוצה להתחיל למחוק פה הודעות כדי לא להרוס לכן את ההפתעה אבל לפעמים אתן פשוט מסרבות להיות קצת סבלניות. וזה לא מכוון לאף אחת באופן ספציפי. פשוט לפעמים אני מרגישה שאתן לא באמת מבינות כמה אני משקיעה פה. וכל הקטע של הפתיחת הודעות חדשות, לא קרה כלום אם שבוע אחד היה פה קצת שחרור בקטע הזה, לדעתי? זה דווקא החיה את הפורום המירוץ אחר "איזה שרשור אני יכולה לפתוח". אבל נו, זו רק אני
. וכן, מעכשיו רק אני [או נעמה, אם היא באיזור] פותחות שרשורים חדשים [פרט לפינות, עדכונים שבועיים (אגב מישהי פה הבטיחה לי כזה^^) ושרשורשירים]. ואני אוהבת אתכן המון^^.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

מחכה לנו מנהלת חדשה..?o_0 עכשיו אני סקרנית!!
ד"א שמתן לב שמיכל טינ' נעלמה לחלוטין?

o0Invisible0o

New member
שאלתי..../images/Emo3.gif ומחכה לנו הפתעה נו..../images/Emo4.gif

זה או אדומה או מנהלת..לא?

Little Chiwawa

New member
אבא שלי עבד איתם..

אני מכירה את הנושא מקרוב.. זה למקרה שהתינוק יוולד עם פגם כלשהו

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifח_רתי לי.:)

אני בת"א אצל דודים שלי עכשיו[שוב><]. מיפמיפ. גיליתי את הדבר ה"נפלא" שקוראים לו אוטובוסים בת"א. ככה שאם מישי רוצה להיפגש א_א_ אני אשמח מאודמאוד^^^ אני אנסה לשכנע את אמא מחר שתבוא לקחת אותי מחיפה למםגשXD [נו, אין לה משו יותר טוב לעשות. היא תקועה בחיפה. הרגל שלה שבורה.] הוא אמר שהוא אוהב אותי..טוב כתב>< "אני אוהבת אותך ומתגעגע "בלהלב לא _וכרת" "יש כמה דברים ברשימות שלך שאת צריכה למחוק. ושאנחנו צריכים לדבר עליהם". (|המוןסימניקריאה|.) אני לךא יודעת אם הוא עושה את _ה כי הוא באמת אוהב אותי..לא נראה לי..הוא לא מכיר אותי מספיק כדי לאהוב אותי. אניוואי..אני לא רוצה להיות תחליף, או מהו אני חייבת לדבר איתו.[אר, מלחמה ארורה@#$%^&%^&$%^] סתם רציתי להגיד את _ה איפושהו>< שבת שלום, ביחד עם כל הקטיושות:) (איך החכתי|סימןקריאה| מי שגרה בצפון, לאה מרי[יש עוד?] הכל בסדר???)

רישפון../images/Emo211.gif

"רישפון. רישפון סיטי. ה-מ-ק-ו-ם!" |זוהרמושפעתמהצגתסיוםשלכיתהט'|

למעלה