ואוף:)

fat luey

New member
הולי מוזס, אופיר!../images/Emo2.gif

את כל כך מוכשרת!!
זה מדהים.
הלוואי עליי. ><

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo2.gif תודה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifXD רק עכשיו שמתי לב אלי בצד

אני נראית כמו הטינה*________________________________*

noy tofi girl

New member
נכון את אוהבת אותי ?!

תשללחחחי לי את זה בדוואר בבקשהה זה הציור פאקינג הכיי ייפפה שראיייתי בחיימשלי . אפילו יותר משל הילד שאני אוהבת חעחע [שהוא מצייר מדהיםD:] ואת כווסיייטכווסייט את שתתתקי ! אוהבת אותך 3>

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifזהה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifזה מהמם, אופיר!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

איזו מוכשרת
איך עשית את הכפלים האלה, הם כל כך יפים

בקשר למשאל עם!../images/Emo79.gif הודעה מסודרת עם כל הפרטים וסטאף... קודם כל מה זה-אני עובדת במעריב לנוער. במעריב לנוער יש את הפסקת 10 ובהפסקת 10 יש את הסקר עם זה עם התמונות של האנשים והתשובה שלהם.אז אני צריכה להכין כזה>__> אם מישהי רוצה להופיע,אז היא מבורכת.חוץ מזה,תבחרו שאלה: 1.איזו חיה בחיים לא תכניסו הביתה? 2.איפה הייתם רוצים לגור? 3.מה הדבר הכי ביזארי שאכלתן אי פעם? אז אחרי שבחרתם תשלחו לי את התשובה שלכן+תמונה שלכן+שם מלא+גיל+מקום מגורים. בתמונה,שתהיה לאורך ולא לרוחב ושתסתכלו למצלמה. וזהו. תודה רבה רבה רבה מראש^___^ אימייל:[email protected] מסנג'ר:אותו דבר רק עם hotmail.com

אנבלייי

New member
איזה חרא של תקופה.

ואני כבר לא מרגישה בכלל שהפורום הוא מפלט בשבילי :\ כאילו, אני מרגישה ממש לא קשורה לפה ואני כבר לא מדברת עם אף אחת. לא רק בקשר לזה, מדהים איך שדברים משתנים. איך שאני משתנה.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo24.gif

היי מזדהה עם הרגשות האלה..ועצוב לי בגלל זה.
רק אל תעזבי את הפורום.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

אם את רוצה לדבר אני אשמח, באמת את יכולה להגיד לי הכל=]

Miss Naama

New member
../images/Emo24.gif

לאב תמיד משתנים עכשיו
אוהבת המון, ואל תשכחי שאחרי ירידה באה עלייה

אהההההה../images/Emo96.gif

אני שמחה ועצובה ושמחה ועצובה:p, ורגשנית וכאלה, נומה אני במחזור
. היום היה ממש כיף וממש הרגשתי סוףשנה כזה ואז גילו למי שמשתתף במופע את ההפתעה של המחנכות( הייתה להן הפתעה שהן לא גילו, אחריה כל המשתתפים שרים שיר אז הם היו חייבות לגלות לנו). בקיצור, הן הקליטו קטע ממש יפה שכל אחת אומרת משהו מרגש חוץ ממורה אחת ממש גרועה
, ואממ, זה היה מרגש
. וזה היה ממש קטע כזה של 'קטנטנות', אבל ממש. ההופעה שלנו זה בנושא "המלאך שלי" אז המחנכולת נכנסות בתור מלאכיות ומדברות וזה. אוף.

../images/Emo221.gif צומי ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מעניין למה תמיד כשאני רושמת צומי אף אחד לא שם לב אליי
לא משנה... צילמתי את הכתבה ממעריב לנוער
מי שלא תשים לב לזה הפסד שלה

אנבלייי

New member
../images/Emo12.gif

אומייגאד, זה אומר שהיה כאן מישהו ממעריב לנוער במסווה של ילדה תמימה שהתחילה לצייר דוליז.

Winter Blue1

New member
../images/Emo12.gif OMG

זה נחמד. מי שלחה את זה? או שאולי זה מישהו שסתם ביקר פה... ועזב אחרי חודש... אולי

למעלה