ואוף:)

למען האמת../images/Emo79.gif עד כמה שידוע לי במדור הזה הם סתם נכנסים לכל מיני פורומים לשנייה וחצי וכותבים עליהם...הם כתבו גם על פורום חנונים ואקטואליה לנוער ועוד כל מיני דברים

InvisibleTouch

New member
../images/Emo6.gif. כתבה נחמדה,

למרות שיש שם קצת קטילות והרמות אף, אבל בסדר. אני קרוב לוודאי יותר גדולה מהכתבתP: אז ננסה להיות קצת יותר בוגרים. בסה"כ זה פירסום לפורום וקיבלנו 3 מתוך 5, שזה סבבהD: אני גאה, נוD:

GalGul000

New member
אסור לצלם כתבות ולהעלות לאנטרנט.

זה פגיעה בזכויות יוצרים... אבל נו, מכפת לי
זה הזוי לגמרי. אני מה"אנשים הנחמדים". [נו, כי אני לא יצרנית דוליז. או איך שהם לא קראו לזה
]

Stinki Winki

New member
אני חושבת...

ותקנו אותי אם אני טועה... אני חושבת שהיא רוצה להגיד שהיא זאת שאחראית לכתבה או משהו...
[לא שיש בזה משהו רע, ההיפך! זה פירסוםD:]

o0Invisible0o

New member
חה!../images/Emo9.gif

הייתי בערב מחווה לביטלס..והיה כזזזזזזזזזזזההה מעולה!!
איזה כיף!! מסקנותי מהערב הן: *לא לשבת! יש מינימום הזמנה וגם ככה אני רוקדת כל ההופעה! *פעם הבאה, להכיר את השירים יותר טוב.
. נו אני עדיין מאזינה חדשה..
*לא לפספס את הפנייה!!
*הם מעולים.
*אנשים שפויים.
ערב שלם התיקיפ שלנו פשוט ישבו על הכיסא..ואף אחד לא גנב לנו כלום!
זהו, ראיתי את ניבי וטלי [מי פה עוד יודעת על מי אני מדברת?
] ואמ..הקלידן בא בסוף לדבר איתי ועם חברה שלי..וזה היה מוזר.
אבל הוא נחמד..ואמר שרקדנו יפה.
כן, על מי אתה עובד..? אנחנו כ"כ לא יודעות לרקודדדדדדדד!!
לאמשנה.:X זהו. היה היום מוצלח סה"כ. בזבזתי הרבה יותר מדי כסף.
[סה"כ ביום שישי אחד!! 372 ש"ח אגרה לחידוש ראשון (לא נהג חדש יותר!!
נהג צעיר עכשיו.
) 130 ש"ח על דיסקים לצריבה לדיוידי, 100 ש"ח על דלק, 50 ש"ח כניסה, 35 ש"ח מנה שלא נאכלה+ טיפ.
המוווווווווון.687 בפאקינג יום שישי אחד.
] וכמובן מחר עוד בזבוזים!! מחר הולכים למקס ברנר כנראה..
מה יהיה? אני קורעת את התחת בשביל 400 ש"ח בחודש, בשביל מה זה מספיק..תגידו לי? אפילו לא סופשבוע.
] טוב די. הגיע זמן לישון..

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifלא נראה לי...

וכן..לא מבזבזת כזה הרבה..אבל עדיין מבזבזת המון.
מחר אני צריכה לקנות סנדלים לצבא, לשלם לאיזשהי מתנת שחרור..אממ..ואני לא זוכרת מה..אבל כלמיני דברים קטנים כאלה שגורמים לי לבזבז כסף.

Karin917

New member
חיפשתי מחברת עם משבצות ובמקום זה

מצאתי... עבודה באנגלית מכיתה ט'! חלק מהעבודה היה ריאיון עם מישהו שזה בפרסים ואני באותה תקופה מאוד אהבתי את האתר Dhaling.com [יש לו כתובת אחרת אם הוא בכלל קיים עדיין..] ושלחתי לה אימייל עם שאלות. אחת השאלות הייתה מה המשאלות שלה לעתיד ובתשובה שלה היא כתבה לי שהיא רוצה לפתוח חנות וכעבור כמה חודשים[?] היא באמת עשתה את זה
אני לגמרי שכחתי שהיא אמרה לי פעם שזה מה שהיא רוצה.. וזה מוזר להבין את זה רק עכשיו.

למעלה