ואוף:)

אנבלייי

New member
הסתפרתי.

טרה לה לה לה ועכשיו הייתי עם כמה אנשים והיה ממשששששששששש מעצבן. אבל ממש :\ וכשבאתי לערב הורים בביתספר היום אז באתי באיחור כי היה לי פילאטיס ואז המחנכת שלי אמרה- מה עם הפילאטיס..? נחמד שם? -ואז טפחה לי על הבטן ואמרה- "עוד קצת שרירי בטן, הא?"

GalGul000

New member
איכס.

כל כך רע לי עכשיו. נמאס לי להשקיע את כולי ושיזרקו על זה זין. די. הכל פרוטקציות והכל דעות קדומות. כל מה שאני אעשה.. פשוט לא מספיק טוב. נמאס לי כ"כ. בא לי ללכת לישון ולקום באוגוסט. אחרי שהכל יגמר.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo2.gif43!!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!!?

האעאעאעא ג`ונישששששששששש
ראררררר כל כך מוכשר
חה, אני ראיתי את הבית שלו בצרפת ואתן לא
!! האעאעא אני גרתי אצל רחוקיםפ שלי שגרו בכפר שלוDDDDDDDDDDDD: חבל שהוא היה אז בקליפורניה;___________________________________________; האעאע מזל טוב^^; לא שהוא באמת רואה את זה

broken winges

New member
.

אהההההההההההההההה ג'וווווווווווווווונייייייייייייישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השמקסי שלי! האושיייייייי שלי. הג'וניש. שלי!. אה. מזל טוב.מזל טוב.מאאאאאאאאאאאאאאאאאאזל טוב.מזל טוב.מזל,טוב. *מתפגרת*

fat luey

New member
היום היה יום ספק מעצבן ספק נחמד.

קמתי בבוקר יחסית מאוחר [בשבילי.] ואז אמבטיה-להתלבש-נעליים-לרוץלמטה. ובין לבין שמעתי את ערוץ 63. אני אוהבת שירים בצרפתית. :) [roc
] ערבית [פאאקקקק אני שונאת ערבייתתת!!!!!!],ואז שעור ספורט שהתבטל כי אף אחת לא באמת הכינה ריקוד מטופש עם מקלות או כדורים. בהפסקה כמה פרחות התחילו לעשות מלחמת מים, משמע כתה רטובה בסוף ההפסקה והמון צעקות. אחרי זה תנ"ך. בתנ"ך אף פעם לא לומדים. גם לא באמצע השנה. זה מטורף, אני לא יודעת איך אני עוברת אפילו חצי מהמבחנים שלה- אנחנו פשוט לא לומדים כלום. ואז אומנות\מוסיקה. התבטל- ראינו מוצאים את נימו. ואז הביתה ואכלתי עוף עם צ'ילי.
|ריר| ועוד מעט אני אעשה את התיאור שהכנתי בשעור תנ"ך. ואז אקרא ספר.
קניתי שלושה ספרים בנתיים בשבוע הספר: *"יומני הנסיכה- הנסיכה מתאמנת" - מג קאבוט. * "זה בסדר, יש לי תחתונים ממש גדולים"- לואיז רניסון. *"מלאכים ושדים"- דן בראון. וממש טוב לי לאחרונה, עם הכל. ודברים שנוראנורא הציקו לי פעם, כבר ממש לא משנים לי. אני לא אתן דוגמאות כי כבר חפרתי מספיק.
וזהו. התגעגתי לפה.

fat luey

New member
אה, ורקיע-

הסבנטין שלי באנגלית, כמובן.
שכחתי להגיב לך באוף ששאלת אותי.
[ואבאחמוד מביא לי טיןפיפל ביום רביעי.
]

../images/Emo6.gif

טיןפיפל זה נחמד^^
קראתי שלשות אם הנסיכה מתאמנת, זה ממש חמוד^^ אני ממש שמחה שטוב לך עכשיו^^

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifאני אוהבת שבוע הספר *-*

קניתי 4 ספרים... אחד מהם הוא גו'רג'יה החמישי
ויש בגראנד קניון שלנו חנויות יפות מידי.
מחירי רעים;; מאד;; האהאהא ספריםDDDD:

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifרק אני לא יודעת

מה זה הספרים האלו של ג'ורגיה?
אם אני כבר שואלת, אז אפשר את השמות המלאים שלהם? [זו סדרה לפי מה שהבנתי..
] [בראשון אני הולכת לשבוע הספר..
]

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifתקרני אותם^^

זה ספרים על מטומטמת אבל קורעת ברמות
יש לי את כולם
^^ 1.אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות 2.זה בסדר,יש לי תחתונים ממש גדולים 3.נונגה-נונגה 4.רוקדת בתחתונים 5.ואז הוא תפס לי את היד [נפל לי לתוך היד?
]

למעלה