ואוף:)

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifפאקקק!! ג`ונה מת או לא;[?

מי רואה או.סי? ראיתן תפרק עכשיו;_________________________________; ג`וני
האעעאעאהכאיאטעא

Karin917

New member
*מאושרת*

נכנסתי הרגע לפורום אימוץ בע"ח וראיתי שמישהו כתב שהוא ואנשים נוספים מתארגנים למען הבע"ח שבעמותות והם צריכים אנשים עם מצלמה דיגיטלית מכל רחבי הארץ. מה יכול להיות יותר טוב מזה? גם צילום וגם בע"ח! אני ממש מקווה שאני אוכל...

Karin917

New member
נזרקתי. סשה-

תכנסי ללינק הזה- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1222&msgid=79560456 ומצורף להודעה קובץ שבו יש טופס שאת צריכה לענות עליו ואז לשלוח לאימייל.

leonel knight

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהנה היא חוזרת../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

*תופים* ___________________מתח______________________ היא מגיעה היא חוזרת היא באה צפו לחזרתה של פינת אוף מוצלחת ואהובה^^ *תופים*(ותוף מרים) "גלו מי אני"(שם חדש, כי קודם לא היה לה שם) הפינה תיפתח באוף או בהודעה חדשה, תלוי במצב עומס הפורום
הסמיילי שלה יהיה
הסבר:אני פותחת ניק שהוא רמז לניק אחר, למשל "מגע בלתי נראה" [אבל משהו יותר מתוחכםP:], הסיסמא לניק צריכה להיות הניק שאליו הוא מתכוון, למשל "InvisibleTouch", מי שמגלה את התשובה, פורצת לניק וצריכה לשנות את החתימה ל: "אני ____, ופרצתי לך. הניק היה InvisiblTouch". ואז היא המנצחת בינתיים
הפתיחה הגדולה תיערך בקרוב מאוד

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif הממ מאיפה קפץ לי הבינתיים הזה?

הוא לא אמור להיות שם ><

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifזאת אומרת, את צריכה לגלות מה הי

א הסיסמא לניק, שהסיסמא היא בעצם התשובה לחידה ואז לכתוב בחתימה: אני ____, ופרצתי לך. הניק היה ________". וכך את בעצם מנצחת

למה?

סתם לפתוח מיליון ניקניימים חדשים שבמילא יהיו לשימוש רק פעם אחת. ואחרי זה כשמישהו ירצה לפתוח ניק כזה הוא יהיה תפוס.

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo4.gif

את יודעת, לפעמים להיות יותר נחמד, זה לא הורג. לכל דבר יש דרך, ואין צורך להיות מגעילים.

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifמי אמר שאת לא צודקת?

אפשר לא ישר לרדת על הרעיון, את יכולה להגיד את מה שאת חושבת בצורה מתורבתת.. איך שאת כתבת את זה זה פשוט מעליב
, באמת.

בואו נפתח לזוהר את הפצעים../images/Emo211.gif

בואו נזמין ילד דפוק(ואמריקקי, ומחונן
) שזוהר הייתה מאוהבת בו(טוב, לא מאוהבת, רק "טוב-כולם-עושים-פוזה-מאהבה-אז-גם-אני-אעשה")ונפתח לה את הפצעים. ויש לשניהם שם דומה
טוב, לפחות אני לא לומדת מחר, וקיבלתי שלושה(!!!!!!!!!)סטיק לייטים! אגב, אני בבית ספר. יש לילה לבן. והמנהל של טלם פה.

למעלה