ואוף:)

Stinki Winki

New member
נועה נייס טו מיט!../images/Emo6.gif

המשפט על הנייר טואלט מוכר לי. מאיפה הוא?[:

fat luey

New member
האמת שאין לי מושג, עברתי על קובץ

עם כלמיני ציטוטים וכאלה שאני כותבת ביומן, וגם סתם קוראת לפעמים, ואז נתקלתי בזה.
גם לי הוא מוכר, אם זה אומר משהו.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifמאוכזבת../images/Emo4.gif

היום באה המרכזת שכבה. היא אמרה שהסידור של הכיתות לא טוב, ושמחלקים את כ-ל השכבה מחדש! היה די מעצבן, לאיודעת אני שונאת את השכבה..את הכיתה גם אבל יורת את השכבה הם אפילו יותר גרועים. נתנו לבחור כל אחד 2 אנשים! ורק אחד יהיה בטוח! זה כל כך מעצבן..סוף סוף כשיש הזדמנות
אניווי, בחרתי בדשה ודניאל..עשכיו לדשה קוראים דריה ואניח לא קוראת לה דריה אפחד לא קורא לה ככה וכתבתי דשה ולא ידעו למה התכוונתיXP הייתי בטוחה שהן יבחרו בי גם, דשה בחרה בי.כפעליה
. אבל דניאל...כל כך ציפיתי ממנה ממש התאכזבתי..אני מתכוונת..אנחנו חברות טובות והכל..והיא בחרה בנופר..זאת שקיללה אותי והרביצה לי ביחד עם ספיק, זוכרות? עכשיו נופר כל-כך ליכלכה עלייהה! כל כך ריכלהה עליהה! ודניאל גם אמרה לי דברים עליה והכל...ואני חשובת בכלל היא רואה איך היא מתנהגת אלי, אני לא אומרתש היא לא צריכה להפסיק להיות בחרה שלה..ממש לא..אבל נגיד כשדשה הגנה עלי[אה כן נופר האשימה אותי שפרצתי לחברה שלי לאיסיקיוXP] אז דניאל אמרה לה-"אבל גם נופר חברה שלך למה את עושה אצת זה זה מעליב אותה" כן בטחח נופר יורדת על דשה ברמותת ומקללת אותה ומרכלת עליה. איזה עולם צבוע. בכלל, דניאל כל כך איכזבה אותי אררג..כל כך, באמת לא דיועת הרגשתי שהיא באמת חברה מאוד טובה שלי. "אופירר סוריי אני אוהבתא ותך פשוט אני מכירה את נופםר מתחילת שהנה ואותך רק מהאמצע" וכל מני בולשיט כזה, כן בטח..אוף. זהו, כאן נגמרת הפריקה.

../images/Emo24.gif

באמת שאין לי הרבה מה להגיד.. אבל הרבה פעמים מתאכזבים מחברים, ובד"כ לא כדאי לצפות להרבה. אני מקווה שדשה חברה "אמיתית".

Blue Pencil

New member
זה יכול להיות לטובה:}

אני בטוחה שבשכבה שלך יש עוד המון ילדים נחמדים, שפשוט לא בולטים.

למעלה