התחברות

ע פ ר ל ה

New member
חבר'ה-קצת חוקי מרפי להשלמת החיוך

הבחור שאת בכי נמשכת אליו,הוא זה שהכי פחות מתאים לך
התכונות המושכות אשה לגבר,הן אלה שנעלמות כמה שנים מאוחר יותר
ככל שיתמיד הגבר לחזר אחר אשה,כך יקטנו סיכוייו
אשה מושלמת משעממת את רוב הגברים
אשה סקסית מפחידה את רוב הגברים
היצור הכי דוחה במסיבה,הוא הראשון שיתחיל איתך.
באור מעומעם כל הנשים יפות
היכן תמצאי גבר מושך,בעל חוש הומור,אינטליגנטי,רגיש,סקסי,רומנטי ומסודר?בסרט קולנוע
הפצעון על המצח,יופיע שעה לפניי הפגישה

רציתי לפתוח עוד הודעה

ככה לשאול עם מישהוא מכיר מישהו חנון, או לחלופין שכנה שרלילה, אבל אז ריחמתי על דינה....

חנון

אם הוא חנון אז הוא לא ביצ'י ובטח לא מעניין אם הוא גרוש אז הוא בטוח תפרן ואין לו סיכוי להשתקם. אם הוא השכן אז הוא בטוח לא ישן. אם הוא מעליך.... אממממ סקס מוכר, נכון?

שאלה לכולםםםם ממתין לתשובות

שאלה לכולםםםם לפני חצי שנה קיבלתי אבטחה לרכב צמוד במקום חצי רכב. היום לאחר ויכוחים רבים נאמר לי כי אני מקבל חוג נוסף של לקוחות ומצב הרכב נשאר כפי שהיה. אמרתי למנהל כי אני לא מוכן לקבל חוג נוסף של לקוחות. מבלי לקבל רכב צמוד. נאמר לי. כי תשקיע עבודה במשך חודש יהיה תוצר טוב תקבל רכב. ומצד שני למה להשקיע לעשות עבודה קשה שאני בטוח שתצליח ולאחר חודש ימים אני אקבל תשובה שלילית תמשיך כך גם בחצי רכב. אז למה להשקיע. אז למה להיות ראש גדול. אז למה להכין את הקרקע למצב טוב אולי לאחרים ולקבל חצי רכב את החצי יש מה זה משנה לי. למרות שניתנה אבטחה שבמידה ויהיה קבלות תקבל רכב . בקיצור חברים המחשבות מרובות ועדיין לא קיבלתי החלתה. מה לעשות להכין להם את הקרקע . להגדיל את מערך המכירות או לא כי לאחר שאני אגדיל אין דרך חזרה והם רק יהנו מיכך (אני נשאר בחצי רכב} מה אתם מציעים???

למעלה