גולפי - ומה עם הקלוריות?
ע ע פ ר ל ה New member 1/8/05 #42 אתמול בלילה ירדתי לפיצוציה המקומית לקנות סיגריות ועל הדרך פינקתי את עצמי בארטיק "לק על זה" שוקולד לבן עם פצפוצי שוקולד מצופים בשוקולד לבן יאמי... משוגעת על שוקולד לבן.
אתמול בלילה ירדתי לפיצוציה המקומית לקנות סיגריות ועל הדרך פינקתי את עצמי בארטיק "לק על זה" שוקולד לבן עם פצפוצי שוקולד מצופים בשוקולד לבן יאמי... משוגעת על שוקולד לבן.
ע ע פ ר ל ה New member 1/8/05 #59 שקט מיקי?קשתים לא קמצנים אל תזלזל בגזע שלנו,בלב הרחב... גם להם קניתי ידידי,ותאמין לי שכבר לא נשאר פירור של שלגון.
שקט מיקי?קשתים לא קמצנים אל תזלזל בגזע שלנו,בלב הרחב... גם להם קניתי ידידי,ותאמין לי שכבר לא נשאר פירור של שלגון.
ק קרן אור של בוקר New member 1/8/05 #45 YES YES YES וזו תשובה ממש לא הומורסטית. אממה - בין רצון לבין ביצוע יש פער של 700 קלוריות שאני יכולה לוותר עליהן.
YES YES YES וזו תשובה ממש לא הומורסטית. אממה - בין רצון לבין ביצוע יש פער של 700 קלוריות שאני יכולה לוותר עליהן.
ק קרן אור של בוקר New member 1/8/05 #48 קרמיסימו בטעם שוקולד עם חתיכות שוקולד - לייט???? יש חיה כזאת?
צ ציפיטפטת New member 1/8/05 #54 מיקי קצפת רק קצפת של ריצ'.... כזו ששמים למעלה על הגלידה עם מלא מלא אגוזים או סוכריות צבעוניות קטנות לא איכפת לי אם תהיה למעלה מיטריה
מיקי קצפת רק קצפת של ריצ'.... כזו ששמים למעלה על הגלידה עם מלא מלא אגוזים או סוכריות צבעוניות קטנות לא איכפת לי אם תהיה למעלה מיטריה