התחברות

ע פ ר ל ה

New member
בגן השושנים-אנטואן דה סנט-אכזופרי

זמן רב הלך הנסיך הקטן בין חולות,סלעים ושלגים עד שהגיע לבסוף לדרך רחבה.כל הדרכים מוליכות אל בני האדם. שלום! - אמר הנסיך הקטן. הוא עמד לפני גן שושנים בעצם פריחתו. שלום! - ענו השושנים. הנסיך הקטן הסתכל בהן.הן היו דומות לפרח שלו. מי אתן? שאל בתמהון. אנו שושנים,ענו השושנים. אה!קרא הנסיך הקטן. הוא התעצב אל ליבו עצב רב.השושנה שלו סחה לו כי היא אחת ויחידה במינה בעולם כולו.והנה מצא כאן,בגן אחד בלבד,חמשת אלפים שושנים,שכולן דומות אשה לרעותה...! היא הייתה מצטערת מאוד הרהר הנסיך הקטן,אילו ראתה את כל אלה...ודאי הייתה משתעלת ומעמידה פנים כנוטה למות,כדי לא להראות מגוחכת בעיניי.ואז הייתי אנוס להעמיד פנים כדואג לשלומה,שאם לא כן הייתה מתה באמת כדי להשפיל גם את כבודי אני... אחר הוסיף ואמר:האמן האמנתי כי עשיר אנכי בפרח יחיד סגולה שאין כמותו בעולם:והנה ראיתי כי אין זו אלא שושנה פשוטה ושכיחה.היא ושלושת הרי הגעש אשר לי המגיעים בקומתם לברכיי,ואשר אחד מהם כבה אולי לעולם-אלה בלבד אין בהם כדי לעשותני נסיך גדול ורם מעלה... הוא כבש פניו בדשא וגעה בבכי.

malka3

New member
../images/Emo32.gifהתחברות

הערב בערוץ 10 21:40 התחברות - שלמה ארצי, שלום חנוך ’התחברות’, סרטו של יריב הורוביץ על ההכנות למופע המשותף של שלמה ארצי ושלום חנוך, ישודר ב-31 ביולי על מסך ישראל 10. הסרט עוקב אחר שני הזמרים במהלך החודשיים האחרונים, תוך כדי חזרות לקראת עליית המופע המשותף ומספק הצצה לחזרות, שיחות עם הכוכבים, הנגנים וכל שאר אנשי הצוות. ’התחברות’ חושף שיחות אינטימיות של ארצי וחנוך אל מול המצלמה, כאשר חנוך מדבר בגילוי לב על פחדיו, הנשים בחייו, תחושותיו והרגעים בהם הוא מרגיש קטן. עוד בוחן הסרט כיצד נוצרה הדרך לשיאי המופע של שני ענקי התרבות הישראלית ואיך הם עובדים - אחרי שנים בנפרד - על ביצוע משותף לשירים.

גובאני4

New member
ואני מתחבר עם שתיים מ"יפייפיות" ..

הפורום,שמתעקשות להפגש איתי שתיהן יחד מה לעשות? אני בדילמה מפחד קצת משתיים ביחד ועוד כאלה שבפרוש ענו על דרישותי HELPPPPPPPPPPPPPP

מיקי 43

New member
שמע כניראה שמחר

יהיה קשה לך לשבת לספר על זה אבל לא נורא זו גם חויה.

malka3

New member
בואי אלי נשארה עוגה טובה...

שלוש שכבות .. רגע הולכת לבדוק אם נשארה :) היית בהופעה בקיסריה ??

גנבתי מהפורום השכן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני עוד צוחקת ונותנת להיא מהפורום השכן את הקרדיט מצרפת קישור ובו קישור נוסף אומנם מאוחר לעזור לה......
אבל התגובות שם הצחיקו אותי לפחות....

למעלה