הלחץ עוזר?

בוודאי, כאשר אתה בשטח לא קל

לירות טילים. זה לא שאתה בא ותוך שניה יורה, לוקח קצת זמן לכוון, להכין את הירי. כאשר אתה מקיף את היורה, הסבירות שתאתר אותו גבוהה מאוד. לגבי התושבים, אל תדאג להם, הם ימצאו טרמפים. דרך אגב, אכן הבנתי שהתחילו נוקטים בשיטה שהמלצתי, יתכן ומתכננים פלישה קרקעית.

vinney

Well-known member
לא מאמין שתהיה פלישה קרקעית

ממה שהבנתי מהצהרותיו של אודי אדם (שאגב היה מח"ט שלי פעם, ואני מאוד מעריך אותו), הולכים להפציץ בניינים שהם חושבים שמהווים מקום מסתור למשגרים נייחים. כמו שאמרת, לכוון לוקח זמן, וכשמנסים לירות מהר - הירי לא יהיה מדויק. משגרים נייחים, לעומת זאת, מכוונים היטב ורק מחכים שילחצו על הכפתור, והם אלה שצריך לטפל בהם קודם.

נחיה ונראה

אין לי מושג אם תהיה או לא תהיה פלישה קרקעית, אבל זו בהחלט אפשרות קיימת, ביחוד אם גם ת"א תחטוף טיל או שניים.

טשאפק

New member
מעשה כזה יהפוך אותנו לסרביה

שלאחר קוסובו במקרה הרע, או לדרום אפריקה של האפרטהייד במקרה הטוב. האשמה בגירוש אלבנים מקוסובו, במסגרת לחימה נגד הטרור האלבני, הספיקה כדי לגבש קואליצית נאט"ו נגדה בתמיכה נמרצת של דעת הקהל. ככל שהתחזק זרם הפליטים, כך גברה התמיכה. אל תתבסם מהתמיכה האמריקנית הנוכחית בישראל. כל עוד הפגיעה באזרחים לבנונים נסבלת, כ 100 הרוגים עד כה, יש לנו גיבוי מבוש וגינוי רפה מהאירופים. פעולה מטורללת כמו גירוש אוכלוסייה מכוון, או סיפוח שטח, תביא עלינו הרבה יותר מסנקציות.

תמיר1991

New member
ואם זה יפסיק לאלתר את הטרור

והבעיות? זה יהיה משתלם. חרם פה, חרם שם - ונהיה בטוחים ומוגנים. אני בעד. תמיר.

טשאפק

New member
זה גם לא יפסיק לאלתר את הטרור

לוחמי חיזבאללה יסתתרו בבירות, בהרים וביערות. חלק יישארו מאחור ויקיזו לנו דם. הארגון לא יושמד, ובעזרת ההדרכה, הכסף והנשק שהוא מקבל מאיראן, יוכל להתחדש, ברגע שיורפה הלחץ. כבר כבשנו בעבר נתח נכבד של דרום לבנון, וזה לא הפסיק את הטרור. אשר לתוצאות המדיניות, גירוש מאות אלפי תושבים וסיפוח שטח יהפוך אותנו למצורעים. זה לא חרם פה חרם שם. ההשלכות תהיינה הרסניות גם לבטחוננו, שלא לדבר על הכלכלה ואיכות החיים.

טשאפק

New member
תיקון, אולי יפסיק לאלתר, אך זמנית

לא נהיה בטוחים ומגונים לאורך זמן.

האמת יש פתרון יותר טוב

פשוט צריך להחליף את מקום מגוריך ומקום מגוריי דומך עם תושבי הצפון, ואו אז אם לא תרצו לנקוט בצעדים כלשהם, אני אוכל להתייחס אליך יותר ברצינות.

vinney

Well-known member
עוד אחד שמקנא...

זה בסידר, יש לי הכרות טובה מאוד עם מה שקורה בצפון, הרבה יותר צפונה ממקום מגורייך.

vinney

Well-known member
והרי לך הבעיה שבהסברת ישראל

על רגל אחת ועל הרגל השניה. אם מישהו לא מבין לבד- אני אסביר אחר כך.

asafz8

New member
רק שתדעו..

שבכלל לא כיף בחיפה ברגעים אלו. ממש לא:S

אשרת

New member
../images/Emo24.gif

תחזיק מעמד, אספי. ממה שההורים שלי מספרים, מתוך המקלט, לא נעים בכלל עכשיו באזור חיפה והקריות. נקווה שיהיה טוב יותר בהמשך היום.

vinney

Well-known member
אשרת לא רוצה לשמור לי על הדירה

רוצה אתה לבוא ?

asafz8

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif../images/Emo198.gif../images/Emo163.gif../images/Emo9.gif

למעלה