ללללללללאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!
רמי יקירי! אל תאמר דברים כאלה!!!!! אמנם אני לא מכירה אותך כל כך כמעט בכלל אבל לללללללללאאאאאאאאאא!!!!!!!!! אנשים בעלי טוב לב נדירים כל כך בעולם! וכל פעם כשאני נתקלת במישהו כזה, היקום מחייך עוד קצת.. אסור לך למחוק את החיוך מהיקום וגם לא מפניהם של האנשים הטובים האחרים. גם אני נתקלתי, לצערי הרב, בחיי באנשים שנראה כאילו כל טוב הלב שלהם קצת נרקב והפך במקום זה לאגוצנטריות ואנוכיות אבל גם זה לדעתי מגיע מתוך מצוקות אישיות משלהם. אל תתן להם להרוס אותך!! ותאמין לי שלחייך לכל אחד לכל אחד נותן המון.. דוגמא מחיי: אחרי קורס קצינים שיבצו אותי במקום הכי לא מתאים לי בעולם. בכלא... למי שלא יודע, הכלא הצבאי הוא ממש לא דיסנילנד ואפילו רחוק מזה.. ואפילו שהיה ממש ממש קשה והייתי מוקפת רוב הזמן באנשים שהתייאשו מכל דבר בעולם כמעט והיו ממורמרים על עצמם ועל כל מה שסבב אותם. ובכל פעם שהייתי אומרת בחיוך "בוקר טוב", היו אומרים לי בחזרה: "מה טוב בבוקר הזה מה???!" זה אומנם היה מייאש קצת.. אבל לא נתתי להם להכניע אותי. המשכתי לחייך לכל אחד. ובסופו של דבר, הרגשתי שהצלחתי לעשות שינוי. אפילו בקטנה. אחד הכלואים (כן ככה קוראים להם) אמר: הנה הקצינה המחייכת. ואפילו היו כמה שאמרה שדווקא החיוך הזה שמגיע במקום כל כך אפל, מצליח להאיר את החשכה.. רמי דיסני היקר, שם כמו שלך נותן השראה לאנשים. אסור לאדם בשם דיסני להתייאש. אל תתייאש. תמשיך לחייך גם למי שלא מגיע לו. כי אולי זה ישנה גם משהו בו.. אדישות לפעמים יותר גרוע מרוע... בחיוך ענק ונשיקות לכולם shirpan