הי אמיגוס!

sיגי

New member
איזה כיף לקבל מכם תגובות!!!!

1. גם אני הייתי רוצה לשנות את השיער ולהיות ג'ינג'ית מתולתלת...... 2. רמי, אני ממש חושבת שצריך פה אנשים טובי לב כמוך, רק שבאמת לפעמים העולם מתאכזר לאנשים כאלה אז צריך אמונה גדולה בעצמך ועיניים טובות לראות איפה נמצאים האנשים שיודעים לנצל את טוב הלב הזה. אני גם נופלת במקומות האלה של "מי מתנדב?" גם אם זה הכי לא נוח וטוב לי.....דפוקה. למזלי בשנים האחרונות אני משתדלת להרגע קצת, לא תמיד זה הולך. 3. מיה אהובתי, אני מתגעגעת ומקווה לשמוע/לראות אותך בקרוב!

מאיוש33

New member
כינוי יפה! ../images/Emo176.gif

אפשר לגנוב את הקודם?
ו יוו מיה, זה לא רק שיש לנו אותו שם, זה גם שאני רוצה לשנות בדיוק את מה שאת רוצה!.... דבר ראשון- את השיער [!!!] שאי אפשר לעשות איתו כלום חוץ מגולגול ובמקרים נדירות קוקו רגיל...הוא פשוט נפוח וחסר צורה! שום קרם לא עובד!!...הווו..הת-י-ס-כ-ו-ל-! דבר שני, רגישות יתר....תמיד אני לוקחת הכל כל כך בכבדות ואני ממש רגישה!..כל פיפס ואני נעלבת ישר! אממ..אני די חסרת תאקט אבל אני לא רוצה לשנות את זה

sיגי

New member
מי שרוצה את הכינוי הקודם מוזמן!

רק כדאי לשנות את האיות שלו (כי התבלבלתי שם)

NanyGosh

New member
תתחדשי לך! [=

אני מעדיפה את ה-NickName הזה.. הוא באמת יותר חמוד. ^_^ הייתי משנה את שלי אם הייתי מתעמקת באיך עושים את זה... משהו שהייתי משנה בעצמי? אחרי 20, כמעט 21, שנה למדתי לחיות עם עצמי בשלום איך שאני. אני משתנה לפה ולשם קצת עם הזמן.. קצת נוסף ביטחון עצמי, קצת פחות תמימות וכל שינוי הוא לטובה! לא רוצה להשתנות! אני זו אני, מתן
נ.ב. - רמי, כמו שציינו פה כבר כמה אנשים.. טיפוסים טובים הם אוכלוסייה נהדרת שהולכת ומצטמצמת וזה חבל. חוץ מזה, אתה תרגיש יותר טוב עם עצמך אם אתה תיהיה בנאדם טוב ובינינו.. ההרגשה העצמית לגביך היא החשובה!

מה הייתי משנה?אממ..

ת'אמת שאני לא כזאת שחופרת כמו שמיה אמרה בעצמי..יותר משכיה דברים ולא חושבת יותר מדי אם הייתי בסדר או לא..את זה הייתי רוצה לשנות במקרים סויימים..חוצמזה הייתי רוצה להתעצבן פחות (זה לא שיש לי פתיל קצר---פשוט אין לי פתיל
..חח) ולהיות קצת יותר חברותית ופתוחה.. אהה וחסרות לי חולצות חדשות אז גם את זה אני רוצה..חיחי =)

ellapr41

New member
תתחדשי!! =)

אמממ אני הייתי משנה את השם משפחה שלי(פטר).. כי זה אחד השמות היותר מבאסים כי כל פעם שאתה אומר אותו למישהו אז הוא אומר לך "פטר והזאב.." או "איפה הזאב?" או "פיטר פן" (שזה לא קשור אבל גם את זה אנשים עושים... =\

Bar391

New member
תתחשי P: אחלה כינויי!

ואממ מה הייתי משנה בעצמי?? לפעמים אני יותר מידי מתלהבת מדברים שמשמחים אותי..(אממ אוקיי זה תמיד אז תתעלמו מהלפעמים XD) וזה קצת מפחיד חחח, וגם הייתי משנה את השיער שלי!! עם אותה בעיה כמו של מיה,הוא נפוח ומעצבן! וגם את הגבות שלי XD ואת האוזניים..חחח טוב ניסחפתי קצת..ואממ זהו..

mikeys barking

New member
מההההההההההההה?!Q?#!@$!#$^%$&)

את ושירן הורגות אותי עם האוזניים!@$!#$^& האוזניים שלכן בסדר גמור! >_____< (אם זה היה כמו של ליהי הייתי מבינה, אבל זה לא XD)

chen010189

New member
אמממ

בטן
ונמאס לי שהאקסטרה ספורט והתפריט הנורמאלי(באמת נורמאלי
3 ארוחות משביעות או בריאותיות בלי לעשות שטויות) <טוב מה עשיתי מעצמי..
אבל גם 4 ק"ג מיותרים זה משהו> ואת העור ברווז שיש לי בידיים ונעלם רק כשאני משתזפת
ואני בנסיונות להפוך את השיער שלי לחום..אבל זה לא הולך כי הוא שחור
למישהו יש עצות.? גווני חום שיכולים לעבוד? אני ניסיתי גוון חום קפה או שזה היה שוקולד לא זוכרת ובאופי? את זה שאני קנאית ואת זה שאני אובססיבית.. אם אני אובססיבית לנושא מסוים זה תמיד לרעתי בסופו של דבר ואת זה שיש לי פתיל מאוד קצר <חחח השם ישמור כמה יש לי לשנות
צריך לאזן ולעשות פה שרשור של "מה לא הייתם רוצים לשנות"
>

אוקיקי

New member
תתחדשי?

המ..לשנות משהו בעצמי? אולי להיות פחות ביישנית.. אוזני אלפים זה יהיה מגניב... אני יודעת! אני רוצה להשתנות למכשפה! (ה"פ)

למעלה