הי אמיגוס!

sיגי

New member
../images/Emo32.gifהי אמיגוס!

החלפתי שם משתמש, נמאס לי להיות קווין די די די ואני רק סיגי עכשיו. המממממ בואו נראה אם אפשר לעשות מזה משחק חדש: מה הייתם מחליפים בעצמכם או במשהו שקשור אליכם אם הייתם יכולים?

sיגי

New member
לא, חשבתי להחליף באופן כללי

שם, משהו בגוף, בתכונות, במשפחה. בחדר, בחיים האישיים וכו' אבל אני חושבת שאת יכולה להוסיף חתימה בכרטיס האישי.

אהבתי את ה- "s" ../images/Emo2.gif

אחלה כינוי XD אם הייתי משנה משהו בעצמי? באופן כללי? טוב, אני חושב שהייתי שורף קליל את טוב הלב שלי, כי הבנתי שהעולם לא כזה נחמד כמו שהייתי רוצה שיהיה. בגלל זה לא משתלם להיות נחמד אל כולם P: (אל תדאגו, זה לךא שאהפוך מהיום למרושע ואזרע הרס בעולם! XD אני פשוט אהיה יותר מחודד, מחושב ו... אממ... פשוט לא אחייך כל הזמן אל כולם. כי זה ממש לא משתלם. לא בעולם שלנו.)

shirpan

New member
ללללללללאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!

רמי יקירי! אל תאמר דברים כאלה!!!!! אמנם אני לא מכירה אותך כל כך כמעט בכלל אבל לללללללללאאאאאאאאאא!!!!!!!!! אנשים בעלי טוב לב נדירים כל כך בעולם! וכל פעם כשאני נתקלת במישהו כזה, היקום מחייך עוד קצת.. אסור לך למחוק את החיוך מהיקום וגם לא מפניהם של האנשים הטובים האחרים. גם אני נתקלתי, לצערי הרב, בחיי באנשים שנראה כאילו כל טוב הלב שלהם קצת נרקב והפך במקום זה לאגוצנטריות ואנוכיות אבל גם זה לדעתי מגיע מתוך מצוקות אישיות משלהם. אל תתן להם להרוס אותך!! ותאמין לי שלחייך לכל אחד לכל אחד נותן המון.. דוגמא מחיי: אחרי קורס קצינים שיבצו אותי במקום הכי לא מתאים לי בעולם. בכלא... למי שלא יודע, הכלא הצבאי הוא ממש לא דיסנילנד ואפילו רחוק מזה.. ואפילו שהיה ממש ממש קשה והייתי מוקפת רוב הזמן באנשים שהתייאשו מכל דבר בעולם כמעט והיו ממורמרים על עצמם ועל כל מה שסבב אותם. ובכל פעם שהייתי אומרת בחיוך "בוקר טוב", היו אומרים לי בחזרה: "מה טוב בבוקר הזה מה???!" זה אומנם היה מייאש קצת.. אבל לא נתתי להם להכניע אותי. המשכתי לחייך לכל אחד. ובסופו של דבר, הרגשתי שהצלחתי לעשות שינוי. אפילו בקטנה. אחד הכלואים (כן ככה קוראים להם) אמר: הנה הקצינה המחייכת. ואפילו היו כמה שאמרה שדווקא החיוך הזה שמגיע במקום כל כך אפל, מצליח להאיר את החשכה.. רמי דיסני היקר, שם כמו שלך נותן השראה לאנשים. אסור לאדם בשם דיסני להתייאש. אל תתייאש. תמשיך לחייך גם למי שלא מגיע לו. כי אולי זה ישנה גם משהו בו.. אדישות לפעמים יותר גרוע מרוע... בחיוך ענק ונשיקות לכולם shirpan

Tu Lus

New member
צודקת!

אני חושבת בדיוק כמו שיר תהיה אדיב לכולם תמיד ואם הם מעריכים את זה יופי אם לא חבל.

miaBaby

New member
אבל זה כזה גבר טוב!!!

אנשים עם לב, אין הרבה כאלה, וכן, אנשים עם לב נפגעים יותר וזה קשה, אבל זו כזו מעלה חזקה, אתה צריך תמיד להרגיש טוב עם עצמך ולהיות גאה בעצמך שאתה טוב... ושאתה עושה דברים טובים, גם אם יש אנשים רעים שמנצלים את זה פשוט תמיד תהיה גאה בעצמך :)

chen010189

New member
זה מזכיר לי..

"אנשים עם לב נפגעים יותר וזה קשה"-איך לקחתי על עצמי די הרבה בספר מחזור שלנו..(אני בי"ב) והתקשרתי היום לבית דפוס לשאול אותו אם אפשר לשלוח להם את הקבצים באימייל במקום על דיסק כי אין לי צורב.. והוא התחיל לצעוק עליי "אני לא מבין תגידי לי מה אתם בית ספר של לא רציניים? איזה יום היום את יודעת????????????
" -רביעי "יופי!!!!!! יש לך רביעי!!!!!!! חמישי!!!!!! שישי!!!!!! שבת!!!!! מה לא מספיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
" ובגלל שהייתי ליד המורות ופתאום לא היה לי בטחון..כי אחרת לא הייתי ממשיכה להיות כזאת נחמדה -א..אני אמרתי שאין לי צורב ובגלל זה אני רוצה לשלוח באימייל.. "אז תקחי את האימייל *מאיית לי* וגם את הטלפון *אומר את המספר* כדי לברר אם הגיע וז-ה-ו...ב-ס-ד-ר?????? י-ו-פ-י! ביי!" גם המנהל וגם המורים התעצבנו "למה חן שהיא כזאת ילדה נחמדה ויושבת ימים ולילות על הספר הזה צריכה לקבל יחס כזה? אנחנו נשקול אם להמשיך לעבוד איתם..מזה צריך להיות? שיתייחסו לתלמידים יפה"..ואני סתם נעלבתי
בסוף התברר שהוא סתם היה עצבני שכל שניה המנהל קבע איתו פגישה בתאריך אחר והכל יצא עליי..יופי באמת.. ודווקא הפעם לא היה לי את האומץ להחזיר לו שיירגע קצת..

תודה מיה! P:

אתם צודקים חחח... אבל תראו, זה היה סתם בעקבות משהו. אני ל אאבד את טוב הלב שלי. כנראה שפשוט הבנתם לא נכון XD אני רק אהיה נחמד למי שנחמד אליי, ובטח שלא אוותר לעולם :]] ומיה, שוב... אנחנו עדיין לא דיברנו XD

התכוונת אליי? XD

אם כן, אז עניתי לך ממש הרגע... הודעה ארוכה וחפירה מפורטת, כמו שצריך XP

Takuto

New member
ועדיין לא ענית לי!!#@%$# ;-;

אני אפילו כבר לא זוכר מה כתבתי לך X_X תענה כבר ;-;

אופס X=

אני אענה עכשיו, כבר פרח לי מהראש ת'אמת... (טוב, אני אכנס לענות וזהו XD)

Takuto

New member
הגבתי לך... בבקשה הפעם אל תקח את הזמן כי זה

ממש חשוב לי שתענה כמה שיותר מהר כשתקרא תבין למה

Takuto

New member
שים לב שהגבתי לך שוב... סליחה על הספאם =X

פשוט ממש חשוב לי שתענה מהר - אפילו תמחק את ההודעה הזו אחרי שתראה אותה =X

miaBaby

New member
אהבתי את המשתמש סיגי תתחדשי!!!

אני הייתי משנה את השיער שלי... חחח הוא נפוח! והרוס מלחות של הארץ... הוא היה גלי ויפה פעם... וגם הייתי משנה להיות פחות רגישה... אני לוקחת דברים לפעמים ללב ומתחילה לחפור ולחשוב על זה יותר מידי.... אי דרמה קווין בסתר מתחת לטום-בוי שבי XD וסיגי, תעני גם את!!! וראיתי את האימייל שלך, אני מתגעגעת!!!! מחפשת עבודה.... מתרוצצת... ואני מבטיחה לתפוס אותך (ואת כל השאר) יום אחד ולספר לך הכל :)

MorraniChan

New member
אני הייתי משנה..

את המשפחה שלי =__= בגלל שאי אפשר אז אני אסתפק ברצון עז לשנות את החוסר ביטחון שלי מאנשים ואת הרגישות יתר המגעילה שיש לי. XD אגב, אהבתי את הכינוי DD:

mikeys barking

New member
תחדשי ^^

נמ הייתי משנה ת'שיער שלי. שונאת אותו (אבל אתם לא רוצים לקדעת לאיזה שיער הייתי משנה
). וגם הייתי מוסיפה לי זוג כנפיים

למעלה