היי כולם!!

../images/Emo32.gif היי כולם!!

מה המצב!? שיהייה לכם אחלה סופה"ש... אני עכשיו נוסעת ליומיים למצפה עדי (ליד נצרת עילית למי ששאל... יותר נרחב?!..... עמק יזרעל... יותר טוב!?) אז שיהייה לכם סופה"ש מגניב.. אני כבר מתגעגעת... לאב יו אול... סיון

מיקו....אני אתגעגע אלייך מותק...../images/Emo9.gif

מקווה שתעשי חיים ושתחזרי תבטיחי לספר חוויות...ברור שנתגעגע אלייך מאוד גם מותק...מוואה! נסיעה טובה, ממני, דרוש.{איצי שלך..}

sh53

New member
סופ"ש נעים ובילוי מהנה

ואנו כבר מתגעגעים אלייך וגם החיות בספארי

sh53

New member
../images/Emo166.gifפינת הדאחקות שוב בפורום

רוצים להיות אדומים? אין הכוונה לאדומים בפורום, אבל אני מבטיחה לכם שאם תגידו כן - אז באמת תהיו אדומים. אז מי האדומים החדשים שלנו? יש מתנדבים בקהל?

אני רוצה!

אויייייישששש אני רוצה!..אני רוצה!..אני רוצה!....אבל מזה אומר להיות אדומים בפורום בכלל?? שיהיה ברור שושי,אני לא מטפלת בילדים שלך...בשביל זה יש את קרן..האדומה השנייה..

sh53

New member
אל תדאגי - לא אדומה בפורום

רוצים להיות אדומים? אין הכוונה לאדומים בפורום, אבל אני מבטיחה לכם שאם תגידו כן - אז באמת תהיו אדומים. את עדיין רוצה להיות אדומה (לא בפורום)? זה פינת הדאחקות, יש מבינה? רוצה? אולי חבר טלפוני? או אולי 50 - 50 או אולי עזרת הקהל? או שאת מחליטה לבד שאת רוצה להיות אדומה?

זתומרת שאת תתחילי לרדת עליי עכשיו??

בכייף שושי,רק שתדעי{לא איום חלילה} שאחר כך יהיו גם ירידות עלייך.

sh53

New member
complicated girl2 על המנגל

אז איזה רוטב אתם אוהבים חברים? complicated girl2 תסתובבי קצת ימינה על הצד, אני חושבת שהחלק הזה צלוי כבר היטב ואנו לא רוצים לאכול שרוף. (עכשיו משהו בסוגריים - complicated girl2 מוזמנת בכיף לרדת גם עליי, זה חלק מהגיבוש של הפורום
)

PiterPenit

New member
אני רוצהההההה להיות אדומה ../images/Emo9.gif

ב'קשהההההה
ואת מתכתבת שאכלת את דרוש שלי?????.....

sh53

New member
מה אני אשמה שדרוש טעימה?../images/Emo132.gif

היא גם לא התנגדה שנאכל אותה, אז למה לא בעצם? קחי ביס, תראי כמה זה טעים.

*מסתובבת על הצד השני..*

אני טעימה לפחות...מממ,לא פייר שרק אתם תאכלו אותי,אפשר גם חתיכה? אני אוהבת רוטב אלף האיים אבל קטשופ גם נחמדית על בשר.

sh53

New member
אני חושבת שעכשיו את מוכנה לאכילה../images/Emo13.gif

יאלה בנים להתנפל על דרוש ולאכול אותה
אבל קודם לשלוח לה מסר, וכמה שיותר חביב ונחמד - יותר טוב.

sh53

New member
במיוחד ל- קלבר 1 - וכמובן גם לחברים

מאחר ואני מניחה שאתה גולש מפלאפון ולא יכול לראות קישורים בפורום, הקישור שהבאת לא כל כך עובד (אצלי לא עבד, אולי אצלכם עובד?), אז אני מביאה לך אותו פה. http://@pelephone.co.il/ לחברים: כאשר גולשים דרך מכשיר סלולארי, לפעמים הודעה משכפלת את עצמה כמה פעמים בפורום ואפילו יכולה להגיע למצב של 10 הודעות אותו דבר, ולכן בבקשה להיות סבלניים אם הפורום מוצף, כי זאת הצפה חיובית של חבר שרוצה להיות חבר בקהילת הפורום. כשאוכל להכנס לפורום, אני אמחק הודעות שנכנסו לפורום כמה פעמים ואז יהיה לכם נחמד ונעים בעיניים וכל הודעה תראו פעם אחת בלבד
שבת שלום לכולם

PiterPenit

New member
חח דרוש מותק ../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo32.gif

נחשי מה? אחותי התקשרה סוף סוף היום, והכל בסדר איתה, היא סיפרה לי איך היא, ואיך מתנהגים שם, היא אומרת לי " המפקדים צועקים עלינו אבל את רואה שהם מתים להתפוצץ מצחוק" הכל זה רק משחק וצריך לקחת את זה בקלות" וואי איזה מותק היא אני כ"כ אוהבת אותה, אני שמחה שלא קשה לה שם (טוב היא לא אמרה שקל לה, אבל בכל זאת
i'm happyyyyyyyyyyyyyyyyy

למעלה