,היי חבר'ה....

vashla

New member
ל- i 4 britney.../images/Emo186.gif

אני בת !!! המידע מלני שנתיים שלוש ממעריב לנוער. לגבי הכפיפות,אחרי חודש שבו עושים 30 כפיפות בטן,זה ממש לא קשה.

™baMba

New member
אליאור מנהל פורום../images/Emo70.gif

רק עכשיו יוצא לי לרשום את זה
הוא מנהל את פורום אריאל - 177
שיהיה לו בהצלחה

slave4brit

New member
משהו שלא כ"כ יעניין אתכם...

ג'סטין אמר בריאיון לאיזה שהוא עיתון שהסקס הראשון שלו לא היה עם בריטני.......ושהוא לא בתול כבר מגיל 15..... התגובה שלי: טווווווווווווווב

adis90

New member
גיייל 15../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

אלוהים..איזה חרמן (חָרַמֵן)

shiny eyes

New member
שלחו לי משהו מפחיד...

. שרשרת זו נכתבה על ידי אישה שגילה לא ידוע ומקור ההודעה הזו מונצואל , אם אינך מאמין אנא הקדש צומת לב למסופר בהמשך: גברת רוטמן קיבלה הודעה זו קראה אותה אך לא העבירה וכעבור 7 ימים מותה הגיע ואילו האדון ברגמן קיבל הודעה זו וקרא אותה והעביר אותה , אחרי 7 ימים זכה בלוטו ב39 מיליון דולר, העתיקו ושילחו ליותר מ29 אנשים

קיבלתי משהו יותר מפחיד..../images/Emo117.gif

my name is jenna..... i am 7 years old with black hair and red eyes. i have no nose or ears... i am dead. if you do not send this to 15 people in the next 5 minutes i will appear tonight by your bed with a knife and kill you.. this is no joke מפחיד נכון?!

didi14

New member
אתר חדש

אתר חדש לבריטני ספירס כדאי להיכנס. שמו JUST BRITNEY

shiran ryan

New member
הודעה חשובה מאד..

לכול מי שאוהבת את ג'סטין יש עליו ראיון ביס ערוץ 62.. פה ושם מראים את בריטנו'ש..

Let Me Be

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifצומי../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

עקב תקלה תכנית בראש המפיקה,
צומי
לא תשורשר הערב. אפ למישהו יש תלונות, בקשות, מכות, בעיטות, או כול סוג אחר של שמאל|
צומי
מוזמן בברכה לשלוח! ביי!

../images/Emo41.gif../images/Emo7.gifלמה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

גם יש שרב וגם אין
צומי*|
איזה יום נעל

TetiBETTY

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifצומי../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif לשלטון-../images/Emo47.gif

למעלה