החול.

xXx Lilo xXx

New member
שירי הלכה אחרי שהיא אמרה בכיתה..../images/Emo29.gif

"מה רוק עצמאות? לא לא ניראה לי" היא החלה כי חבר שלה וחברות שלה הלכו. אז אל תפני את זה אלי כי היא הלכה!@$#!@ זה למה לא הלכתי. כי הכרטיס שלי הוא למתחם, ואיכ למה לי להיות עם ערסים שתויים? ואני לא אוהבת יותר מחצי מהמוזיקות שם... :O

orw93

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo205.gif

לא היו שם ערסים. כולם היו פריקים אפלים וקשוחים. ויהלי ההומו היה שם!XD

שירני42

New member
יוווו יובל אהובי אני מאוהבת בבנאדם את לא

מבינה בכלל כמה **סגידהסגידה** תכלס באמת בטלנים יאלו שיזוזו שיעשו משהו עם עצמם כבר ים זמן לא הוציאו משהו :( אני לא מסופקת נכון לרגע זה חח

sweet shir

New member
חהחה יובל גם אמר את זה באולפן השקוף.

ראיתי את כל היום שידור הזה בשבילו XDDDD אביב משולם מוכשר!! הוא עשה את כמה כוכב מ-מ-ש יפה. :)

orw93

New member
נו כן../images/Emo205.gif

אבל הייתי בטוחה שהוא יעלה את גפן, וצעקנו גפן

orw93

New member
אני אמורה לדעת את זה?../images/Emo11.gif../images/Emo205.gif

Fall Out Liel

New member
אתמול עבדתי עד שלוש לפנות בוקר ~.~../images/Emo168.gif

כמה אנשים יש בראשון!! ומלא פרחות וערסים, חשבתי יש שם אנשים על רמה ><. וכמובן ישראלים, ביקשו הנחה, שניים בחמישים וכו', לא קולטים שזה לא שלי או של אבא שלי, ואני עובדת בזה >>. לפחות המשכורת מפצה על הכאב ראש הזה
. והיום הייתה יומולדת לנוני, בן שנה הבונבון

xXx Lilo xXx

New member
היית בראשון ולא אמרת :O?../images/Emo29.gif

או שאת גרה בראשון ואני סתומה XD ואכן, יש מלא ערסים ופרחות כאן

../images/Emo220.gifזה פשוט נוראי מה שהולך כאן.

ראשון זאת עיר הבירה של הפרחות והערסים...

Fall Out Liel

New member
חח לא, נסעתי רק לעבודה לשם..../images/Emo168.gif

בכל מקום יש פרחות וערסים, זו מחלה יותר גרועה משפעת החזירים הזו שיש עכשיו ~.~
לא ידעתי שאני נוסעת לראשון עד שעליתי למיניבוס שלוקח אותנו לשם לעבוד, כל פעם אני במקום אחר, פעמים קודמות הייתי בשוהם ורמת השרון [שגם שם יש פרחות וערסים מין הסתם
]. XD

sweet shir

New member
יום העצמאות היה אדיררD:

הלכנו עם חברה לפארק (שם יש את כל הפעילויות של יום העצמאות בעיר שלנו) באיזה 11... ושם פגשנו את כולם וסתם הסתובבנו ואכלנו וקנינו דברים מיותרים חח ופגשתי חברה שליייייי מהרצליה שבאה לרעננה כי שם בקושי היה את איציק הליצן XD ב2-3 התחילו ההופעות השוות של מוניקה סקס ומופע הארנבות של ד"ר קספר. היה חזקקקD: לא היה מאושר ממני שמוניקה התחילו את ההופעה עם שנים חסומות.D:: קצת מדכא שלא עשו את גשם חזק.. אבל אתגברXD בכלמקרההה~ אחרי ההופעות סתם הסתובבנו בפארק ובעיר בדרך חזור הביתה, והגעתי באיזה 6. :)

למעלה