החול.

מאיוש33

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo168.gif רוק עצמאות :] ../images/Emo72.gif

הופעות כושלות, היה כיף !!!! בוא נגיד שכל האמנים היו כ"כ גרועים השנה (אפילו האהובים עליי- איפה הילד ומוניקה סקס |סגידה|)...אבל זה לא הפריע כי נהנתי בטירוף, והיה מצחיק D: תקציר הערב: דרך מקורית ליצירת מרחב בתוך ההמון הצפוף ללא שימוש בפוגו,יובל מנדלסון
, לרוץ את כל כר הדשא כשמשמיעים את תראו אותי, בנים בכיתה ט', פגישת חברים שלא ראיתי שנים, התחרפנות בדרך הבייתה. P: ------------------------------------------ היום המורה לערבית אמרה שמותר לנו לשקר בבגרות בע"פ

Emergency Exit

New member
יום העצמאות? ../images/Emo104.gif

התחיל נוראי החלטנו לא ללכת לרוקצ כדי להיות עם החברות והכיתה בסוף חיפשנו את כולם ואו שניתקו לנו, או לא ענו, או שצילצלו פעם אחת ושכחו מקיומינו בכל מקרה החלטנו שיותר לא נשארים בנתניה בשביל אפחד ומי שרוצה יבוא איתנו לרוקצ היום היתה מריבה, החלטנו לא לדבר על מה שקרה ולהבליג ולא לכעוס אבל הן התחילו לדבר על זה ופרצה מריבה ועכשיו החברות הכי טובות מפולגות לשתי מחנות. חבל.. לאנורא, עד החתונה יעבור. אבל אתמול עשינו על האש והיה נחמד ואז הלכתי לחברה ועשינו מרתון 'סקס והעיר הגדולה' עם עוגיות צ'וקולדצ'יפס והיה כיף D:

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo117.gif../images/Emo169.gif../images/Emo170.gif../images/Emo167.gif@#%@../images/Emo29.gif

הוסיפו גם את של ל"ג בעומר#@
ויום העצמאות ^^^^^ ואם הייתי יכולה הייתי מוסיפה לסמילים של הקיץ - משהו שהורג יתושים XD

Sacred Lie

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

וואי להרבה עבר חרא ואז ביום רביעי היה כיף. לא נורא העיקר שזה עבר ! והתגעגעתי לגזוזזזזזזזזזזזזזז יאאיואיוא
@#@$@#$

Emergency Exit

New member
כנראה יש וירוס השנה שלא כיףף..../images/Emo204.gif

ביום העצמאות נקווה שבל''ג יהיה יותר טוב

xXx Lilo xXx

New member
הלכו לי כל התוכניות לל"ג בעומר ../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif

התכוונו לעשות על האש בים, אבל יש חוק שאוס להדליק מנגל על החוף (אינעל אחותם
)

xXx Lilo xXx

New member
אני בכלל בהתחלה הסתכלתי על התמונה ואני כזה:

"אעאעא מה?! לאאאא את מי הם ישחקווו?!?!" ואז אני קולטת כזה "סאונטראק" XDDDDDDDDDDDDDD

shaharory

New member
../images/Emo221.gif היום התחרפנתי כי

בשיעור מדעים שאלו את המורה על שפעת החזירים ואיך נדבקים ואז היא אמרה "זה מגפה כמו שהיה פעם את המגפה הספרדית..." פה איבדתי אותה. ואני כזה מסתכלת לכל עבר מחפשת אנשים שמכירים דמדומים וצועקת: "זה מה שאדוארד חלה בו!! זה מה שאדוארד חלה בו!!!!!" והמורה כזה "אע?"

YuvalSP

New member
חחחחחחחחח XDD ../images/Emo203.gif

היה איזה שיעור אצלנו שהמורה דיברה על מגפות שכולם נדבקו בהן..אז אמרתי שהיה גם את השפעת הספרדית XD ואף אחת מהבנות (ויש הרבה שאוהבות טווילייט) לא שמו לב!

למעלה