החול.

xXx Lilo xXx

New member
יאאאא איזה ערב היה אתמול ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

~זהורית חפירה
~ אז אתמול בערב, הדודים באו אלינו, וגם סבא וסבתא היו והיה ממש כיף ^^". אכלנו פסטה שאמא הכינה ובורקסים ועוד עוגות ועוגיות שהיו לקינוח ואז חברה שלי צלצלה אלי והייתי צריכה לצאת, והיתי מפוצצת אוכל XD בקיצור הערב שלי התחיל כשיצאתי עם אנשים לעיר, בהתחלה נפגשנו קרוב לבצפר ואז הלכנו עד ליקב ומשם ראינו תזיקוקים D: וזה היה מגניב ברמות. צילמתי מלא תמונות, אבל מלאמלאמלא תמונות וסירטונים של הזיקוקים וזה יצא ממש מגניב
. אחרי הזיקוקים החברה החליטו שבא להם לאכול אז התחלנו ללכת לכיוון של המסעדות וזה. (מסעדות עלק) והרוב קנו פלאפל XD אבל אני ועוד כמה קנינו גלידה ואיזה אידיוט אחד אמר לי כזה "קחי 5 שקל אם תמרחי עליו את הגלידה שלך" ואני כזה "אהמ לא" ואז ידיד שלי כזה "אני מבין אותך, היא עלתה לך 15 שקל והוא נותן לך רק 5" XDDDD אח"כ כמה מאיתנו התפצלו והמשיכו ליוגארט או מה שזה וחלקנו ישבנו במקום שחלק ממנו היה עם קצף וחלק לא XD וזה היה כזה מצחיק. כל הערב הייתי מסטולה לגמרי וצחקנו כמו מטורפים ברחוב. הסתובבנו בערך עד 12 וחצי בלילה ואז אמרנו שנפרוש כי כבר היינו מחוקים לחלוטין (לפחות אני) והלכנו לחברה שלי הביתה בדרך איבדנו כמה אנשים XD כל הדרך אליה דיברתי שטויות ואז כשהיינו אצלה ראינו את המופע של רועי לוי ונקרענו מצחוק ואז ראינו את היפנים האלו שמשחקים עם המרשמלו ביוטיוב XD ואז כבר חזרתי הביתה, זה היה בערך באיזה 2 ומשהו בלילה, ואז כשהייתי בבית אחותי אפילו לא חזרה :O אז חיכיתי שהיא תחזור והלכתי לישון באיזה 3 וחצי
והיה ערב כזה טובבבבבבב@#$@!
היום עשינו על האש
והיה טעיםםםםם O_O" ועכשיו לא אוכלים חודש XD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ציטוטים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ חברה שלי: "ליאת אולי די כבר עם הנסטי" אני: "אבל לא שתיתי נסטי... זה היה קקטוס!" XDDDDD קקטוס וסברס זה אותו הדבר, רדו ממני, היה לילה ואני גם ככה מחוקה בערבים XD ידיד שלי: "מכירה תבדיחה על הפיצה?" אני לחברה שלי: "יאיי פיצההההה יאייי" ידיד שלי: "לא זה... פיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצהפיצה" אני וחברה שלי מסתכלות עליו O_O" אני: "טוב הילד רוצה פיצה בואו נקנה לו פיצה XD" ~זיקוקים ברקע~ *חברה שלי מתחילה לצרוח* ידיד שלי: "אביבה מה יש לך? כולה זיקוקים" אני: "כניראה פעם ראשונה שלה" ידיד שלי מסתכל עליה והיא ממשיכה לצרוח XD זה היה כזה הזויייי XDDDDD טוב חפרתי.
~הלכתי ללמוד לספרות XD~

shaharory

New member
../images/Emo221.gif מכירים "לוני טונס- חוזרים לאקשן"?

זה אחד הסרטים הגאוניים!!! אתמול ראיתי את זה וזה היה מוכר לי, כאילו כבר ראיתי את זה פעם. אבל זה היה עם הקבוצה מהשמו"צ והילד שהביא את זה הוא ממש חכם חח ואז הוא הסביר לנו כל מיני דברים שיש בסרט שהם בדיחות פנימיות של סדרות וסרטים אחרים ודברים ממש מתוחכמים שלא רואים על פני השטח וזה הדהים אותי! :O נגיד, יש איזה קטע שהם נוסעים באוטו ונתקעים בדברים ואז יש לבאגס באני חזייה על הראש וזה נראה כמו האוזניים של מיקי מאוס! מי היה כזה חכם כדי לחשוב על זה?? וגם יש שם כל מיני חייזרים וחייזר אחד הוא מד"ר הו! לא שאני רואה אבל זה ממש מגניב! ויש את ברנדן פרייזר, והוא משחק איש פעלולים ואז הוא אומר כזה: ראית המומיה? אני מופיע יותר מברנדן פרייזר בסרט הזה! חח זה קרע אותי. קיצר מומלץ מאוד! זה גם עם ג'ינה אלפמן שהיא זאת מהסרט על הרבי והכומר שהם חברים הכי טובים עם אדוארד נורטון ובן סטילר (
), שכחתי איך קוראים לסרט. אז קיצר, סרט ממש טוב ונראה לי שאפשר לראות אותו הרבה מאוד פעמים והבין דברים חדשים. נגיד אני לא חושבת שמתי שראיתי את זה פעם ראשונה ידעתי מי זה ברנדן... או שאקמי זה חברה אמיתית

אני מכירה ומסכימה בכל מילה!

גם אני לא ידעתי מי זה ברנדון [שאגב, משחק גם במומיה, וגם ב"לב של דיו" שבכללי זה סרט וספר מומלץ P:], ועד עכשיו לא ידעתי שאקמי זאת חברה אמיתית! באמת?! איזה מגניב! יש שם הרבה שחקנים שאחרי הסרט אני רואה אותם בסרטים [שהם צילמו אפילו לפני לוני טונס...] ואני נזכרת בהם משם... כמו למשל, ברנדון, וגם סטיב! שהוא פשוט קורע אותי כל פעם מחדש בסרט הזה, עם ההליכה והפאה, יוווו~.~ הקיצר, סרט מומלץ D:

shaharory

New member
../images/Emo221.gif קניתי את הסרט!!!! D:

הו פיטר פצ'ינלי, מתי תספיק להדהים אותי בחתיכותך? נתקע לי במוח האימאג' שלו מופיע בפעם הראשונה בסרט כי בפארודיה אחת ביו טיוב שדובבו את הסרט אז בקטע הזה עשו שהוא אומר IM SEXY!! זה אחד הקורעים חחח

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifחחחח../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

קרה גם לי! פאק החיוך שלו בקטע הזה פשוט כ"כ מתאים

shaharory

New member
../images/Emo221.gif חח ראיתי עכשיו את הסרט

ועשיתי דיבוב לדמויות כמו בפארודיה שראיתי חחח ודיקלמתי את כל הסרט בלי קשר P: אוף אבל אני לא ממליצה לכם לקנות מישראל, עשו צמצום לתוספות!! יש רק מאוחרי הקלעים ובקרוב. והתפריט שלו נראה כאילו זה מטירה.. הנה הפרודיה דרך אגב, הכי קורעת שראיתי! http://www.youtube.com/watch?v=N86yLWgm01g

Emergency Exit

New member
חיחי, ראיתי ת'סרט הזה אולי 100 פעם.../images/Emo204.gif

ואויייייייי הסרט עם הרבי והכומר.... איך אהבתי אותו נו איך קוראים לו.. 'לשמור אמונים' נראליD:

דינדש

New member
וואו שנים לא ראיתי ת'סרט הזה!

אני צריכה לראות אותו באיזה שהוא שלב שוב...

שירני42

New member
היה בנזונה אתמול DDDDD:

אז ככה: חברה שלי ואני נסענו לפארק הגדול בפ"ת והגענו מורעבות אז קנינו מגש פיצה מדומינוס וטחנו אותו לבד והיה כזה שווה חח ההופעה הראשונה הייתה של ריטה ופסדר היה חמוד כזה היא מדהימה אין מה להגיד אבל אזזזזזזז....המלך, הגדול מכולם, שליט היקום
עברי לידר!!!!!! חמוד שליייייייי איזה תותח הבנאדם הזה!! אני כולי משתגעת קופצת מה לא היה כזה ענקקק והבנאדם כזה שרוט הוא נראלי עלה חצי שיכור על הבמה אתם קולטים אותו יד אחת עם המיקרופון ויש שניה בקבוק בירה והוא שותה בין לבין חח XD ואחריו הופיעה הלהקה הכי טובה שקיימת--------טאטאטדאאאאםםםם------היהודים!!!!! אין עליהם פשוט אין אין אין אין קיצר גם שם השתגענו והיה מדהים בהחלט. אח"כ בעצב רב וביגון קודר נגמרו ההופעות [בסביבות השעה 3 וחצי] והאוטובס הראשון היה רק בשבע וחצי בבוקר [!!!] אז חברה שלי ואני עשינו שטויות חח וואי היה כזה..הזוי [?] בערך בארבע הלכנו לפיצוציה וקנינו 2 חבליות של ערגליות שוקולד וטחנו חבילה כמו איזה פרות חחח ובסביבות השעה 5 וחצי מישהו בן איזה 27 הטריד אותנו בתחנה הוא כזה עושה לי "את צריכה גבר שיאהב אותך שיספק אותך" ואני כולי וואט דה פאקקק?! ואני רואה שהוא לא מרפה אז אני אומרת לו את ההכי צפוי 'יש לי חבר' והוא מתווכח איתי 'אין לך חבר אין לך חבר' ואז הוא השתכנע אז הוא עושה 'חבר זה לא קיר שאי אפשר לשבור בפטיש' o_O איככ בבון ערס דוחה אז הוא עושה לי בת כמה את אני אומרת לו 12 אז הוא אומר "למה את משקרת לי? אני לא אוהב שמשקרים לי. מה את חושבת שבגלל שאני יפה אני טיפש?" ואני מתפוצצת מצחוק כי הבנאדם נראה כמו הצרות שלי..אין יותר מכוער ממנו D: ושתבינו שהוא היה רציני הוא התכוון לכל מילה בקיצור חוץ מהקטע עם המטרידן היה כלכך שווה וואי אין דברים כאלה ועד שהאוטובוס הגיע בסוף חזרתי הביתה ב-8 בבוקר ואז הלכתי לישון וקמתי כעבור 8 שעות בארבע בצהריים מה שאומר שאין סיכוי שאני הולכת לישון היום סליחה על החפירה הייתי חייבת! מקווה שהיה לכם יום עצמאות טו-אוב. יאלה עוד מעט ל"ג :)

xXx Lilo xXx

New member
XDDDD../images/Emo29.gif

ערסים היא הסיברה היחידה למה יש לי תרסיס פילפל תמיד בתיק ומצית

Emergency Exit

New member
יואו עברי היה גםפ בנתניהD:../images/Emo204.gif

וגם ריטה אבל למי אכפת ממנה
קיצר לא נהנתי בעצמאות אבל בגלל עברי היה לי טיפטיפה נחמד עוד איכשהוא מחוץ לבית
אני פשוט מתה על החמודי הזההההה

orw93

New member
אעאע היה רוקצ כזה טווב!../images/Emo205.gif

וואי זה יצא חופר חח הגעתי והתבאסתי שכל מי שרציתי לפגוש שם הבריז *אהמליאתאהמ* ואז פגשתי אנשים שאני מכירה ועבר לי
והיה אריק ברמן בלאכס והמושבה, והלכתי לפגוש חברה שלי שלא ראיתי שנה והלכנו לאיבוד והיה מצחיק. ואז היה מוניקה סקס וטיפסנו על הגדרות כל ההופעה והיה אדיר. יהלי סובול מלך ברמות שאין דברים כאלה (חוץ מיובל מנדלסון כמובן
). השומרים לא עשו כלום ואז איזה אחת זונה באה החזירה את הברזנט והעיפה אותנו
אז זזנו הצידה והיינו שורה שנייה ונשארנו שם כל ההופעות. ואז היה איפה הילד שהיה חלש ביותר כי לא הכרתי שום שיר חוץ משיר אחד, ואז עלו הגדולים מכולם שייגעצ. הם התחילו בפקיד אפרורי והייתי בשוק. ואז יובל התחיל לדבר שטויות חח היו לי דמעות בעיניים "יש לי 2 בשורות. במה להתחיל בטובה או בפחות טובה? אז אני אתחיל בפחות טובה. אין לנו שומדבר חדש בגלל שאנחנו חבורה של בטלנים! שנה ישבנו על התחת ולא עשינו כלום!" XD והיה קטע שהוא כזה "אני רוצה לשכב פה עם כווווווווולם!! עם כל אחד ואחת מכם אני רוצה לשכב!!!" כפרעליו
הוא היה אדיר וההופעה שלהם היתה הכי טובה. ואז היה עברי שאכזב, הוא כולו "אני רוצה להזמין אומן מוכשר...אביב.."ואני צועקת גפן ואז הוא העלה איזה אביב משולם כזה
ויוני בלוך גם היה איכ בהופעה שלו הלכתי לנוח. ואז אביב
והמלמה
וואי איך צחקנו על הבגדים שלו וקספר@#! הם לא שרו שמלה אדומה
אבל הם שרו קומיקאים אעא@# ובמרצדס בנד פרשנוXD בקיצור היה מעולה ושנה הבאה עוד פעםD:

xXx Lilo xXx

New member
לא הברזתי לך XD../images/Emo29.gif

אמרתי לך מראש שאני לא באה. אבל היי. אני שמחה שנהנת. אגב, מה שיובל אמר. אם הוא רק היה מנסה הייתי מוציאה עליו את התרסיס פילפל
(עלק אסור להכניס שתייה למתחם, אני רואה שכול הזמרים היו שתויים גם ככה.)

orw93

New member
בטח שכן../images/Emo205.gif

אפילו שירי באה#$ חחח רק הוא. הוא עומד על הבמה עם בקבוק בירה ביד ומדבר ואת רואה את המתופף מאחורה לא יודע איפה לקבור את עצמו והשומרים אומרים אחד לשני לחתוך לחתוךXD אנשים השיגו צמידים למתחם של ה17 פלוס בשניות. כולם שם היו מסטולים מהתחת זה היה אחד המצחיקיםXD

למעלה