אעאע היה רוקצ כזה טווב!../images/Emo205.gif
וואי זה יצא חופר חח הגעתי והתבאסתי שכל מי שרציתי לפגוש שם הבריז *אהמליאתאהמ* ואז פגשתי אנשים שאני מכירה ועבר לי
והיה אריק ברמן בלאכס והמושבה, והלכתי לפגוש חברה שלי שלא ראיתי שנה והלכנו לאיבוד והיה מצחיק. ואז היה מוניקה סקס וטיפסנו על הגדרות כל ההופעה והיה אדיר. יהלי סובול מלך ברמות שאין דברים כאלה (חוץ מיובל מנדלסון כמובן
). השומרים לא עשו כלום ואז איזה אחת זונה באה החזירה את הברזנט והעיפה אותנו
אז זזנו הצידה והיינו שורה שנייה ונשארנו שם כל ההופעות. ואז היה איפה הילד שהיה חלש ביותר כי לא הכרתי שום שיר חוץ משיר אחד, ואז עלו הגדולים מכולם
שייגעצ. הם התחילו בפקיד אפרורי והייתי בשוק. ואז יובל התחיל לדבר שטויות חח היו לי דמעות בעיניים "יש לי 2 בשורות. במה להתחיל בטובה או בפחות טובה? אז אני אתחיל בפחות טובה. אין לנו שומדבר חדש בגלל שאנחנו חבורה של בטלנים! שנה ישבנו על התחת ולא עשינו כלום!" XD והיה קטע שהוא כזה "אני רוצה לשכב פה עם כווווווווולם!! עם כל אחד ואחת מכם אני רוצה לשכב!!!" כפרעליו
הוא היה אדיר וההופעה שלהם היתה הכי טובה. ואז היה עברי שאכזב, הוא כולו "אני רוצה להזמין אומן מוכשר...אביב.."ואני צועקת גפן ואז הוא העלה איזה אביב משולם כזה
ויוני בלוך גם היה איכ בהופעה שלו הלכתי לנוח. ואז אביב
והמלמה
וואי איך צחקנו על הבגדים שלו וקספר@#! הם לא שרו שמלה אדומה
אבל הם שרו קומיקאים אעא@# ובמרצדס בנד פרשנוXD בקיצור היה מעולה ושנה הבאה עוד פעםD: