הודעה

../images/Emo45.gif הרבה יותר ממה שקראתם..

והרבה יותר ממה שניתן לקרוא היום וגם נמצא במסרים פרטיים. אם לאמר את האמת, אני לא מצא טעם לדון בכך עוד.. אני מודה על התמיכה ועל ההבנה :)

pegasoos

New member
אם כבר מנהל יכול לאיים על הגולש

למשל שיחסום אותו. גולש לא יכול לאיים על מנהל, אין לו את הכלים לעשות את זה, רק למנהל יש את הכלים לאיים על מישהו ולא ההיפך. ההוכחה הכי טובה לכך היא שממתיק נחסם ולא כותב נחסם ונגד ממתיק מוגשת תביעה ולא נגד כותב, אז איך בדיוק מתיישבת הטענה שלך עם כל זה?

אשרת

New member
מה הקשר?

אם מנהל מאיים על גולש בחסימה שלא בצדק, הגולש יכול ללכת ולכתוב נגדו תלונה בפורום משוב, ולדאוג באותה הזדמנות גם לגבות את הטענות שלו. סליחה? אני יכולה לומר לך, שעלי אישית איימו במסרים הפרטים בתביעה מגוכחת לחלוטין. גולשי שינוי הוותיקים מכירים ודאי את השם "אפרי הלפרין". שים לב, תביעה, לא חסימה, תביעה בגין הוצאת דיבה. אותו אחד חטף בן מהאתר, משום שהאיומים שלו היו איומי סרק. אה.. וכמובן היה פה עוד גולש שדרש את פרטיואת פרטי גרשון17. נו? אתה רואה, מאיימים עלי, אני לא איימתי על איש במשפט דיבה. וזה שמישהו נחסם מהפורומים לא מהווה שום אינטדקציה לזכאות שלו. אני משערת ש"אני כותב" נתן לו אין ספור הזדמנויות לחזור בו מדבריו. ואני יודעת שממתיק סוד יכול להיות עקשן לא קטן
אז מגיע לו ח"ח על זה שהוא עומד על עקרונותיו , אבל לפעמים צריך להיות חכם ולא בהכרח צודק.

אשרת

New member
הבנתי שהוא קבל 'באן' מכלל האתר.

כמו שהיה עם 'מטרניך' בזמנו...

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

כי יכול להיות שהוא מטריד את "אני כותב" במסרים הפרטיים? להנהלת הפורום יש גישה למערכת המסרים של הכותבים. אני משערת שכל אחד מהם טרח להביא בפני ההנהלה הוכחות וכו'. תפוז באמת לא ממהרים לתת 'באנים', וגם אם נותנים, אז בדרך כלל זה לא לאורך זמן.

לא משכנע

יש כאן ניצול לרעה של כוח על מנת לסתום את הפה של ממתיק סוד. הטענה כי יש כאן תביעה על הוצאת שם רע, אינה תופסת כאשר מדובר בשמות פיקטיביים וכאן אני מסכים עם אמורסו. לא רק זאת אלא גם אם הייתה תופסת, מה קרה לעיקרון כי אדם חף מפשע עד אשר הוכח כי הוא אשם? אם נקבל שיטה זו כל מנהל פורום שדעה זו או אחרת לא תמצא חן בעיניו יוכל לחסום כותבים בטענות לא מוכחות. שיטות אלו מוכרות לנו היטב. מנהל פורום קדימה כלל לא מוכיח דבר אלא טוען דברים מופשטים ומאחר ואנו יודעי היטב מה ממתיק סוד כותב, וכי הוא אדם בעל עקרונות, מי שצריך להתנצל ולפעול מייד כדי להסיר את החסימה הוא אדם אחד בלבד והוא מנהל פורום קדימה. אני שוב חוזר על הצעתי לכתוב מכתב קולקטיבי של אנשים מכל הקשת הפוליטית ולדרוש להפסיק את החסימה של דעות לגיטמיות( לא גזעניות, לא פוגעות אישית) שאינן מוצאות חן בעיני מנהלים פורמים.

אז פספסת את התוכן, לצערי -

מדובר בהודעות גזעניות! והודעות אשר פוגעות אישית! בדיוק כאלה שאתה מתנגד להן :) וכל הודעה כזאת שמורה בתוך מערכת תפוז ומערכת המסרים.

עברתי על חילופי דברים עם ממתיק סוד

והתמונה ברורה וניתן לראות אותה שלום לכולם :) ו אני כותב ו 19:02 | 26/02/06 למען דיון עניני ופורה - הרי כולנו, בסופו של דבר, בוחרים למען המדינה ב29 למרץ, לא משנה איזה פתק בחרנו לשים בקלפי.. רציתי לקבל ממכם, תומכי מפלגת העבודה, עובדות התומכות בהצבעה למפלגה. לא תעמולת נגד.. לא השערות והבטחות.. עובדות של עשייה מוכחת. על מנת שכל אזרח, הגיוני ושפוי, יעשה את הבחירה הנכונה, לדעתו. אני אתחיל במאמר אחד, המסכם חלק מעשיית חברי מפלגת קדימה ובהמשך אוסיף עוד תכנים, לבקשתכם. שיהיה לנו אחלה של דיון.. ומי יתן - והמדינה תנצח ! המאמר המצורף מכיל קישורים רבים.. קריאה מהנה :) כתובות אינטרנט נילוות: למאמר האוטו-גרף שלי במוסך.. עימכם הסליחה. מנהל פורום מפלגת קדימה (345) הוספת תגובה בחלון נפרד ◄ • הייתי שמח אפילו..ו אני כותב ו 21:27 | 26/02/06 לעובדה אחת, בבקשה... :) אני יודע כי יש כאלה - אתם מוזמנים ! האוטו-גרף שלי במוסך.. עימכם הסליחה. מנהל פורום מפלגת קדימה (345) • ראינו מה אתה עושה למי שנכנס לפורוםו ממתיק סוד1 ו 21:31 | 26/02/06 שלך ואינו מצביע לקדימה, או מציין חס וחלילה עובדות לגבי השחיתות והגזענות של החברים במפלגה שלכם, אתה פשוט סותם לו את הפה באמצעות חסימה, כך שתודה אבל לא תודה, אנחנו מוותרים על ה"תענוג". פרץ, כי הגיע הזמן למנהיג חברתי אמיתי! האם על חילופי דברים אלו יכול מנהל פורום לחסום א ממתיק סוד ולא ר בפוורם של קדימה, אלא בפורום של העבודה? האם קדימה היא המנהלת של אתר העבודה? שוב פונה אני למנהל אתר קדימה, פנה אל עורכי תפוז ובקש מהם להוריד את החסימה.

יש עוד עשרות הודעות, ידידי :)

רובן נמחקו.. חלקן במסרים אישיים.. הרבה מהן גם לא בפורום הזה. אשאל אותך שאלה.. איך אתה היית נוהג אם היה בוחר אדם להשמיץ, להכפיש ולהסית נגדך בפורומים השונים. האם היית מסכים לך?

pegasoos

New member
כותב אולי תפתור לנו את התעלומה?

איך זה ששרשור שלם שפתחת בפורום שלך אודות חסימתו של ידידנו ממתיק נעלם?

אני מחקתי אותו -

לא חשבתי לנכון להמשיך את הדיון כאשר אין לו את היכולת להגיב. בדיוק בשל כך פתחתי כאן את השרשור הספציפי עם כתובת המייל במטרה לשוחח איתו טרם הגענו להליכים משפטיים. אני עומד על זכותו לאמר לי מדוע נהג כך..

אתה צוחק

הרי יש כאן אנשים שעושים זאת יום יום ולהוציא מקרים מאוד קיצוניים, אני לא מגיב. אני מתנגד לכך שאנשי מרזל יכתבו באתר משום שזה עלבון שבאתר של מפלג העבודה יכתבו תומכי טרורו פשיסטי, אולם אני מגן על זכותו של כל אדם ללא קשר להשקפת עולמו לכתוב באתר, חוץ מאשר לאנשי כ"ך לזרמיהם.

pegasoos

New member
אני קורא לעצומה להחזרת ממתיק ../images/Emo70.gif

אסור שסתימת הפיות הזאת מצד קדימה תעבור בשקט לסדר היום.
בנוסף אני חושב שיש ליידע גם את התקשורת על מה שקורה בפורומים של תפוז.

אשרת

New member
"אני כותב" צריך להוכיח את הטענות

שלו בבית המשפט. ולהזכיך, אתה לא יודע מה נאמר במסרים הפרטיים ובמיילים, נכון? אז כיצד אתה יכול להחליט שהיתה פה סתימת פיות?

guyulmer

New member
לא מעניין אותנו

המסרים הפרטיים הם עניין של ממתיקסוד ושל אני כותב. אין בהם הוצאת דיבה מאחר והם פרטיים ולא מופנים לאף אחד אחר. בנתיים, מההתבטאויות שעברתי עליהן - אין שום עניין בחסימת ממתיקסוד וכל מה שנאמר על ידו בפורומים הוא לגיטימי ובגבול המותר. אנחנו לא במשטר קומוניסטי (עם כל הכבוד לקומוניסטים פה) ולכן חובת ההוכחה היא על המאשים. נכון לעכשיו אני כותב לא הביא שום ראייה ("הכל בהודעות שמורות, פרטיות, מגובות וכו'") שאכן היתה סיבה מוצדקת לחסום את ממתיקסוד. במידה והוא לא יציג סיבה הגיונית בקרוב, אני מוצא מקום להתלונן עליו בהנהלת הפורומים.

למעלה