עברתי על חילופי דברים עם ממתיק סוד
והתמונה ברורה וניתן לראות אותה שלום לכולם

ו אני כותב ו 19:02 | 26/02/06 למען דיון עניני ופורה - הרי כולנו, בסופו של דבר, בוחרים למען המדינה ב29 למרץ, לא משנה איזה פתק בחרנו לשים בקלפי.. רציתי לקבל ממכם, תומכי מפלגת העבודה, עובדות התומכות בהצבעה למפלגה. לא תעמולת נגד.. לא השערות והבטחות.. עובדות של עשייה מוכחת. על מנת שכל אזרח, הגיוני ושפוי, יעשה את הבחירה הנכונה, לדעתו. אני אתחיל במאמר אחד, המסכם חלק מעשיית חברי מפלגת קדימה ובהמשך אוסיף עוד תכנים, לבקשתכם. שיהיה לנו אחלה של דיון.. ומי יתן - והמדינה תנצח ! המאמר המצורף מכיל קישורים רבים.. קריאה מהנה

כתובות אינטרנט נילוות: למאמר האוטו-גרף שלי במוסך.. עימכם הסליחה. מנהל פורום מפלגת קדימה (345) הוספת תגובה בחלון נפרד ◄ • הייתי שמח אפילו..ו אני כותב ו 21:27 | 26/02/06 לעובדה אחת, בבקשה...

אני יודע כי יש כאלה - אתם מוזמנים ! האוטו-גרף שלי במוסך.. עימכם הסליחה. מנהל פורום מפלגת קדימה (345) • ראינו מה אתה עושה למי שנכנס לפורוםו ממתיק סוד1 ו 21:31 | 26/02/06 שלך ואינו מצביע לקדימה, או מציין חס וחלילה עובדות לגבי השחיתות והגזענות של החברים במפלגה שלכם, אתה פשוט סותם לו את הפה באמצעות חסימה, כך שתודה אבל לא תודה, אנחנו מוותרים על ה"תענוג". פרץ, כי הגיע הזמן למנהיג חברתי אמיתי! האם על חילופי דברים אלו יכול מנהל פורום לחסום א ממתיק סוד ולא ר בפוורם של קדימה, אלא בפורום של העבודה? האם קדימה היא המנהלת של אתר העבודה? שוב פונה אני למנהל אתר קדימה, פנה אל עורכי תפוז ובקש מהם להוריד את החסימה.