הודעה

../images/Emo32.gif הודעה ../images/Emo124.gif

ממתיק סוד1 שלח לי בדואר אלקטרוני הודעה על כך שהוא נחסם הבוקר בכל הפורומים של תפוז. סיבת החסימה לטענתו היא כי דיבר על מנהל הפורום של קדימה. אין לי מושג למה הוא שלח דווקא לי את ההודעה על כך שהוא נחסם, אך אני משער שבגלל שהוא לא יכל לשלוח מסרים באמצעות מערכת המסרים של תפוז ולי יש הפניה לדואר אלקטרוני. ממתיק ביקש ממני להודיע לכולכם שהוא נחסם הבוקר ממערך הפורומים של תפוז ושהוא מנסה לשוב על ידי פניה להנהלת הפורומים שחסמה אותו לטענתו על לא עוול בכפו. זה כל מה שאני יודע בינתיים. אל תשאלו אותי יותר מזה כי זה כל מה שהוא כתב לי. אני מקווה שייעשה הצדק וממתיק ישוב אלינו בהקדם, כי הוא היה אחד הגולשים היותר מוערכים בעיני.

יש לעשות דבר פשוט

לפנות ולבקש מהנהלת הפורמים לאפשר לו לכתוב, שכן דברים הרבה יותר קשים אחרים כותבים ואין מפריע להם. הוא מילטנט של מפלגת העבודה והוא כותב לפי קו זה. גם אם זה לא מוצא חן בעיני מישהו אין זו סיבה לחסום אותו בכל האתרים.

../images/Emo13.gif יכול להיות , ובכל זאת

אפשר לחסום אותו לפורומים פוליטיים וכ"ו , אבל מה לגבי פורום מוזיקה למשל או משהו כזה? הוא יכול לגרום שם נזק ? וסתם מסקרנות ( ואני מניח שאת יודעת יותר מאיתנו ) מה הוא עשה ? עד כדי כך חמור ?

pegasoos

New member
למישהו כאן עלה השתן למוח ../images/Emo12.gif

מישהו בדק את הנטיות הפוליטיות של חברי הנהלת הפורומים? כי יש לי הרגשה שלא לחינם אנחנו רואים את כל שלל הפרסומות לקדימה בכל הפורומים של תפוז כולל בפורום הזה...

אני חושב שכדאי

לכל אלו המבקשים להגן על זכות הביטוי של חברי ותומכי העבודה וכל אלו שזכויות דמוקרטיות יקרות להם , בין אם הם תומכי המפלגה או לאו, לכתוב יחד פטיציה שתופנה להנהלת האתר ובה נדרוש את שינוי ההחלטה ובדיקה של מה הניע את התלונה. אם נאפשר לסתום את הפה לממתיק סוד, מחר רק תומכי קדימה יורשו לכתוב, ובסוף רק תומכי מרזל, המרגישים עתה מספיק בטוחים שיגנו עליהם שהם כותבים באתר מבלי מפריע. אפשר כמובן להעלות הצעות נוספות כמו פנייה של ח"כ, ועוד. זכות הביטוי לא רק לתומכי הממשלה!

pegasoos

New member
על פי מה שהבנתי הוגשה נגדו תביעה

זה מה שכתוב בפורום קדימה.

אשרת

New member
אתה יודע בכלל על מה מדובר?

אולי ממתיק סוד מאיים על "אני כותב" במסרים הפרטיים? אולי ממתיק סוד מוציא את דיבתו של "אני כותב" במסרים הפרטיים וברחי הפורומים השונים? מישהו מכם יודע בכלל מה היה במסרים שהם החליפו על מנת לצאת בהצהרות של 'סתימת פיות' של תפוז אנשים או משהו כזה? למה שלא תתנו להנהלה, לאני כותב ולממתיק סוד לפתור את הדברים בניהם?

pegasoos

New member
אני זוכר שממתיק הגן עליך בפורום הזה

מעולם לא הבנתי למה הוא יצא להגנתך כשכתבו שאת רוצה לפגוע במפלגת העבודה, אבל אם כבר, זאת התודה שאת גומלת לו על זה שהוא יצא להגנתך? ממתיק בסך הכל כינה את כותב שקרן, כותב לא יכל לסבול את זה והחליט לתבוע אותו, אז אל תעשי מזה משהו שלא קיים במציאות.

אשרת

New member
תאמין לי ...

שאני הגנתי על ממתיק סוד, לא פעם ולא פעמים. אגב, אתה קראת את ההתכתוביות בין השניים?

pegasoos

New member
כן קראתי

ואני לא מוצא שום דבר יוצא דופן בהתכתבויות ביניהם. שניהם ממפלגות שונות והגיוני ששניהם לא יסכימו אחד עם השני, דווקא מנהל שיש לו הרבה יותר כוח וסמכויות מגולש רגיל, צריך לבוא לקראת הגולש ולא ההיפך. אבל במקרה של ממתיק הוא תמיד יצא נגד סתימת פיות ונגד אנשים שהוא חשב שנעשה להם עוול, הוא מעולם לא הסתיר את דעותיו הפוליטיות והחברתיות והוא כנראה ישלם על כך ביוקר. צר לי מאוד שכך מנהלת המדינה שלנו, אבל אני טוען כבר זמן רב שמדינת ישראל הפסיקה להיות דמוקרטית, והמקרה של ממתיק רק מוכיח את זה.

אשרת

New member
במסרים הפרטיים...

לא על גבי הפורום. נכון, למנהל יש יותר סמכויות, ולכן המנהל גם חשוף ליותר ניבולי פה. וזה שאנחנו מנהלים, זה לא אומר שאין לנו את הזכות לשם טוב, ולכך שלא יפיצו עלינו שקרים על ימין ועל שמאל, וזה שיאיימו עלינו בצורה כזאת או אחרת. אני משערת שאם "אני כותב" החליט לעשות את המעשה הזה ותפוז חסמו אותו, אזי יש יותר ממה שקוראים על גבי הפורומים.

למעלה