../images/Emo32.gif גדנ"ע
שבוע אימון התנסות לפני קצת יותר משעה חזרתי מהגדנ"ע אותה עוברים הרבה מתלמידי כיתה י"א במדינתינו. ביליתי 5 ימים בבסיס צבאי, עם מדים, מפקדים, חדר אוכל וכל היוצא בזאת. יצאתי עם גישה מאוד חיובית, מלאת מוטיבציה, וחזרתי מאוכזבת. ולא, לא בגלל הפעילויות, ולא בגלל המפקדים. אלא בגלל הצוות שלי. איך שהגענו לבסיס חילקו אותנו באקראי ל-9 צוותים. כמובן שהפרידו אותי מכל החברות שלי, ואם זה לא מספיק, תקעו אותי בצוות בו יש את 3 הפרחות הכי פרחות בשכבה (
) וסליחה על ההכללות. זה פשוט היה ככה. הן עשו רק בעיות, ללא הפסקה. לא הגיעו למסדרים, לא יצאו לשום פעילות, איחרו קבוע, סירבו לבצע פקודות וכדומה. בעקבות ההתנהגות שלהן שאר הצוות היה בעיכוב, ובגלל זה הפסדנו המון שיעורים, תכנים ופעילויות. אם הפרחות לא הספיקו, היו בצוות גם בנות שהן לא פרחות, אולי אפילו גרועות יותר. הן מסוג הבנות האלו שתופסות מעצמן, שבטוחות שכל העולם חייב להם משהו, שהן יכולות להתנהג ולדבר לכולם איך שבא להם, בהתנשאות. הן התייחסו אליי כמו לזבל. בעצם, כמו לאוויר. שאלתי משהו, אף אחת לא התייחסה אליי, הן רק התלוננו כל היום על כמה קשה, קר, וכו'. התסכלו עליי מלמעלה, והרגשתי ממש ממש לא רצוייה בצוות. הגעתי לרמות של ייאוש שלא פעם בכיתי, כי ממש הייתי חסרת אונים ומתוסכלת. חברה הכי טובה שלי (שפעם סיפרתי עליה-לצורך העניין-שמה הוא ב') הייתה בצוות עם החברות של הבנות הסנוביות האלה, והתחברה איתן ממש. היא בן אדם שרואה את הכל ורוד וטוב, כולם נחמדים והחיים אצלה מאושרים. היא לא מסוגלת (או רוצה) לראות את הצביעות והגועל שיש מהבנות האלה, וזה עוד הטריף אותי יותר. הפעילויות עצמן היו רובן נהדרות, מזה באמת נהניתי. היה לנו מטווח וקלעתי 7 פעמים מתוך 11 *גאה בעצמי*
בעקרון זהו. עכשיו אני בבית, ואין כמו הבית. פעם שנאתי את הכיתה שלי, אבל אחרי שראיתי מה זה בנות מכיתה אחרת, אני מבינה שהכיתה שלי מורכבת מחבורה של מלאכים
הייתי שמחה אם מישהו יגיב על הכל, במיוחד על העניין הזה של חברה שלי שלא קולטת כמה כלבה הבחורה שהיא התחברה איתה. ואל תגידו לי בבקשה שהיא תבין עם הזמן, כי היא לא. היא פשוט לא רואה דברים כאלה. לא ראתה, לא רואה ולעולם לא תראה
שבוע אימון התנסות לפני קצת יותר משעה חזרתי מהגדנ"ע אותה עוברים הרבה מתלמידי כיתה י"א במדינתינו. ביליתי 5 ימים בבסיס צבאי, עם מדים, מפקדים, חדר אוכל וכל היוצא בזאת. יצאתי עם גישה מאוד חיובית, מלאת מוטיבציה, וחזרתי מאוכזבת. ולא, לא בגלל הפעילויות, ולא בגלל המפקדים. אלא בגלל הצוות שלי. איך שהגענו לבסיס חילקו אותנו באקראי ל-9 צוותים. כמובן שהפרידו אותי מכל החברות שלי, ואם זה לא מספיק, תקעו אותי בצוות בו יש את 3 הפרחות הכי פרחות בשכבה (