,בלי כותרת....

ghfh

New member
כל מה שרציתם לדעת על עברה

כל מה שרציתם לדעת איך היא התחילה הכלל מאוד מומלץ <a href="http://www.outwar.com/page.php?x=390579">כל מה שרציתם לדעת על בריטני</a>

Let Me Be

New member
היא עוד תפסיק...

ברגע שהיא תראה שזה הורס את מיתרי הקול.. כמו מריה קארי וסופי אליס בקסטור...

Let Me Be

New member
../images/Emo58.gifתזכורת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היום בשעה 8.30... יש את הטלנובלה המצליחה בעולם צומי (אין לי כוח לקישוטים)!!!!!!!!! לא להחמיץ ובעיקר להגיב!!!!!! והשבוע: חשיפה בלעדית לשיר הפתיחה של הטלנובלה!!!!!

Let Me Be

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifצומי../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif פרק מס' 3../images/Emo70.gif

בפרקים הקודמים של צומי: לריב של מיליבר ונדב התוסף צד נוסף- נועה המדהימה. נועה מודה בחיבתה לאופרת הסבון שלנו ואור מאושר שיש מישהו שצוחק פה על כולם (תודה תודה תודה)!!! *מתחילה מוזיקת רקע דרמטית, תוך כדי הצגת חברי הפורום* הפורום שלנו גדול וירוק, הפורום שלנו יגיע רחוק, בבוקר ישן בבערב הוא קם הפורום שלנו חבל על הזמן... הערב ב-
צומי
בת-אל מודיעה חד משמעית (תוך כדי הכנסת הרבה שימני קריאה ירוקים
) שנמאס לה מהריבים הדביליים שיש בין נדב ומיליבר. בריטני (האלילה שלכבודה נפתח מקדש סגידה זה) מתגלה כמרגרט משו' משוויץ- זקנה סנילית בת 87. אור מביא אינפורמציה חשובה בנוגע לאלבום הבא של בריטני (לאלבום יקראו סוסיתא והוא יכלול את מיטב להיטי הזמר הישראלי+ עיראקי+ סופי+ לימורי!!! נפתח שרשור הכרות המכיל 57 מיליארד שאלות שאחריהם כוווולם כבריזהו אותך ברחוב... עד כאן ב
צומי
ובשבוע הבא: פרטים על מרגרט ועל חייה כמגה סטארית. סופי סוף-סוף תקבל את המעטפות החשודות של אור וסוף-סוף נגלה האם ליהי היא מורה לתושב"ע או פסיכולוגית על משכחי כאבים! (פרטים בפרק מס' 1) כל זאת ועוד בשבוע הבא ב
צומי
אופרת הסבון של החיים האמיתיים!

../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifגדולל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

"לגעת באושר"??? "לחיי האהבה"??? "משחק החיים"??? שום דבר לא משתווה לטלנובלה
צומי
עלילה המתרחשת בכתלי הפורום. תככים, מזימות, שקרים, אהבות, צחוקים והרבהה -
צומי
כל מוצ"ש..

Let Me Be

New member
עכשיו רק נשאר לי

לקוות להרבה הצלחה...ולא לא בצומי שכל מדדי הרייטינג כבר התפוצצו..אלא מ..מ...מהמבחן בתנך!!!! ואני לא למדתי!!! אז מישו? בהצלחה? צ'קים? משו?

Let Me Be

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif| קבל: ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

בהצלחה../images/Emo26.gif

נ.ב. טלנובלה מ-ד-ה-י-מ-ה-! פ33ה! חיחיחיחיחיחיחי (מה אני? יש לי דמות בטלנובלה???)

™baMba

New member
כל רגע שעובר אני יותר מפחדת...

מי חוגג יומולדת לשרון
בונוגולים
חה
*נחנקת למוות*

™baMba

New member
אור, בת אל, זה בשבילכם...../images/Emo70.gif

ח"ח - חיזוק חיובי... ממקורות מוסמכים
וזה לא חייל חתיך...

TetiBETTY

New member
אחלה אופרת סבון...../images/Emo6.gif,ו ../images/Emo51.gif על..

הח"ח,מה הייתי עושה בלעדי זה
עכשיו אני יכולה להיות רגועה...פוווווו.

clubsong

New member
אז ככה.

אני מעריץ שרוף של בריטני כפי שכבר הבנתם לבד. וראיתי שהיו פה כמה תגובות לגבי הדיסק "בריטני" לפי דעתי הדיסק הוא אחלה דיסק רק הסרט שיצא איתו ויש לי אותו בדי.וי.די "קרודסרוס" הוא סרט משעמם לאללה מבחינת תסריט אבל בריטני שלנו שמה נראת מצויין ומישהו מהמפיקים שלה היה צריך לדאוג לסדר לבריטני תסריט וסרט ענק!!! דפוקים כנראה שהם עדיין לא הבינו איזה אוצר יש להם בידיים. (אני הייתי ממליץ על בריטני לסרט כמו "שיקגו" או "מולין רוג'" נקווה שבשנה הבאה).

clubsong

New member
סליחה

בלהט הכתיבה היו לי כמה שגיאות כתיב כמו "נראית" וכמו "קרוסרודס" שלא יגידו שמעריצי בריטני לא חכמים!!! ושוב פעם כמה עצוב להגיד את זה קרוסרודס סרט משעמם!!! לפחות היא נראית בו פצצה!!!

למעלה