,בלי כותרת....

ManInWhite

New member
הפורומים של בריטני בישראל...כנסו!!!

שאאאלום!
הודעה ברושתכם: הפורומים הגדולים והמתקדמים של בריטני בישראל, חודשו, ונפתחו היום מחדש, מדובר בפורום חדש יפה וענק, עם אפשרויות בלתי מוגבלות
! אז כנסו עכשיו!!!! הגדילו את קהילת מעריצי בריטני ספירס, ונראה לכולם שגם לה (זה ברור כאילו) יש מלא מעריצים! > BritneyForums.up.co.il > BritneyF.up.co.il > ובקרוב Forums.LogOnBritney.com [במסגרת האתר החדש...] תודה...:)

חיחיחיחיחיחיחי lol

אני לא חושבת שאנחנו צריכים את זה באמת... hahahaha lol!!!! טוף... אבא שלי רוצה שאני אלך לישון... אז בייי!! *נו אבא!! 1 בלילה זה מוקדם!!*

ifyoudont

New member
חומר למכירה על בריטני ספירס!!!!

מי שמעוניין לקנות חומר על בריטני ספירס הכולל: מלאאא פוסטרים וכתבות... במחיר טוב!!!...שישלח לי איימיל לכתובת : [email protected]

TetiBETTY

New member
אני מבקשת להפסיק../images/Emo70.gif

להציף בהודעות של "מעוניינת למכור". מספיקה פעם אחת,לא צריך כל יום 5 פעמים ביום...
.

TetiBETTY

New member
../images/Emo58.gifשמעתם../images/Emo35.gif../images/Emo58.gif

אתמול ברדיוס,בחדשות המוזיקה שלהם,הם הודיעו שבריטני אחרי טקס הגראמי באה לחדר של ג'סטין,ובקשה ממנו סליחה,אבל הוא לא סלח לה
עוד בדיחה לאוסף...הו-יש לי כבר הרבה בדיחות
(במנגינה של-איליי,"הו,יש לי כבר הרבה בונגולים..."
) והמבחן הלך לי דפוק בצורה בלתי רגילה בה'ס...שלא תדעו מצרות
שמתי
... תמיד כשאני נמצאת כאן בשעות הלילה(אם אפשר לקרוא ל 00:00-01:00 לילה...),אף אחד לא נמצא
אבל כשאני לא כאן..........
-לא חסרים אנשים... יש לכם משהו נגדי
הא
*מחכה בקוצר רוח ל I Said...
* אני אמורה ב 3 שבועות הקרובים להוציא ת.ז כי אני עושה תיאוריה,ובלי ת.ז אני לא יכולה לגשת
מתי בדיוק יש לי זמן בשביל זה
....אין לי
נרגעתי... שיהיה לכולכם סוף-שבוע פרוע ומהנה
תנצלו כל רגע... עם המון
...אני

DIRRTY

New member
שמעתם שאמרו ברדיו שגילו........

בריטני היא אחותה של כריסטינה וג'סטין למעשה הילד שלהם לא כי אם לא אז עכשו שמעתם עוד משהו אם כתבות דביליות פרי דמיונו???

../images/Emo41.gifבריטני בכלל לא הגיעה לגראמי../images/Emo3.gif

ותמיד חשבתי שאני היחיד שעבר את גיל 16 ועוד לא הוציא תעודת זהות..
אני גם צריך להוציא בשביל התאוריה..
גם אותך

חיחיחי

חברה שלי יושנת אצלי היום... ודפקא היום החלטתי לאחר לבית ודפקא היום זה לא הצליח כי רצינו לראות סרט... פאאאאאאאאאק

בריטניייייייי

בYES הזמנו סרט של בריטני (קורסרודס) מזמן........ ורצינו לראות .... ולא רצינו לפספס אבל... בפעם ה5 זה כבר לא מעניין כמו בפעם הראשונה שראינו את הסרט

PurpleGoat

New member
../images/Emo32.gifפורום הרכבים מוזיקליים

כמה שאלות ותשובות לגבי הפורום... (מומלץ לקרוא!) מהו פורום הרכבים מוזיקליים? הרעיון הכללי שעומד מאחורי הפורום הוא, לתת במה אחת גדולה להרכבים מוזיקליים רבים הפועלים כיום ולהביא לידי הגולשים בפורום את מירב הנתונים והמידע שניתן. אם אני גולש בפורום מוזיקה אחר, למה שאכתוב גם בפורום הזה? אחד היתרונות של פורום זה הוא שיש בידי הגולשים את הכלי לפתח שיחה ולשאול שאלות ולקבל סיוע בדבר הקמת הרכב או כללי התנהגות בהרכב או המלצות שונות ובכלל הרבה דברים שכדאי להביא בחשבון כשרוצים להרכיב להקה. את התשובות אתם תקבלו ממוסיקאים הכותבים בפורום ובעלי הרכבים שמן הסתם הם בעלי נסיון ויוכלו להדריך אתכם בכל נושא שקשור במוסיקה. אז אם חשבתם להקים להקה, זה המקום להתחיל! מה סגנון המוזיקה המדובר בפורום? הפורום איננו מתמקד בסגנון מוזיקה זה או אחר, נשתדל לספק לכם את כל המידע בכל הנושאים הקשורים במוזיקה, הפורום מהווה בית גדול לכל ההרכבים, לכל היוצרים ובכל הסגנונות, מפופ ועד מטאל, מרוק מתקדם ועד מוזיקה מזרחית וכו'... מה יש בפורום? שאלה יפה! בפורום תוכלו למצוא את לוח האירועים שבו יעודכנו מועדי הופעות ומפגשים ואירוחים בפורום, תוכלו למצוא סקרים מעניינים בנושא מוזיקה, תוכלו למצוא לוח מודעות דרושים (דרוש בסיסט ללהקה......), תוכלו למצוא לוח המלצות על דיסקים (מומלץ!) וגם לוח יד שניה, בו תוכלו לספר לנו על ציוד שאתם מעוניינים למכור או להחליף, וכמובן גם קישורים לאתרי להקות ישראליות, וקישורים לאתרי מוסיקה בארץ ובעולם, גלריות ובהן תמונות של הרכבים ותמונות מהופעות, ועוד כל הפינוקים שאתם מכירים ויודעים מפורומים אחרים. בואו בהמוניכם.. שלכם, שקר החן וPurpleGoat

למעלה