בלגנה בלגנה......

AeroSlash

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif כלבים?!?!?!?!?

כל כך קשה לזהות את העיזק'לה?????? אלה עיזים פור פאק סייקס!!! כל כך שקסיים |מואהב|

Janem

New member
../images/Emo7.gif

וואלה, kozly... מתי כבר העדשות יהיו מוכנות?

Janem

New member
מאוחר מדי...

הם נשברו ששיחקתי כדורגל ביום שישי האחרון, עכשיו אני מחכה לעדשות, כי נמאס לי שנשברות לי המשקפיים, זה הזוג השביעי שנשבר לי מ98. וזה לא קל לראות בלי, אני האדם היחידי שאני מכיר עם 0.75+ בעין שמאל ו6- בעין ימין ועוד עם אסטיגמטיזם.

E K O

New member
ארררררג

יופי! יצאתי חרא בכל התמונות האלו =\ וזה לא מוסיף להרגשת החרא שיש לי כל הזמן וזה מעצבן אותי לגמרי - אם אתם רואים בתמונות איזה מכוער אחד - זה אני! יופי.... -ד"א בלי קשר - כתבת בהודעה המקורית "בעלתי רמקול" ולבעול זה לאנוס מישהו מתחת לגיל המותר, חחחח זה כל כך קרע אותי =] - אבל עדיין! אני מעוצבן לגמרי, בוא --נהיה-- סליחה לכל מי שאיבד נקודות EQ [כן, אני יודע שאתם רגילים ל- IQ אבל EQ זה Emotional Quotant או משהו, יעני רגשי ולא שכלי] בגלל ההודעה הזאת P.S מצטער שלא הייתי בפורום איזו שנה או שתיים יש לך תמונות מהממות אלץ', יעני באלה שאת לא עוצמת עין אחת כאילו אין מחר =]

AeroSlash

New member
אופיר...

יויפ =.=!!!! כן, אנסתי רמקול!! עם מלפפון!!! :| ובכלל בעצמך אמרת שדיברתי בקול רם אז מה אתם מלוננים עכשיו
אנחנו אוהבים אותך כמו שאתה בלי קשר לאיך שאתה יוצא בתמונות
ותודה המחמאה

E K O

New member
גררר

עזבי, אני מרגיש שלא קיבלתי הזדמנות להיות פוטוגני מספיק =\ אפילו עומרי מופיע ביותר תמונות ממני :( ולא פירסמת את התמונה שאני עושה פוזה למצלמה שלנקה צילמה אותי =\ והמחמאה מגיעה לך ^_^

AeroSlash

New member
בהמשך לשרשור תמונות מהטיול

השנתי שלי, אני מוסיפה עוד כמה תמונות חינניות מאיזה יום שלישי שקיריל בא לחדרה. אגב, כל אחד שישרשר לפה תמונות כלשהן אם בא לו. הנה לנקה וקיריל
[המאוהב לא לקיריל מן הסתם
]

למעלה