יאיייי! סוף סוף אני רואה תמונה שלך! תמונה יפה!!
D drunk fish New member 19/3/05 #196 את מהממת!! ../images/Emo99.gif וגם קיריושה ולנה!! מאוד אהבתי את התמונות!!!
M M a r U s k A New member 19/3/05 #200 אלה ../images/Emo13.gif תשמרי את המצלמה ליום חמישי, אני ועומר בחדרה!
A AeroSlash New member 19/3/05 #204 ישששששששששששששששששש אתם באים בסוף ) גם האוקראיני ולנקה נשארים אצלי לכל הסופשבוע [חמישי, שישי, שבת]!!!!!!!!!!!!!! יהיה מוייייייייייייייייייייי כיף
ישששששששששששששששששש אתם באים בסוף ) גם האוקראיני ולנקה נשארים אצלי לכל הסופשבוע [חמישי, שישי, שבת]!!!!!!!!!!!!!! יהיה מוייייייייייייייייייייי כיף
S SpyKid New member 20/3/05 #205 אחלה שרשור :] כל התמונות ממש יפות!! הנה תמונה די ישנה... אני ואחותי בסופרלנד
E E K O New member 20/3/05 #207 אם הייתה לי מצלמה דיגיטלית בהישג יד הייתי מצטלם כמה מאות פעמים עד שהייתי עושה תמונה טובה והייתי מראה לכם כמה לא פוטוגני אני.... אבל בינתיים תצטרכו לדמיין כמה לא סקסי אני =]
אם הייתה לי מצלמה דיגיטלית בהישג יד הייתי מצטלם כמה מאות פעמים עד שהייתי עושה תמונה טובה והייתי מראה לכם כמה לא פוטוגני אני.... אבל בינתיים תצטרכו לדמיין כמה לא סקסי אני =]
S Sweet Russian Girl New member 21/3/05 #209 תמונה חדשה שלי מאתמול=] יש לי עוד תמונות אבל אני לא ישים אני מפחדת שאחרי שתיראו את התמונה הזאת תקראו לי לי פאקצה!
תמונה חדשה שלי מאתמול=] יש לי עוד תמונות אבל אני לא ישים אני מפחדת שאחרי שתיראו את התמונה הזאת תקראו לי לי פאקצה!
D DeAth ScrEaM New member 21/3/05 #220 חחחחחחח לא סוניצ'קה את לא פקאצה :] סתם שתדעו-ורוד זה כבר לא פקצה! עכשיו כתום זה הורוד החדש! <אהההההההה!!!!!!!!!!!!! אמא!!!!!!!!!!!!!!! איפה את?!?! סוף העולם הגיע! חושך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>
חחחחחחח לא סוניצ'קה את לא פקאצה :] סתם שתדעו-ורוד זה כבר לא פקצה! עכשיו כתום זה הורוד החדש! <אהההההההה!!!!!!!!!!!!! אמא!!!!!!!!!!!!!!! איפה את?!?! סוף העולם הגיע! חושך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>
S Sweet Russian Girl New member 21/3/05 #224 אני יודעת שאני לא פאקצה.. זה שאני אוהבת בגדים חשופים וסקסיים זה לא הוף אותי לפאקצה... אבל אני שונאת ורוד זה עושה לי מחלות בעיניים!!
אני יודעת שאני לא פאקצה.. זה שאני אוהבת בגדים חשופים וסקסיים זה לא הוף אותי לפאקצה... אבל אני שונאת ורוד זה עושה לי מחלות בעיניים!!
D DeAth ScrEaM New member 21/3/05 #214 בוווווווא!!!!!!!! <אני לא מאמינה שאני דופקת את התמונה הזאת פה... :/ >