וייייי אני מתה על תמונות כאלו :)
T T h e W h o New member 19/3/05 #187 חחחחחחחחחחחחחח הכל היה יכול להיות מצחיק... אבל זה רוסטיק. נדבקתי מאלה. .((
S Sweet Russian Girl New member 19/3/05 #188 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אולי נעשה כזה משחק שכולם ישנו את הכינויים להם ויכתבו בפורום כמה זמן וכולם יצטרכו לגלות מי זה מי חחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אולי נעשה כזה משחק שכולם ישנו את הכינויים להם ויכתבו בפורום כמה זמן וכולם יצטרכו לגלות מי זה מי חחח
S Sweet Russian Girl New member 19/3/05 #192 בלי הצפות... כולנו נחליף כינוי ונתכתב כרגיל בלי שום הצפות ו..
D drunk fish New member 19/3/05 #190 נו טוב סתם תמונה בעלת אופי של גועלנפישי ומסטולי אני ביום הולדת 16(אני נראת כמו בת10 חח) שלי במסיבת הפתעה (מדורה)חחחח אחרי ששתיתי יותר מחצי בקבוק יין\: ומתבלת על כמה סנטימטר משיער שגזרתי חח
נו טוב סתם תמונה בעלת אופי של גועלנפישי ומסטולי אני ביום הולדת 16(אני נראת כמו בת10 חח) שלי במסיבת הפתעה (מדורה)חחחח אחרי ששתיתי יותר מחצי בקבוק יין\: ומתבלת על כמה סנטימטר משיער שגזרתי חח
D drunk fish New member 19/3/05 #195 לא לא ביערות.... בים היינו אמורים להיות שבוע אחרי זה אבל בגלל גשם וקור זה היתבטל=[[